Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migota

20-latki odezwijcie sie!!!

Polecane posty

Gość 20-to latka
hehe ok walne sobie melise przed wyjsciem z domu i bedzie git :)

ja mojego potrafie nieraz tak wkurzyc i to bez powodu poprostu czasem mam taki dzien ale tlumacze mu ze sie zdaza :P i rozumie.... chyba:PP:P:P:P:P

Gość 20-to latka
Migota - jak kocha to zrozumie:) Potyliczka- tez bym oddala komus kawalek mojego brzuszka:P

Gość 20-to latka
oczywiscie w dobre rece:) albo jakiemus wieszakowi

Gość swissssssssss
a moj facet mowi mi ze nie potrafie wybaczac:( a przeciez caly czas mu wybaczam (prawie) wszystkie wpadki:)

a moj brzuszek jest calkiem ok no nie jest idealny ale nie jest zle:P

Gość 20-to latka
a nie chcesz kawaleczka? oddam ! doplace ! bo nie mam silnej woli zeby sie go pozbyc cwiczeniami a poza tym cholera jasna ja lubie czasami dobrze zjesc:/.

Poszlam do kolezanki i chce stanac na wage, to ta luka, a ja mowie Laska spieprzaj nie bedziesz patrzyla ile ważę. No ale się nie udało - i dostrzegła moje 58 kilo. Zaczeła sie cieszyc jak glupia, ze waze prawie tyle co ona. TAK tylko ze ja mam 160 a ona 173 !!@!! Mowie jej ale spojrz na moj brzuch ! A ona podnosi swoja bluzke - mamy takie same - haha, ja patrze u niej kisiel... Wroze jej rychla smierc. Niech jeszcze raz zrobi cos takiego pffff ;)

20-to latka nie przejmuj sie ja tez nieraz mam ochote na rozne kaloooryczne jedzonko ale ostratnio postanowilam zamiast chipsow jakis owoc zobaczymy jak dlugo sie uda :D

Gość 20-to latka
oj Potyliczka widze ze po1 praktycznie tyle samo wazymy po 2 mamy mniej wiecej taki sam wzrost :) moze przejdziemy na diete cud :D:D migota ja czasami wciagam cala tabliczke czekolady i zaraz po niej siegam po ogorki kiszone:/ to chyba nie jest normalne ale dobrze ze nie mam tak czesto :D

Gość 20-to latka
słuchajcie ostatnio bylam u dietetyczki i dala mi diete na tydzien :/ po drugim dniu myslalam ze zemdleje i stwierdzilam ze malo mam przyjemnosci z zyciu wiec nie bede jescze z jednej rezygnowac- z dobrego jedzonka:D

ja poprostu musze zaczac sie ruszac, diety sa do bani ( haha, stwierdza Ala po 2 dniu kapusniaku) :D

ja jestem malutka bo mierze tylko 156 i waze 48 kilo dla mnie nie jest zle :P mojemu misiowi nic nie przeszkadza :D

Gość 20-to latka
mam czyste sumienie bo sprobowalam :) zamast katuszy wole mniej jesc i tylko do 18 :) Migota ! male jest piekne:)

20-to latka hihih dobrze powiedziane a jesli chodzi o diete to nie jestem taka zeby uwazac co jem a czego nie moge zjesc jem to na co mam ochote ale czasami mam wyrzuty sumienia ze jem cosik kalooorycznego no ale coz...

Gość 20-to latka
a moj mnie juz 2 mc nie widzial :/ hmmmm co to bedzie ...co to bedzie...

Gość Literka M
to dzięki plastrom antykoncepcyjnym. Teraz biust nie mieści się w moich stanikach:D i też mam duże C jak nic:)

Gość 20-to latka
no dziewczyny ! a wolalybyscie byc takimi szklieletorami ?

20-to latka to cio siem stalo ze sia tak dlugo nie widzieliscie??? potyliczka faceci jesli chodzi o cialko ukochanej to sa chyba malo wymagajaca a zreszta nikt nie jest doskonaly:)

W Twojej sytuacji Migota raczej bym nie miała wyrzutów sumienia. Zawsze zazdroszcze osobom, które mogą jeść bez obaw, że ... no właśnie ;) Ale my tu gadu gadu o pierdołach. A powiedzcie czemu Mundialu nie oglądacie. Bo ja np nie mam TV ;] Hre hre. 20-to latka, czemu aż 2 miesiące ?

Gość 20-to latka
no tak wyszlo musial wrocic do siebie a ja tu sama sobie zostalam:/ w poniedzialek łaskawie bedzie mial czas wpadnie do mnie . Zobaczymy jak to dalej bedzie

potyliczka bo siedzialam chwile z moim siostrzencem a tak \"w polowie\" nie chce mi sie ogladac chociaz i tak wiem ze nic nie przegapilam:P 20-to latka wspolczuje

Gość 20-to latka
przyznam sie Wam do czegos ! wlaczylam tv patrze i co widze....heh przegrywamy 2 bramkami :) ale to chyba normalne! moglam kase postawic ze nasi przegraja:D takie sieroty z naszysz...tyle okazji ale dupy dali :/

Potyliczka raczej sie nie uwazam za szkieletora musisz wziasc pod uwage ze jestem malutka jestem raczej taka w sam raz nio moze troche moje uda .... :P:P:P:P:P:P:P:P