Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieciątko27

dlaczego kobiety ciągną do drani?

Polecane posty

Co to znaczy zawalczyć? Sorry dla mnie związek to przede wszystkim partnerstwo,przyjaźń, szczerość,zaufanie -dwoje dorosłych ludzi którzy potrafią normalnie wyrażać swoje uczucia. Jeżeli kobieta lubi jakieś kretyńskie gierki,zwodzenie facetów, udawanie, że jest bezuczuciowa i aseksualna, że na niczym jej niezależy i tylko z łaski pozwala facetom o siebie zabiegać, to znaczy ze nie ma sensu się starać, bo to i tak nie byłby związek dwojga cywilizowanych homo sapiens sapiens.

Gość lea-i
Co to znaczy zawalczyć? Sorry dla mnie związek to przede wszystkim partnerstwo,przyjaźń, szczerość,zaufanie -dwoje dorosłych ludzi którzy potrafią normalnie wyrażać swoje uczucia. Jeżeli kobieta lubi jakieś kretyńskie gierki,zwodzenie facetów, udawanie, że jest bezuczuciowa i aseksualna, że na niczym jej niezależy i tylko z łaski pozwala facetom o siebie zabiegać, to znaczy ze nie ma sensu się starać, bo to i tak nie byłby związek dwojga cywilizowanych homo sapiens sapiens. o to to:) piekne i prawdziwie:))))

chyba, że miałeś na myśli dosłownie walczenie o panne pod wiejską dyskoteką, tu fakt- wysiadam...

a \'lecenie na swego\' odpada bo na tzw. karkow nie leca tylko dresiary ale normalne dziewczyny tez, zreszta jak juz ktos pisal temat nie jest o dresach tylko o draniach, ktotrymi moga byc rowniez panowie w garniturkach i laptopkiem pod pacha :)

>> lei-a Miło, że niektórzy tez tak mysla 🖐️ :)

Gość do NPC i Szczecinianin
a odwracając sytuację:)-bo Wy z tych nie-drani...przynajmniej czytając między wierszami, odnoszę takie wrażenie. Co powiecie o kobiecie, takiej trochę oderwanej od rzeczywistości, troszkę chyba za wrażliwej, mającej w sobie ogromne pokłady czułości, które chętnie przelewały na mężczyznę swego życia;), chcącej uwielbiać tego jednego i przez tego jednego być uwielbianą. bez zbędnego zwodzenia i kokietowania!! aż nadto, uciekającą - kiedy nie czuje potrzeby /bo niby to co trudniej zdobyte, bardziej się ceni, ble ble ble/. nie żadnej "zołzy", ani "kocicy", taka zwykła realista, w miarę asertywna, z własnym zdaniem...ale bardzo uczuciowa. Czy dla Was to "ciepła klucha":P w wydaniu kobiecym?

Gość OPISANA KOBIETA TO
CEL MOICH POSZUKIWAŃ 🌻

Gość do OPISANA KOBIETA
tak? pewnie masz juz zonę....

Gość OPISANA KOBIETA TO
nie mam, szukam, raczej kobiety na razie, później czas pokaże, ja nie z tych drani, zresztą mam swoje lata i mi już zbrzydło.Szukam stabilizacji, ciepła, wrażliwości i kobiecości, resztę mam ja;)

Gość do OPISANA KOBIETA
ta...yhy...;) i uwielbiasz sprawac partnerce rozkosz, czyz nie?

Gość OPISANA KOBIETA TO
tak, wiesz najlepiej, więc nie widzę sensu się tłumaczyć, wyraziłem tylko swą opinię i juz znikam. trzmaj sie ciepło 😘

Gość precz z draniami
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość FORUMOWAAAAAAAAAAAA
SRATY TATY!!!!! KOBIETY PISZĄ, ŻE TAKICH NIE CHCĄ, A FACECI SWOJE I TAK W KÓŁKO, WY WIECI NAJLEPIEJ CZEGO NAM POTRZEBA:O NIE? I JAK TU ZMIENIĆ STEREOTYPY!!!

Gość chusteczka no
Tomek o o o wlasnie to, pewny siebie facet i wlasciwie to wystarczy bo kazdy co jest pewny siebie wie czego chce i tak wlasnie dziala nie chce byc z laska to ja olewa, a jak chce z nia byc to ja podrywa i probuje zainteresowac soba, a jak laska nie ma checi, albo ma chlopaka to po prostu nie przejmuje sie, ze dostal koszta tylko mowi, no to czesc i zarywa do nastepnej, zrobi tak pare razy i wreszcie znajdzie ta ktorej szukal a jesli chodzi do drani to one ich wola ale czasem sie przelicza, bo ten taki lowelas przewaznie jest wyzbyty wszelkich uczuc i jak juz ja zbajeruje i posiadzie to juz jej nie odpusci i wtedy taka jest nie szczesliwa wie, ze go kocha ale nie moze odejsc bo on jej nie pozwoli, to sie nazywa patologia :) czasem taki dran czeka do slubu a jak posiadzie kobiete to ja bije poniza i na zewnatrz jest cacy "o jak oni sie kochaja" takich kobiet jest wiele ale to ich wina, ze daly sie podejsc takiemu lowelasowi. A normalni faceci na tym cierpia, taka baba nie chce sie z takim gosciem zadawac, bo wyczuwa w takim gostku ze mu chyba zalezy tylko na seksie a nie na niej, chociaz wcale tak nie jest. Kobiety maja zakodowane pewne rzeczy i niestety wlasnie tak jest jak jest wola grajacych drani niz normalnych szczerych facetow

Gość zbytdobryzebygokochac
husteczka no masz calkowita racje, kurcze ten post chyba jak do tej pory jako jedyny otworzyl mi oczy na cala sprawe

chusteczka mowisz o jakis typach co nie znaja slowa rozmowa on tylko cyzni, rzuca, nie odzywa sie itp a jak inna ma na niego haka to biega jak zegarek nawet pozwala sie opluc przez nią. Pluje na niego. Ona mowi co on ma nosic itp, dajcie spokoj. facet powienien jej rzec - sluchaj milosc sie w sercu nosi nie na pokaz, i wyrzucic w pieruny te jej robotki:) a ja slyszałam, ze jak kobieta cos zrobi i on to nosi to wtedy moze miec lepsze dzialanie np czary, uroki, klocie lalki. Jelsi juz imala sie czarow, wie po co kazala mu to nosic. A co on maly chlopczyk, ze ona mu kaze? bo on zapomni..:) tak on z taka super pamiecia do dat urodizn obcych ludiz:P tak zapomni, durna baba i tak ocenia podlug siebie. I nie ma tu nic do rzeczy pewnosc siebie itp tu ma do rzeczy by nie dawac sie wyrachowanym, by przejrzec ich gre i to mazgajstwo ich. no ale juz to zostalo przejrzane, i dobrze nie bedzie sobie ona pogrywac. Koniec z tancem jak ona zagra:)

Gość PuciÓ gdzie się podziewasz
tłumacz:O!

Gość Kobiety są niestety takie...
Ja mam co prawda 19 lat ale nigdy nie miałem dziewczyny. Wszystkie do których próbowalem sie zblizyc mówiły mi, że jestem zbyt dobry, zbyt poukładany itp... Ja jestem poukładany, romantyczny, miły i uczuciowy, myśle powaznie o życiu, nie imprezuje, nie pije i nie pale. Prawda jest taka, że kobiety wolą hamów. Tutaj mówią, że nie, ale przecież każdy wie, że kobiety mówią jedno a robią drugie. Wyszaleją sie na dyskotekach a jak sie zaczną starzeć to będą same bo Ci "dranie" ich zostawią dla młodszej. Same są sobie winne. Pewnych siebie pewniaczków, którzy wiedza jak zabajerować... Jest udowodnione, że kobiety żyją w 80% emocjami a tylko 20% logiką... Z czasem będa zalować tego, że sie z takimi zadali ale potem bedzie już za pozno. Bo albo porzadny facet ich nie zechce albo bedą juz z tym "draniem" ktory bedzie ją zdradzal na prawo i lewo. Takie niestety jestescie drogie panie... Nie wszystkie oczywiscie ale szamsa by znaleźć dzis logicznie myslącą dziewczyne to jak znaleźć dziewcie w wieku 18 lat - praktycznie żadna... Pozdrawiam.

Gość lena103
nie wczytywałam sie zbytnio tylko tak przeleciałam ;D kilka postów ..hm to jest pytanie ;D nikt tego nie wie! ;D ogolnie wydaje mi sie ze to przypadki... ale tak jak i faceci kochają zdobywac, kobiety tez to lubią :) a jak facet jest nie do zdobycia to wlasnie ten jedyny ;D beczka ;D miałam wielu facetów..jeden mi sie trafił sku..lec! ale jakos zycie! Traf chciał tylko ze ja stałam sie podobna do Niego! To chyba nie jest najelprza zmiana! Ale leprza taka niż zostać taką naiwną i głupią idiotką... Jak sie dostanie kopa to taka prawda...jak pozna sie takiego lowelasika to tak sie odkopnie, że na ksiezyc doleci! A taka jest prawda, ze po skur...lach juz sie nawet spokojnym nie ufa...a i jeszcze jedno...kochac jeszcze trudniej!!!! A wrocic do normalnosci..juz sie nie wroci! ;D takie życie! A niektorym trudno tez zrozumieć ... że wogóle do siebie ie pasują..i nie widzą tego..wiec? Jak tłumaczyć? "jestes za dobry..." hmmm

Gość metrosekxualniasty
lena103 widze że ten Twój "sku...iel " nauczył Cię też jak robic błedy ortograficzne

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Ja jestem porzadnym facetem i nawet podobno wmiare wygladam , ale musze ze smutkiem przyznac ze w wiele kobiet nie potrafi tego docenic wola naprezonych cwaniaczkow stale autopromojacych sie ktorzy jacy sa naprawde pokazuja dopiero po czasie wyladowojac swoje frustracje i kompleksy na kobietach ktore tak wiele w nich widzialy .Ale szukajcie dalej , pozdrawiam.

W koncu przeczytalem watek ;) zaciekawilo mnie kilka fragmentow a dokladniej: tekst wielkiej bzdury: "Jeśli chodzi o wygląd to wystarczy, że facet jest zadbany!!! Ale może , żeby to zrozumieć trzeba skończyć 30 lat? Przede wszystkim ma być odpowiedzialny i uczciwy, ale tacy to już chyba wyginęli... A czułość i opiekuńczość? Nie wiem czy jest jeszcze taki ktoś , kto wie co to znaczy! U faceta tak ma znaczyć tak a nie musi znaczyć nie! Uczcie się kochani szacunku do kobiet, wtedy my będziemy was kochać! A tych mięśniaków z furami to zostawimy małolatom, niech się uczą na błędach." Fajnie by bylo gdyby tak bylo ^^ Moze rzeczywiscie trzeba miec 30 +, albo moze ja nie wierze w polskie dziewczyny :) Drugi fragment od konara: \"Prawda jest jedna: dobre i uczuciowe traktowanie sprawia, że bialoglowa wypina się na mężczyznę. Natomiast zlekceważona i sprowadzona czasem do poziomu szmaty uczyni wszystko, żeby udowodnić, że jest czymś więcej.\" T.Beksiński \"Tylko rock\" nr.3/1999 Święta prawda, jeśli ktoś jest na początku zbyt miły, szanujaacy itd to baba mysli ze jest ulegly nie ma wlasnego zdania itd, zreszta sprawdzone nie raz :) Nie mowie ze jest to pewne bo raz mialem okazje trafic na normalna osobe, z ktora tak nie bylo, ale potem rozstalismy sie z innego powodu :) Trzeci tez dobry tekst od divine: "nie wszystkie kobiety lubią drani Facetom się wydaje, że jak zgrywają cwaniaczka to zyskają poważanie i podziw wśród dziewczyn. A tak naprawde dziewczyny się śmieją z takich facetów tzw. kozaków W ogóle w Polsce panuje moda na : 1. koksiarzy - typowy koks : więcej mięśni niż szarych komórek, opięte pedalskie koszulki w celu ukazania ile cm przybyło w bicepsie :/ żałosne no i te łyse pały . hehe 2.hip hopowcy : czy ciepło, czy zimno noszą grube bluzy z kapturami, szerokie spodnie z opuszczonym krokiem, wyglada to tak jakby popuścili w gacie 3. pedałki : opięte bluzeczki, solarium, tona brylantyny na włosach, buty ze szpicem które na dodatek stukają z każdym wykonanym krokiem, itd itp. A tak naprawde Kobiety lubią zwykłych miłych i z poczuciem humoru facetów! a nie jakiś przerobionych gogusiów! Tak samo jak faceci nie lubią typu laleczka Barbie! Nie dajmy sie zwariować dzisiejszej modzie! Ale się rozpisałam pzdr " dziwnie szufladkujesz :) Zdarza mi się chodzić na siłke itd ale raczej dla własnej sylwetki itd niż dla bycia karkiem bo sam takich nie lubie, co do hiphopu masz racje jest tak jak napisalas :) Ja osobicie do hh nic nie mam nie przepadam ale jak dobry kawalek to poslucham ;] No i trzecie zdanie chyba najbardziej ciekawe, moze masz na mysli ze jestem pedalem ( tego jeszcze nei bylo ) co do opalania to lubie sobie polezec ale nie pod lampami tylko nad morzem, brylantyna na wlosach, czasami uzywam czegos do ukladania fryzury bo niestety nie mam wlosow idealnych mam grube geste i sztywne wlosy kazdy je chwali aczkolwiek nic sie nie da z nimi zrobic wiec czsami trzeba pomoc :) I to jest najlepsze co masz do ludzi chodzacych zima w plaszczu, szalikui połbutach do kompletu? Tak sie ubieram a malo tego zdarza mi sie isc nawet na silke czy zrobic cos z wlosami ale to chyba nie jest wada ? Co człowiek to inna opinia :) Coś długi ten post wyszedl :)