Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieciątko27

dlaczego kobiety ciągną do drani?

Polecane posty

Gość wielka bzdura
niemozliwe, żeby któraś obraziła się na takiego AMANTA jak ty...nieeee Ty jestes naszym ideałem, pomnikiem męskości, przy Tobie otwierają nam się oczy, i już wiemy do czego w życiu należy dążyć... Tylko nie znikaj , świat bez Ciebie będzie taki pusty...

Gość do amanta
mogę sobie wyobrazić, że niezła z ciebie łachudra. tandetnie piszesz, to i tandetnie z pewnością wyglądasz :P

mam kolege ktory kiedys przy piwie dawal rade takiemu \"przadnemu\"bo tez narzekal ze nie moze byc z zadna dziewczyna dluzej bo one go olewaja traktuja jak takiego przwidywalnego a rada byla taka ze kobiety to dziwne osoby i ze jesli czasami jestes dla nich takim \"draniem\"to one cie bardziej doceniaja i kochaja wiec chyba cos w tym jest prawdy nie myslicie

Gość wielka bzdura
Cholera a można jeszcze bardziej zdranieć?

Gość wielka bzdura
myszulka 06--- tzn ,że ostatni porządny już się poddał...Jesteśmy bez szans...

Gość a ja myślę ze
jak się baby nie bije - to jej wątroba gnije taki tekst kiedyś słyszałam, jakiś pijaczynka tak stwierdził, a kumple ochoczo go poparli...

Gość ..........mmmm
dobre pytanie:) zylam z draniem 15 lat.Uwolniłam sie na szczescie.Ale widze,ze moj ex dran ma nadal wzięcie.Kobiety lgną jak pszczoły do ula.Teraz mam cudownego mążczyznę.A moj ex dran dalej kreci biedne kobietki.Tylko czasami marudzi,ze bylam jego najlepszym przyjacielem i kobietą jego zycia.A ja jestem najszczesliwsza na swiecie z moim najwspanialszym mężczyzną.

Gość wielka bzdura
też słyszałam- Bić ale tak ,żeby śladów nie zostawić, bo na urodzie straci. Niech swoje miejsce zna.

Gość a ja myślę ze
dziewczyny nie załamujcie się, są jeszcze porządni faceci, tylko trzeba ich poszukać. A ten ostatni, co się poddał - to i tak miał widocznie zadatki na drania:))

ja mysle ze to prawda popatrzcie ile kobiet jest w zwazkach gdzie facet jetym naj i mimo ze wali je albo pije albo chce kobiecie pokazac gdzie jej miejsce alo robi z niej nie warte nic stworzenie one nadal z nim sa i mowia ja nie moge go zostawic bo go kocham a w zwazakach dzie facet jest przwidywalny kochajacy mily itp to rozwody zdrady wymowki itp wiec cos z tym jest.moja mama byla z moim ojczymem alkoholikiem przez 18lat i tez nie mogla odejsc mimo ze to on mieszkal u nas wszystko bylo mamy on nie mial nic a jednak z nim byla bo go kochala i liczyla przez 18 lat ze sie zmieni.wkoncu zdechl to sie uwolnila od koszmaru ale gdyby nie jego smierc to byla by z nim dalej

"jak się baby nie bije - to jej wątroba gnije taki tekst kiedyś słyszałam, jakiś pijaczynka tak stwierdził, a kumple ochoczo go poparli..." Pewnie w jego obskurnym domciu czekała na niego zniszczona życiem kobieta, któa poświęciła dla niego najlepsze lata jego życia,wiecznie kochając i wierząc, że się zmieni...

Gość wielka bzdura
szukać , szukać aż nam garb wyrośnie...Czasem takie "draństwo" jest tak głęboko zakamuflowane, że lata lecą , porządni się starzeją lub są wyłuskani przez jakieś spryciule. eeee, chyba się podam i poszukam jakiegos drania, chociaż na chwilkę, potem znowu pocierpię, i tak w koło...

Gość a ja myślę ze
myszulka życie z draniem - kobiety boją się odejść, nawet nieraz taka myśl im w głowie nie zaświta. Dlaczego? Bo są słabe, bo boją się drania, bo boją się że w pojedynkę nie dadzą sobie rady. A jak już odejdą - to prosto w ramiona kolejnego drania...

nie wszystkie kobiety lubią drani :P Facetom się wydaje, że jak zgrywają cwaniaczka to zyskają poważanie i podziw wśród dziewczyn. A tak naprawde dziewczyny się śmieją z takich facetów tzw. kozaków :P:P W ogóle w Polsce panuje moda na : 1. koksiarzy - typowy koks : więcej mięśni niż szarych komórek, opięte pedalskie koszulki w celu ukazania ile cm przybyło w bicepsie :/ żałosne no i te łyse pały . hehe 2.hip hopowcy : czy ciepło, czy zimno noszą grube bluzy z kapturami, szerokie spodnie z opuszczonym krokiem, wyglada to tak jakby popuścili w gacie 3. pedałki : opięte bluzeczki, solarium, tona brylantyny na włosach, buty ze szpicem które na dodatek stukają z każdym wykonanym krokiem, itd itp. A tak naprawde Kobiety lubią zwykłych miłych i z poczuciem humoru facetów! a nie jakiś przerobionych gogusiów! Tak samo jak faceci nie lubią typu laleczka Barbie! Nie dajmy sie zwariować dzisiejszej modzie! Ale się rozpisałam pzdr :)

Gość wielka bzdura
Strach przed samotnością nas oślepia!!! Kieruje naszym życiem.Jakikolwiek , byle tylko był...Aby przez chwilę był "mój". wystarczy,że powie,że kocha, że się zmieni,że to już ostatni raz, a jesteś w stanie o wszystkim zapomnieć i wszystko wybaczyć, tak jak nasze babki, prababki...Bo tak zostałyśmy wychowane. Bo takie zachowania wynosi się z domu. Ten bezwzględny i bezwarunkowy szacunek dla ojca - głowy rodziny, rzutuje na całe nasze życie.

ja mysle ze ---chyba masz racje ale widzisz to nie jest takie latwe rozpoznac tego ok od tego drania przeciez nie maja napisow na czole ja mam 27 poznalam wielu facetow ale kiedys bylam na dyskotece poznalam faceta troche starszego o demnie on mial wtedy36 wydal mi sie taki ok poukladany a po za tym byl ojcem samotnie wychowujacym 2 dzieci ktory facet by to zrobil no nie wiec myslalm korcze szkoda ze ma dzieci ale musi byc dobry facet bo sam wychowuje 2 dzieci wiec zaczelismy sie spotykac szybko u niego zamieszkalam i co zdominowal mnie chcal pokazac gdzie jeg miejce po za tym okazal sie chorobowo zazdrosny nie moglam miec znajomych bo on nawet o moja boske byl zazdrosny jak dzwonili kumplew z czasow kiedy bylam sama to mi komorke roztrzaskal abym nie mial zadnego kontaktu ze swiatem kontrolowal mnie zawsze i wszedzie jak szlam do kolezanki to mowil masz godz i lepiej badz na czas bo.....odeszlam dalam rade i jestem dumna z siebie

Gość wielka bzdura
amant, bo tu nie o podryw chodzi a raczej o "związek dusz" ale kto nas , kobiety, zrozumie...

ciekawie piszecie zwłaszcza wypowiedz divy zrobila na mnie wrazenie. niestety znacznie za duzo dziewczyn leci na takich jak to okreslilas koksiarzy cweli z orzeszkiem zamiast mozgu co to nie oni... ech... a tacy zwyczajni jak ja nie sa zauwazalni. wczoraj na imprezie ( w Szczecinie odbywaja sie wlasnie Dni Morza ) dziewczyna powiedziala mi wprost Z CZYM DO LUDZI LESZCZU. a nie wygladala wlasnie na jakas lalke barbie... a moze zwykly przecietny facet i zdecydowanie nie dran nie zasluguje na fajna dziewczyne ? :-(

He,he Przypomniało mi się jak kiedyś gdy miałem jakieś 12 - 13 lat podeszła do mnie na ulicy dziewczyna- marchewkowo rude włosy,setki pomarańczowych piegów na twarzy okulary jak denka od butelek (ogólnie rude są fajne ale to byl taki 100% stereotypowy rudzielec)I powiedziała: \"Weź się schowaj synek\" :o

Ja mam tylko nadzieję, że wyglądam teraz lepiej niż wtedy , bo może rzeczywscie cos ze mna nie tak jest😭

Gość temat powinien brzmiec
dlaczego ciagna do drani i unikają nieudacznikow, ktoryz nie umieją o nie zawalczyc

Gość nawet nie chcialo mi sie czyta
c wszystkiego... ktos pisal o tym, ze kobieta pokazala mu za wzor miesniaka. Wiadomo, jaki typ kobiety na to "leci". Wniosek: do nie tych dziewczyn celujesz, co powinienes. Kazdy leci (powinien) leciec na swojego. Jak nie robi tak, to ma problem.