Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieciątko27

dlaczego kobiety ciągną do drani?

Polecane posty

Gość kobieciątko27

Gość nie wiem dlaczego
bo mnie tam akurat nie ciągnie :p

Gość kobie obie

Gość mnie też nie ciągnie wrecz
przeciwnie, a Ty jeszcze jesteś młoda, dostaniesz kiedyś w ciry, i się nauczysz, że kochanych mężczyzn coraz mniej:O, bo te co się opamiętały, się na takich rzucają ostatnio:O

Gość kobieciątko27
nie ciągnie mnie... tylko dziwię się glupocie kobiet

Gość mnie też nie ciągnie wrecz
nie martw się, opamiętają się prezej czy później:O, do drani to i tak gówniary ciągną, nie kobiety myślące poważnie o życiu:).

Gość kobieciątko27
wiesz, moze gówniary a moze zagubione kobiety, poniewierane w domu..nie znają innego wzorca i nieświadomie ciągną do palantów heh..

Gość no i temstupadl

Gość e-izabeth
nie, nie maja nikogo a na horyzoncie zaden zatem lepszy rydz niz nic! wlasnie:)

Gość lućjusz
miały drania ojca

Tez sie nad tym zastanawiam od kilku miesięcy.Dlaczego kobieta lat 28 woli faceta który pije , robi jej przykrosci , na złość , często ją po prostu zlewa , a mężczyznę który daje jej swoje dobre serce , swoje zainteresowanie ,dobroc i czułość nazywa cipą a nie facetem . ale podobno miłośc jest slepa. W tym kontekscie wydaje sie być oczywistym ze nie oplaca sie byc dobrym dla kobiet , bo to przynosi calkowicie odwrotny skutek do zamierzonego. A na romantyzm mozna poderwac co najwyzej zahukaną ozaową panne w długiej spódnicy i sandałach

Gość do konar__
konar nie pieprz.. nie mam czasu na dyskucję, bo wychodzę, ale potem cos dorzucę ktoś cię zranil i tak gadasz i to zranila jakas mloda siksa poza tym trudno sie na rozkaz zakochac

Gość Big-Mac
Kobiety to suki i chcą mieć swojego pana

prawda jest taka, że kobiety lgną do mężczyzn typu MACHO takich co udają drani ponieważ są niby męscy ( ciekawe w ktorym momencie ? chyba wtedy jak leją je po twarzy ). a takich zwyczajnych przeciętnych chłopaków mają za cipy - jak to ktoś już tu dokładnie określił. tacy nie mają co wogóle do nich podchodzić bo NIE DLA PSA KIEłBASA jak kiedyś usłyszałem, czy jak kiedyś mi dziewczyna powiedziała z uśmiechem na twarzy TWóJ WYGLąD JEST NIE DO PRZYJęCIA - SPóJRZ NA TEGO TAM ( szedł sobie jakiś menel bez wyksztalcenia i karku oraz włosów ) - TO JEST PRAWDZIWY MEżCZYZNA A TY SPADAJ STAD... jesli Wy - dziewczyny lecicie na takich SAMCOW to gratuluje...

Gość FACECI ALE WY POJEBUSY
KOBIETY MÓWIĄ JEDNĄ, A WAM SIĘ WYDAJE, ŻE WY MACIE RACJĘ!!! BEZ WZGLĘDU NA TO CO NAPISZEMY! WIĘC PO CO NAM PISAĆ! ŻADNYCH CHAMÓW, MACHO, CZY PANÓW! ODSYŁAM NA TOPIC, GDZIE KILKA PAŃ SI,Ę WYPOWIEDZIAŁO!: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3251896

ja nie generalizuje, ale to co tu sie pisze nie przedklada sie na rzeczywistosc. uwierz mi ze ja na prawde co chwile trafiam na wlasnie takie panie. oczywisice wiem ze nie wszystkie takie jestescie bo sa wsrod was normalne dziewczyny ale niestety wiekszosc z was leci wlasnie na takich karkow itd... przykre ale prawdziwe

Gość FACECI ALE WY POJEBUSY
WIĘKSZOŚĆ? TO JA JESTEM CIEKAWA W JAKIM TOWARZYSTWI PAŃ SIĘ OBRACASZ! PEWNIE MŁODYCH SIKS, 18 LATEK NIE ZNAJĄCYCH JESZCZE ŻYCIA. MASA TOPIKÓW BYŁA JUŻ O TY ZAKŁADA! W FACETACH CENIMY WRAŻLIWOŚĆ I CZUŁOŚĆ, NATURALNIE, MUSI BYŻ TEŻ ZDECYDOWANY. ALE ŻADEN ŁYSY MENEL, GOTOWY OD ZARAZ NATRZASKAĆ W TWARZ.ALE CO KTO LUBI. NIE MNIEJ JEDNAK POWIEDZIAŁABYM, ŻE 89% KOBIETY CENIĄ CZUŁYCH KOCHANKÓW, PARTERÓW DO ŻYCIA, A NIE PANÓW;o A TY SIĘ ZACZNIJ OBRACACH W TOWARZYSTWIE KOBIET PO 20, POWAŻNIE MYŚLĄCYCH JUŻ O ŻYCIU:p

tak sie sklada ze w 18 siksach nie gustuje ;-) i dzieki Bogu Najwyzszemu ;-) wolę takie zdecydowanie po 20 wiec na prawde z dziecmi sie nie spotykam ale uwierz mi ze wsrod starszych dziewczyn tez sa takie pustaki... tylko dlaczego ja ciagle na takie trafiam ? jest u mnie w pracy kolezanka, srednio ladna ale uwaza sie za pieknosc ze kazdego faceta moze miec - dostala u nas pseudonim GWIAZDA i ona mowi mi wprost ze facet to musi byc meski, dobrze zbudowany ( czytaj - kark zamiast szyji ), miec swoje mieszkanie i najlepiej swoją juz firme. kazdy pomyslalby ze to jakas gowniara musi byc skoro tak mysli. a tu zdziwienie - dziewczyna ma 22 lata i jest na 3 roku studiow dziennych prawa i administracji. w tym momencie kazdy robi wielkie oczy a co ciekawe dowiedzialem sie ze u niej na wydziale wiekszosc dziewczyn tak mysli i powiedziala mi wprost ze u wiekszosci dziewczyn ktos taki jak ja tak sympatyczny i fajny nie mialby szans poniewaz brak mi w/w cech no comment

Gość wielka bzdura
Jeśli chodzi o wygląd to wystarczy, że facet jest zadbany!!! Ale może , żeby to zrozumieć trzeba skończyć 30 lat? Przede wszystkim ma być odpowiedzialny i uczciwy, ale tacy to już chyba wyginęli... A czułość i opiekuńczość? Nie wiem czy jest jeszcze taki ktoś , kto wie co to znaczy! U faceta tak ma znaczyć tak a nie musi znaczyć nie! Uczcie się kochani szacunku do kobiet, wtedy my będziemy was kochać! A tych mięśniaków z furami to zostawimy małolatom, niech się uczą na błędach.

Tak,tak- to same małolaty tu się na kafeterii rozpisują jak to mąż je po 10 latach małżeństwa uderzył, przepił wypłatę i zdradził z 15 lat młodszą. :)

Gość no dokładnie
to były takie małolaty!!! a teraz już za późno! więc niech inne się czuą na błędach! żadna poważnie myśląca kobieta, nie wezmie sobie takiego!

Gość kobieciątko27
piszecie nie na temat - drań to ktoś kto celowo rani co wy ciagle o tym wyglądzie? blad panow polega na tym, zechcieliby wszystko miec od razu i nie cytujcie jakichs durnych małolat, bo wiadomo, ze faceci tez patrza na to, co ma dziewczyna i ile zarob, zeby lzej mu bylo w malzenstwie

\"Prawda jest jedna: dobre i uczuciowe traktowanie sprawia, że bialoglowa wypina się na mężczyznę. Natomiast zlekceważona i sprowadzona czasem do poziomu szmaty uczyni wszystko, żeby udowodnić, że jest czymś więcej.\" T.Beksiński \"Tylko rock\" nr.3/1999

\"Tak,tak- to same małolaty tu się na kafeterii rozpisują jak to mąż je po 10 latach małżeństwa uderzył, przepił wypłatę i zdradził z 15 lat młodszą. \" No właśnie bardzo często tak bywa;).Zwłaszcza jak facet jest dużo starszy:O.

Gość no dokładnie
no i konar??? cytat w kontekście wjeżdżania na ambicję! i nie ma to nic wspólnego z tym, do kogo kobiet ciągnie! jakby tobie ktoś wmawiał, że jesteś beznadziejny, też byś się starał pokazać, coś więcej, na co Ciebie stać i że nim nie jesteś!

🖐️ TMT Ogólnie cały problem sprowadza się do pytania które postawia sobie wielu facetów, a zwłaszcza tych siedzących w sobotnie południe na kobiecym forum w dziale 'Zycie uczuciowe': "Czemu Ona wybrała tego chamskiego, popijającego tęgo żula zamiast idealnego,uczciwego,uczuciowego,romatycznego,czułego,dojrzałego,inteligentnego,kulturalnego faceta czyli Mnie ????" :p

dlaczego uwazacie, ze DRAŃ to musi byc koles ŁYSY I BEZ KARKU???? czy mały chudy i z długimi włosami nie moze być draniem? ludzie mowimy o draniach, a nie o drechach. faktycznie patrzycie tylko na wygląd ...