Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabcia111111111

Kto ze mną pogada?

Polecane posty

Gość żabcia111111111
A to też wiem i nawet kiedyś przysłałami książke z dedykacją chyba sympatyczny facet z niego chociaż taka chudzinka hahahahah

o to tych ratownikach nie czytałem- a to poszukam tego chyba. chociaz wydaje mi sie za nowoczesne na pielesze naszej tutejszej biblioteki.. a góry piekna sprawa. byle na pogode trafić.

Gość listki zielone
Campbell - Jej niezalezny umysł..ale to pewnie juz znasz?

Gość żabcia111111111
tetryk======== a byłeś może na Zawracie bo mnie tam taka mgła złapała że własnej dłoni nie widziałam

Gość żabcia111111111
A co to? wszyscy pouciekali :-(

ja np. nie zauwazyłam, że jest już 3 strona i gapiłam sie na 2 :-) wcale nie jestem blondynką :-)

Gość żabcia111111111
tetryk=======dlaczego uważasz że mało robisz nie każdy musi być na Zawracie :-) a ja w przyszłym tygodniu do Darłowa jade no chyba że chłopak mi dzisiaj podpadnie ale mam nadzieje, że wszystko będzie OK

Gość listki zielone
eee, no to przelec się do empiku i pobuszuj..ja tak robię;)

jeeej ale mnie to ciasto zmuliło. fatalna sprawa- teraz bede musial odczekac pare godzin bo nawet spać nie można isc po tkaim jedzeniu. TO jest straszne. A Wy jak macie z jedzeniem? Diety te sprawy? Czy wszystko jest okej jecie tyle ile chcecie i nie potrzebujecie jesc duzo? Ja to od tej samotnosci ostatnio dostrzegaaam tylko jedzenie- niewiem jakim cudem nie mam otyłości . ale dobra ;P

Gość żabcia111111111
Ja nie stosuje żadnych diet i nigdy nie stosowałam a ciasta bardziej lubie piec niż jeść i jestem bardzo filigranowa mam 155 cm wzrostu i 43kg wagi hahahahah taka kruszynka ze mnie :-)

żabcia--> ale Ci zadroszczę wyjazdu w zeszłym roku nigdzie nie byłam, w tym to samo, jedynie wizyta na Mazurach, ale to było wesele, więc żadnego zwiedzania :-( ale masz fajnie

jestem z mniejszej miejscowości. a do empiku mam godzine- bo do Krakowa. Tak to dziura.. zaściankowe miasteczko A z gór ja kocham Trzy korony i Sokolice :) I Babią góre , ale na tej to niewiem ile czasu nie byłem :(

Gość żabcia111111111
Ja jade tylko na 4 doby bo na więcej nie mam ale to zawsze coś.

Gość żabcia111111111
A wiesz co Tatry są piękne,Dolina Kościeliska, Czarny Staw GAsienicowy normalnie zapiera dech

u mnie z BMI tez ok, ale czuję że mogłoby być lepiej w niektorych partiach

ee nie przykre. Napewno kiedyś jak pojedziesz to bedziesz miec niezła frajde- skoro po raz pierwszy. Chociaz wlasciwie czasem niewazne jakie góry- ważne z kim sie po nich spaceruje :) To dopiero super frajda- a góry- piękna przyroda ot co :) (ja mam lęk wysokości i zawsze panikuje na górze ale cichosza- tak czy siak wyłaże)

Gość żabcia111111111
Ja w pieninach byłam tylko na chwilke a dokładnie na spływie dunajcem piękna sprawa chociaż troche stracha miałam bo pływać nie umie hahahah

ja byłam dwa lata temu w stołowych, ale sobie pochodzilismy, pieknie było, choć miejscami tłoczno, teraz bierzemy na cel Babia Góre i okolice, ale kiedy - nie wiadomo

Gość żabcia111111111
Morven======== a byłaś może w mylnych skałach czy coś tak? bo słyszałam, że pięknie jest

Gość listki zielone
zgryzliwy wymiękł :(..chyba pojdę myju myju

Gość żabcia111111111
A może i Błędnew Stołowych nie jestem w temacie. A ja jeszcze nie ide myju myju bo jestem naiwna Baba i czekam że ten mój może się w końcu odezwie ale pewno nadzieja matka głupich :-(

Gość listki zielone
podziel się zgryzliwy ....:( :) nie badz sobek:)

Gość żabcia111111111
tetryk=====a jakie te placki miałeś