Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabcia111111111

Kto ze mną pogada?

Polecane posty

Gość żabcia111111111

Gość żabcia111111111
Nikt nie chce zapraszam na wieczorną pogawędke

Gość tetryk zgryźliwy
ja się zgłaszam!

Gość żabcia111111111
O wszystkim siedze w domu chłopak na biesiadzie zakładowej a mnie się nudzi i jestem zła :-( a co w w taki piękny wieczór w domciu robicie

Gość listki zielone
zabcia wlacz se radio...tam takie rytmy leca, ze mozna zapomniec o braku podniet chociaz czy ja wiem :( glowa do góry:)

Gość żabcia111111111
telewizor u mnie w pokoju gra wystarczy :-)

Gość żabcia111111111
ale jutro obiadek pewnie smaczny będzie z tych rybek ;-)

Gość listki zielone
dobra to ja tez powiem co mi na duszy lezy - mam kompleks, bo nie mam fajnych ciuchów a faceci na to patrzą tak bym chciala zawsze wyglądac jak z żurnala :( żabica --->a nie mozesz z kolezanka wyjsc gdzies?

Gość żabcia111111111
A co takiego wcinasz?

ja tez siedze sama w domu, bo mężuś imprezuje z towarzystwem z pracy, a miałam nadzieje, że gdzies razem wyskoczymy, miał byc koncert, a tak znowu wieczór przed tv :-(

sałatki i ciasta naprzemiennie ( bo za 2 dni duga głodówka:P) hmm ciuchy.. czy ja wiem czy to taki problem. ah te baby- co kolorowe gazety z nimi robią

Gość żabcia111111111
Morven========to identycznie jak ja tylko tyczy się to mojego chłopaka a mnie to już ochota na wyjście z koleżanką odeszła

Gość żabcia111111111
Ciuszki ważne ale bez przesady byleby czyste były a facet który leci tylko na ciuszki to wiele wart nie jest :-)

Gość listki zielone
tetryk---> moze i masz rację, ale faceci na to patrzą...kazda lala się zachwala ..chociaz to dobry sposob, latwo mozna wyeliminowac tych co traktuja babkę jak świecidelko

Gość żabcia111111111
zgryźliwy tetryk===== ja jak jestem chora to przeważnie na gardło i wtedy nic nie jem jedynie budyń czekoladowy z Winiar uwielbiam

żabcia zgadzam się czasem widuje takie dziewczyny wygladajace faktycznie jak wyjete z żurnala - wszystko co najmodniejsze, a tak sobie myslę, że fajnie jest cos sobie z tych modnych rzeczy wybrac np. bluzkę a reszte juz mieć \"normalną\", dodać coś od siebie, podkreslić swoja osobowość

Gość żabcia111111111
Ja tam lubie po ciucholandach poszperać fajne rzeczy można znaleźć i nie drogie :-)

a ja niestety głód mam zawsze. a boli mnie głowa i słabo mi . i leże (czasem doczołgam sie do komputera) jak sie tak leży to co innego robic jak nie jesc czasem coś? roznosi mnie:/ cholerne uczucie:/ gosci mialem przed chwilą to nawystawiane jedzenia - oni pewnie na imprezie a ja z tym jedzeniem:/ fatalnie fatalnie fatalnie. a w jakim stopniu liczy sie dla was ubior faceta? nie mowie tu oczywiscie o czystosci bo to dla mnie oczywiste. Ale marki, własny styl? czy moze tylko garniaki ?

Gość listki zielone
zgryzliwy----> czysty ma być, ale ma miec swiadomosc, ze na spec okazje opiwienin miec jakis fajnieszy ciuch no i marynarkę powinien miec

nie lubię dresów :-) no chyba, że do biegania a garnitur jest dobry do pracy i na oficjalne okazje a na co dzień czysto, schludnie, wygodnie, no może troche modnie,ale bez przesady

Gość żabcia111111111
tetryk złośliwy========= ja nie lubie gangów ale dresów też nie np dżinsy i koszula i jest ok a firma najmniej mnie obchodzi lubie styl elegancko-sportowy i nieznosze krawatów a ty jak się ubierasz?

Gość żabcia111111111
tetryk======== i to może jeszcze uzbrojonego hahahahah