Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D.P.

Prezent dla polrocznej chrzesniaczki - doradzcie!

Polecane posty

Gość NIE _ Zdegustowana
Bardzo ladny dresik. Kolorystycznie bardzo mi sie podoba (mi, maniaczce niebieskiego :) ). Ale mam pytanko - to z okazji chrztu?

Dresik bardzo ładny :) i też jestem maniaczką niebieskiego.Ale jest tylko małe ALE dresik jest polarowy troche za gruby jak na zbliżające się lato,no chyba że będzie rozmiar pasował na wrzesień

Gość D.P.
Fajnie, ze Wam tez sie podoba :) >>>>NieZdegustowana - to nie z okazji chrztu, chrzciny byly juz jakis czas temu. Teraz zblizaja sie imieninki malej :) >>>>kangurek - lato ma byc chlodne, a poza tym rodzice jada z mala nad morze, wiec chociazby na wieczory sie przyda :) Dresik - przydatna rzecz. A nie uwazacie, ze jest za drogi?

Gość D.P.
Paulka, no wlasnie, utwierdzasz mnie w przekonaniu, ze warto go kupic, dzieki :)

Gość asinek
ja bym chyba wolała dla dziecka cos innego dresik wynosi i koniec pamiatki nie bedzie moja mała dostała złoty łancuszek i serduszko ale wolałabym by dostała boziulke

Gość boze...tragedia
:O

Gość D.P.
asinek - tak to mozna podchodzic do kazdego prezentu - ksiazke sie przeczyta, ubranie "wynosi", czekoladki zje, zabawki sie w koncu zepsuja/zuzyja... Nie ma prezentow na wiecznosc! A mala juz z okazji chrzcin dostala az 3 medaliki! Do tego byly i lancuszki i srebrne lyzeczki z grawerem. Zabawek Zuzia ma cala mase, a i tak najbardziej lubi sie bawic rzeczami codziennego uzytku. A na imieniny ma byc cos niewielkiego, raczej symbolicznego, zwlaszcza, ze u nas obchodzi sie bardziej urodziny.

Dresik jest fajny :-D. W razie wątpliwości dla półrocznego malucha można jeszcze kupić jakiś fajowski ręcznik (w końcu będzie nad morzem). Może leżaczek dla maluszka??? W końcu już siedzi albo zaraz zacznie i za nic nie będzie chciała świata oglądać z pozycji leżącej :-D

D.P masZ racje jak nad morze to luzik :) późne popołudnia bywają chłodne.Pytałas się czy nie za drogi,uważam że nie ja często kupuje dresiki i ceny kształtują sie od 30-50 zł

Gość D.P.
Dzieki jeszcze raz - mam go na oku i pewnie kupie. Cena zachecajaca, jest nowy i na pewno sie przyda. A o tym reczniku tez mysle, ale sie nie znam, nie wiem czy kupilabym dobry - wazne chyba przede wszystkim, zeby chlonal wode, a nie rozmazywal, jak wiele recznikow teraz...

Ja bym kupiła rozmiar 80. Proponuję dresik bez kaptura i ze ściągaczami na nogawkach. Jest praktyczniejszy. Produkt znajduje się na portalu www.cozacena.pl. Ponadto bardzo zachęcam do zakupów na porównywarce cenowej CoZaCena ze względu na wygodę i szybkość.