Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrągła jak balon

XXXL -ki ???? Gdzie kupujecie ciuchy ?...

Polecane posty

Gość Anoola
Czesc dziewczyny, jak ida poszukiwania garderoby na jesien? mnie udalo sie dzisiaj kupic kozaki, piekne oficerki, czarne, do kolana. Jakby ktoras byla zainteresowana zakupem takich butow to dajcie znac, dam namiary na sklep. :)

Gość Aniulka- Poznań
Anoola daj namiary:)

Gość Anoola
Moje kozaki kupiłam w Kupcu Poznańskim, w sklepie który znajduje sie na pierwszym pietrze, po lewej stronie jak sie wjezdza schodami. Nazywa sie Apia. Bardzo mila obsluga, piekne buty, naprawde polecam.

Gość sloneczko777
Czesc wiecie gdzie mozna kupic jakas fajna kurtke na zime w Poznaniu

Gość Anoola
Słoneczko jaką chciałabyś tą kurtke kupic?

No ja tez szukam na zime kurtki jakiejs takiej przed kolana ,raczej czarnej styl sportowy jak i elegancki bo dwie by sie przydaly jakby cos na allegro bylo to dajcie cynk

Gość sloneczko777
Anoola albo jakis płaszczyk ale nie ze skory taki do kolan lub troszke dluzszy lub zwykla kurtke

Gość Anoola
Szczerze mowiąc to własnie piekne płaszczyki zamszowe i skorzane sa w Ulla Popken. Natomista płaszczyki z normalnego materialu sa w KappaAhlu i kurtki kilka dni temu tez tam widzialam. Jutro w Ulla Popken ma byc dostawa ciuchów z nowej kolekcji jesienno-zimowej i mysle za warto by bylo tam zagladnac. Z tego co widziałam w katalogu to takie sportowe tez maja dostac wiec byloby z czego wybrac.

Gość Aniulka- Poznań
hmm...Apia sklep moze fajny, ale ceny już nie:/

Gość Anoola
No rzeczywiscie ceny moze nie sa zbyt niskie ale mysle ze czasem lepiej zainwestowac w porzadne buty. A mnie udalo sie kupic dokladnie takie jakie szukalam i jakos ta cene przezyje. Reszte miesiaca na wodzie i sucharkach.... ;)

Gość syrenucha
KOKI77 dziewczyny spróbujcie babeczka ma dwie fajne kurtki na zime może komuś przypadną do gustu :)

Gość Agajava
Witajcie dziwczyny. Ja też należę do puszystych i raczej nad tym nie ubolewam bo mam kochającego narzeczonego i cudownego synka. Również lubię się ubierać w lumpeksach. Można znaleźć naprawdę super ciuchy. Ostatnio kupiłam sobię fajne sweterki i spodnie oraz kaszkiecik tweedowy. Anoola ja też poszukiwałąm oficerek ale nie mogę się dopiąć w łydkach:(. Ale za to kupiłam kowbojki. Mam jeszcze jeden problem: jedną łydkę mam 2 cm grubszą i jak mierzę prawego kozaka i się zapinam to już się martwię że o drugim mogę zapomnieć. A czy któraś z Was jest ze Szczecina?

Gość Agajava
Są całkiem fajne! Dzięki za podpowiedź. Ciekawe tylko ile kosztuja? Pewnie troszkę trzeba dać. Ale jak mus to mus:). Niedługo wyjeżdżam do Szwecji na stałe i może tam cosik kupię. Chociaż ciężko mi się rozstawać z przyjaciółmi i rodziną:(. Tam w lumpeksach jest drogo. Nie ma nic na wagę tylko na sztuki. Za polskimi lumpeksami też będę tęsknić:(. Ale jak będę odwiedzać Polskę to pierwsze co to polecę do lumpeksów, hehehe.

Gość ninapalucci
Zapraszam Cię na moje aukcje staram się mieć modne XXXL W tej chwili oferuję podnie włoskiej firmy Diva Trend, naprawdę śliczne w rozmiarze 44, ale moge też mieć ( na zamówienie rozmiar 46 za tą samą cenę. Podaję linka: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=132383525 pozdrawiam ninka

Gość Anoola
Agajava te kozaki kosztuja 600 zlotych ale mysle ze warte sa tej ceny. Kupilam takie sa i naprawde ladne, swietnie leza no i ta skora.... cudo! Bylam dzisiaj w Ulla Popken w Kupcu i maja nowa kolekcje. Mnostwo swetrow, spodni, bluzek i spory wybor kurtek. Od sportowych przez piekne skorzane plaszcze. Jest w czym wybierac! :) Tylko ciezko wyjsc z tego sklepu z pustymi rekoma.... Polecam wszystkim puszystm Paniom. :)

Gość Agajava do ninapalucci
Rzeczywiście fajne spodnie ale kolor zupełnie nie mój:). Do Anoola: powiem krótko, drogie te buty. Wiem że dobrze kupić coś dobrej jakości ale nie zawsze się to sprawdza. Dlatego wolę kupić za tą cene dwie lub trzy pary butów to i mogę do każdego stroju mieć inne. A tak kupię jedne i co? Ale są naprawde fajne:)

Gość sloneczko777
Anoola ja bym nigdy tak drogich butow nie kupiła! Wole kupic tansze i znosis je cala zime :)i na nastepna kupic nowe

Gość Anoola
Agajava wiem ze to niemalo. Ja mam hopla na pukcie butow i wielka do nich slabosc i ciezko mi sie opanowac. Mam nadzieje ze nie okaza sie bublem za fure pieniedzy.

Gość Agajava
Rozumiem Cię doskonale.Dlatego nie potępiam tego że kupujesz takie buty bo każdy ma jakiegoś hopla. Oby Ci długo służyły:)

Gość Aniulka- Poznań
a co myślicie o spodniach 7/8? albo 3/4? gdzie można takie dostać w Poznaniu- ładne i niedrogie?proszę o wszelkie sugestie:)

Gość Anoola
Aniulka mi sie wydaje ze ztakimi spodniami to trzeba ostroznie. Nie wiem jaka masz figure, ale jesli nie jestes zbyt wysoka to raczej odradzam bo Cie jeszcze skroca takie spodnie 7/8. A poza tym to zalezy jeszcze jakie spodnie, z jakiego materialu i najwazniejsze, jak sa uszyte i jaki maja kroj. W jednych mozna wygladac beznadziejnie a w drugich fenomenalnie.

Gość Aniulka- Poznań
hmm...mam 180 cm:) więc chyba wolno mi nosić takie spodenki:)

Gość sloneczko777
Widze ze ktos tez jest tak wysoki jak ja, Aniulka tez masz pewnie problemy z kupieniem dlugich spodni zeby nie wygladac jak by sie mialo wode w piwnicy

Gość Belleteyn
Ja mam 160 cm wzrostu i zdarza mi sie nosic rybaczki -nawet je lubie.

Gość syrenucha
,,okrągła jak balon,, gdzie jestes kobieto ,wpadnij się chociaż przywitać ,pozdrawiam:)

Gość Anoola
Czesc dziewczyny, jesli kogos niechcacy urazilam albo sprawilam przykrosc to przepraszam nie mialam takiego zamiaru, tym bardziej ze zadna wyrocznia nie jestem. Chodzilo mi po prostu o to ze rybaczki czy tez spodnie 7/8 sa bardzo rozne. Jednemu pasuje to drugiemu tamto. Ja na przyklad w takich spodniach mimo ze mam 176 cm wzrostu nie wygladam specjalnie rewelacyjnie, moze tez przymierzalam nieodpowiednie, dlatego jestem ostrozna z takimi wlasnie spodniami.

Gość Belleteyn
Bron boze nie poczulam sie urazona, po prostu jednym osobom podoba sie to, drgim co innego. A jak do rybaczek zaloze 8 cm szpilki to i tak mi nog nie skroca :).

Gość Aniulka- Poznań
ja tez nie poczułam sie urażona;) wręcz przeciwnie- jestem ciekawa każdej Waszej opinii:)