Gość CILEST NAJTANIEJ Napisano Czerwiec 14, 2008 Ha a ja najtaniej kupiłam przez zamówienie internetowe ze strony http://www.doz.pl/tagi/s0-?value=cilest po 13.84 za opakowanie x 1 listek i 38.25 za okakowanie z 3 listkami. Dodam że nie płaciłam za przesyłke gdyż tabletki odbiera się i płaci za nie w wybranej aptece która bierze udział w programie Dbam o zdrowie a jest ich aż 1800 w całej Polsce. Właśnie je dzisiaj odebrałam i jestem bardzo zadowolona z ceny. Pozdrawiam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CILEST NAJTANIEJ Napisano Czerwiec 14, 2008 Aha dodam jeszcze, że przy odbiorze trzeba jeszcze okazać recepte i tyle. Te apteki są prawie wszędzie, sprawdzałam czy jest we Wrocławku i jest :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola158 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 Yasmin - 33/37zl zalezy od apteki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laavia 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 biore yasminelle i kosztuja ok 40zl ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bajbajka1986 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 bralam yasmina placilam cos kolo 50zeta:(teraz biore Cilest,ale nie pamietam ceny bo musialm kupic na pol roku,ale sa tansze,i to duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mazia1986 Napisano Czerwiec 17, 2008 Yasminelle najtaniej mozna zamowic w aptekach dbam o zdrowie sa po 35 zl, mozna odebrac gdzie sie chce, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madziks Napisano Czerwiec 17, 2008 mam do sprzedania dwa opakowania Yasmin za 27 zł wiadomosc na gg pod nr 10440684 Magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Innnnna 0 Napisano Styczeń 26, 2009 Ja Harmonet kupiłam za 29.90 w aptece na Chełmie w Gdańsku, ul. Jabłońskiego!! Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katis 1 Napisano Styczeń 26, 2009 Jak do tej pory najtańszy Yasmin znalazłam w aptece \"Pod Lwem\" za 31 zł z groszami. Moja siostra kupuje Cilest 3 listki w jednym opakowaniu i płaci 45 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miniam Napisano Styczeń 26, 2009 heja ja za syndi 35 place niecałe 7zł ale mam znizke bo przy tym lecze jajniki. czy któraś z Was tez przyjmuje te tabletki? Ja od ponad roku i w sumie jestem zadowolona z nich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nitka90 Napisano Listopad 15, 2011 Bardzo drogie są wasze tabletki :P Ja kupuje cilest za 12,99(w aptece Dr Max, tutaj macie liste eptek: http://drmax.pl/drm/lista-aptek/) Kupowalam tez w aptece dbam o zdrowie za 16,90 (przez internet to 15 z groszem) Brałam kiedyś Diane 35(11zł w Dr Max) i Regulon(22zł w Dr Max) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach