Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dave2244

...a ja chce normalna kobietke...

Polecane posty

Gość do beborah

Gość do beborah
to podaj linka bo żem aż ciekawa;)

Gość sfiksowana róża
heh,widać że szukasz nie tylko na kafeterii:) no nie wiem,chyba trzeba wytrwałości i dystansu do tego wszystkiego... dave2244 >powodzenia w poszukiwaniach:)

Gość DOOOOOOOOBRAAAAA
A KTO TO JEST NA TYCH FOTKACH? BO CHYBA NIE W TEMACIE JESTEM, ALE ON FAJNY;)

to chyba nasz autor postu :) dave to ty???dziwie sie ,ze nie miales panny..niezly jestes :) i ten usmiech :))) no i fakt..okularki :d m,mmmm

Gość dave2244
no ba... chyba bym nie podawal jakichs fotek innej osoby... no co Wy... to moje konto... no a z pannami to roznie bywalo... raz na wozie raz pod wozem... ale... tak naprawde nie bylem zwiazany z konkretna dziewczyna... chyba nie mam szczescia... albo mam za malo walorow i za duzo wad - np.wygladu czy charakteru... wiadomo kazdy ma wady - ja i inni tez... nie ma idealow... tylko ze te wady chyba nie sa akceptowane...

Gość dave2244
ja na warmii i mazurach mieszkam... niewielkie miasto niedaleko olsztyna... kazdy pisze ze to nie moje foty sa :/ ee nie wierzy nikt... a Wy skad klikacie dziewuchy ?? :D Polska nie jest zbyt duza metropolia :P

Gość petronelia
bo Ty wyglądasz na niezłe ciacho a mówisz coś przeciwnego, dlatego nikt Ci nie wierzy coś ściemnaisz nasz miły dave...

Gość dave2244
heh bez przesady... ja i ciacho... nawet nie chcialbym takim byc... wolalbym byc normalny - zwyczajny 100 razy... urodziwosc i szczescie chyba musza isc razem w parze bo jakos tak sie sklada dziwnie ze ani tego ani tego zbytnio nie mam... coz bywa i tak...

Witam ponownie :) Warmia i Mazury...hmmm - wybieram sie tam w tym roku na wakacje, a konkretnie do Mrągowa ;) z tego co teraz powiedziałeś mozna wywnioskować, że uwazasz sie za nieprzecietnego faceta \"wolalbym byc normalny - zwyczajny 100 razy...\" no ale trudno tak samemu mówić o sobie, lepiej zeby Cię oceniła któras z dziewczyn ;p

Gość dave2244
?? jaka panne... ja nawet nie szukam :/ i tak nie znajde :P

oj znajdziesz!!!!a z takim podejsciem to nawet zadna by sie nie starała :P

Gość hm.........mi sie wydaje
ze jestem normalna:).....z reka na sercu przyznaje sie do tego ze nie zdradzilam ani razu(i mysle ze nie zrobie tego).....jestem szczera.....usmiechnieta.pelna wiary.......czasem szalona.....mysle ze wyrozumiala ......a teraz kocham pierwszy raz w zyciu.....i choc trodszke teraz nie tak miedzy nami:( to jednak wierze ze wyjdzie sloneczko.....no i jak na normalna kobietke przystalo.....poczekam cierpliwie .....a pozniej wybacze.......i bedzie znowu ok:) pozdrowka dla wszystkich normalnych kobietek i mezczyzn:)

oj Dave chyba sobie z nas żartujesz,ty nie masz powodzenia u dziewczyn??to niemozliwe:)taki fajny chłopak?ja tez jestem normalna więc jak widzisz duzo nas jest.A tak na marginesie to ile masz lat?22??

Ja już nie szukam :) my się już odnaleźliśmy :D Więc życzę powodzenia w poszukiwaniach :)

Gość dave2244
taa mam 22 lata... 4 kwiecien 1984 - zodiakalny baran ;)

Gość MilusińskaMIss
Dave... napewno pisze się NA PEWNO (przyda Ci sie jak będziesz normalnej kobitce wysylal smska ) pozdr. :D

Gość dave2244
do milusinska... nie kazdy jest taki doskonaly z ortografii jak Ty :/ a pomylki sie kazdemu zdarzaja - nie wiem czy zauwazylas ale tu wiekszosc ludzi robi glupie bledy - to internet :P

Gość dave a może masz
za duze wymagania? bo wygladasz calkiem calkiem i nie wierze zeby zadna dziewczyna nie chciala sie z Toba umowic albo jakos do Ciebie zblizyc. Nie bylo takich sytuacji?

Gość dave2244
za duze wymagania he... no wiesz nie szukam blond sex bomby z duzymi piersiami zgrabnym tylkiem na maxa dlugimi nogami cudownym usmiechem pieknymi oczami uwodzicielskim spojrzeniem itp... jestem niesmiala osoba - nigdy nie szukalem na sile nikogo - no a jak juz sie ktos pojawil to byl to mega zonk... :/ nie wiem musi byc chyba ze mna rzeczywiscie cos nie tak bo to normalne to nie jest :/ nawet nikogo nie szukam juz - rezygnuje z tego typu rzeczy...

Gość dave a może masz
nie chodzi mi o wyglad ale o osobowosc. o to ze moze jakiejs ich cechy Cie denerwuja czy cos. Poza tym ja nie mowie ze tak jest bo Cie nie znam , to bylo raczej cos w rodzaju pytania. Jakbym mieszkala blizej to chetnie bym sie z Toba spotkala pogadac bo sama mam podobne problemy, z tego co czytalam z innych Twoich postow. Moze faktycznie w tym jest sposob zeby przestac szukac, moze wtedy ktos sie pojawi.Ja to juz nawet nie licze na nic ale z inego powodu. Pozdrawiam

Gość pechowa_szcześciara
ja też jestem normalna i podobno ładna a też ciągle nie mogę sobie nikogo znaleźć. mam długie kasztanowe włosy, duże szaro niebieskie oczy, duże usta, mały nos, 162 cm, normalna figura. Niektorzy faceci się dziwią że ja nie mam faceta...a jednak :) I też chciałabym normalnego faceta