Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakatta

Wariacje na temat włosów - wpisujcie!

Polecane posty

Gość jakatta

Czekam na wasze pomysły na fajne, letnie fryzury :) Jak spinacie włosy, jakie triki stosujecie żeby wasze głowy wygladały zniwalająco :) ile czasu spędzacie rano nad układaniem włosów? Czego używacie, zeby fryzurki były fajne?

Gość lajka
Rano suszarka z dyfuzorem i 10 minut suszenia, potem serum wygładzające Avon na końcówki - efekt taki jakbym chciała żeby był :D

Gość siakaś jedna
szampon Sunsilk zwiększający objętosc, suszenie z glowa w dol i lakier do wlosow Nivea lub taft- spryskuje rowniez z glowa w dol,efekt puszystych wlosow przez caly dzien:D Ew niedbały,lekko zboczony kucyk:)

Gość jakatta
Zboczony kucyk? :) tzn z boku głowy :D?

Gość siakaś jedna
noo,ale nie tak calkiem,tylko lekko,jakby sie sam skrzywil:))

Gość jakatta
hihi, tez lubie takie kucyki :) w ogole podobają mi się niedbałe fryzury np. potargane włosy spięte luźno w kucyka na czubku głowy, albo luźne warkoczyki :)

Gość jakatta
a z tego linku to fryzura na 41 stronie - włosy jakby mokre i skręcone - świetny efekt, szkoda że lokówka :/ nie posiadam takiego użądzenia ale efekt jest suuuuperaśny!!

Gość siakaś jedna
noo swietnie to wyglada:) Z falowanych wlosow fajne fyzurki wychodza i szybie do zrobienia sa. Ja mam takie poldlugie i naprawde duzo takich niedbalych fryzurek mozna z nich wyczarowac:) Np zaraz przy karku podzielic na 3 pasma i skrecic blisko siebie i koncowki w rozne strony poukladac:)

Gość jakatta
Ja jeszcze lubię robić dwa koczki z boku głowy - włosy rozdzielam na pół i zakręcam nad uszami, potem przypinam wsówkami i zakręcam frotką - efekt jest zabawny, a i włosy po rozpuszczeniu są poskręcane i jest optycznie wydaje sie ich więcej, ale tą fryzurę stosuję raczej na jakieś imprezy albo weekendowo , w tygodniu stawiam na klasykę :)

Gość siakaś jedna
No fajnie tak wygladaja,przynajmniej jakos inaczej niz wiekszosc dziewzyn na ulicy. Teraz wszystko platynowy blond i grzywa na oczy:) Niektorym to pasuje,wle wiekszosc niestety wyglada tandetnie. A takie niedbale fryzurki wygladaja i oryginalnie i naturalnie jednoczesnie:)

Gość jakatta
dokładanie tak, wszędzie teraz widać albo fryzury z grzywkami na skos, ewentualnie za brwi , platynowy blond i jeszcze obowiązkowo włosy wyprostowane prostownicą. A mi bardziej podobają się właśnie takie niedbałe fryzury, wolę coś oryginalnego :) no i w ogolę stawiam na swobodę, kobiecość i naturalność , dlatego chyba bardziej podobają mi się fryzury jakby "zawiane wiatrem" :)

Gość platynowy_blond
A ja jestem platynową blondynką i mój kolor bardzo mi pasuje :) Z włosami nie walczę specjalnie - zazwyczaj wcieram mleczko wygładzające, i wyciągam włosy na szczotce, potem końcówki lekko smaruje woskiem.

Gość nidaaa
Swoboda i jeszcze raz swoboda - taka musi być moja fryzura :) Mam włosy za ramiona, codziennie wcieram w osuszone ręcznikiem włosy motion gel L'Oreala przez co zwiększa się ich objętość, potem suszę i targam palcami :) a na koniec jeszcze nakładam kremik na końcówki zeby je powyciągac i podkreslić. Polecam do wlosów pocieniowanych !!

Gość jakatta
A ile kosztuje ten krem do włosów i gdzie go kupowalaś? Mi właśnie o taką fryzurę chodzi, bardzo lubię swobodne upięcia zrobione z puszystych włosów i poszukuję czegoś co będzie słuchało mojej ręki :)

Gość nidaaa
krem kosztuje 60 zł w salonie fryzjerskim, albo jak chcesz to możesz pograc na stronie w grę i oni wysyłają po jakimś czasie, moja koleżanka dostała od nich serie chyba w piątek.

Gość bziummm
a na jakiej stronce jest ta gra?? bo cos znalesc nie moge :o

Gość mam włosy jak Wodecki
Cześć Dziewczyny. Zapewne Was dziwi co robi facet na tym topiku ale mam pewne do Was pytanie , mam bardzo mocne i gęste włosy i proste , kiedy idę 'wpaść pod kosiarkę' to zawsze moja ulubiona fryzjerka mówi, że przyszedł jej ulubiony klient :) Teraz mam włosy jak Wodecki i niektóre kobiety uważają , że wyglądam śmiesznie , inne kobiety w pracy uważają , że mogę i powinienem mieć dłuższe włosy. Wy dziewczyny zwykle macie swój własny styl i każda kobieta chce wyglądać inaczej i każda chce czuć się piękna , natomiast jest przyjęte, że facet z długimi włosami raczej wzbudza sensację . A może tylko w Polsce facet z długimi włosami wzbudza sensację ? Oglądam MŚ w piłce nożnej i widzę , że na zachodzie faceci mają długie włosy , więc jaki styl zachować ?

Gość nidaaa
www.play-ball.pl :) to adres stronki

Gość nidaaa
Co do włosów Wodeckiego - to akurat nie jest moim faworytem męskim ;) ale długie włosy u facetów wyglądają moim daniem ok, tylko muszą być zadbane :) Może też przesadnei długie nie są dobre, zresztą zalezy dla kogo, ale ogólnie takie dłuższe włosy są faaajne :) Tylko moim zdaniem pielęgnacja nie równa się z wymuskaniem ;)

Gość nidaaa
A jeszcze zapomniałam dodać odnośnie stronki, że trzeba zagrać i wysłać im formularz zgłoszeniowy do konkursu - jeśli chodzi o zapach motion gelu to jabłkowy :) - taka mała podpowiedź z mojej strony