Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość we

czy ktoś pobiera zasiłek dla bezrobotnych?mam pytanie....

Polecane posty

Gość we

czy prawo do zasiłku zależy od dochodów w rodzinie? nigdzie tego nie znalazłam a słyszałam takie pogłoski....jezeli mąż pracuje to na członka rodzinby nie może być więcej niż ...nie wiem ile tam. Mi sie wydaje że nie..ale moze ktoś pobiera?

Gość we
i nie ma znaczenia czy twój mąż pracuje czy nie i ile zarabia?

nie wogole mnie o to nie pytali poprostu po 1,5 roku pracy i macierzyńskim otrzymałam zasiłek musisz miec przepracowany rok bys mogła zyskac prawo do zasiłku na wychowawczy jest tak że biora dochody meza jesli masz jeszcze jakies pytania słucham uwaznie ?:)

Gość we
już wszystko wiem, dziękuję bardzo.....:):):) pozdrawiam

Gość ggg
mam pytanie odnoœnie pobierania zasiłku dla bezrobontnych. Jesli w trakcie pobierania zasiłku (wynosi on 6 mc-y) zajdziesz w cišżę to czy przysługuje prawo do przedłużenia tego zasiłku jeœli tak to o ile miesięcy i jaka to jest kwota (czy ta sama jakš się pobiera w trakcie tych 6 m-cy). inna wesrsja Natomiast jeœli po okresie 6 m-cy zajdzie się w cišżę to czy wogóle przysługuje taki zasiłek. z góry dziękuję zqa odp. :)

Gość ggg
przpraszam za brak tzw. polskich liter ale miałam problemy z wpisem w tym topiku. A przy okazji jeśli ktoś wie a podejrzewam że Asiulek27 moze wiedzieć to prosze o odp. Pozdrawiam :) :)