Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niteczkkka

do pozdro600

Polecane posty

Gość odzew2
ja chyba dlugo nie pociagne bo oczy mi sie juz zamykaja ;)

wiesz ja tez, pozdro i goraca juz dawno spia, i mysle ze to chyba dobry pomysl co myslicie?

Gość odzew2
ja tez ;) ale dlugo tu z Wami nie popisze wiec chyba nie ma problemu :P a Twojego nicka nie kojarze mimo ze czesto tu bywam :P

Gość odzew2
chodzilo mi o Aniuhe ale Cibie tez nie kojarze :P

nie za czesto tu zagladam, za duzo pracuje. ale z aniuha mialem juz do czynienia, nawet mam zdjecia- to siostry blizniaczki sa na studiach i wpadaja do domu tylko na weekendy czy jakos tam

zaczernilam sie cobyscie mi bardziej ufaly ;) ja na malowanie paznokci juz nie mam sily :O

dobry pomysl z tym spaniem, odzew sorrki nie chcemy urazic niczyich uczuc. siemka

Gość spamik
masz buziaczka za tamten raz

jak na razie dzionek sie niezle zapowiada... zobaczymy co czas nam bedzie pokazywal hmmmm za minuty na minute... z godziny na godzine ciekawe ja szybko zleci ta sroda:):P

jak na razie dzionek sie niezle zapowiada... zobaczymy co czas nam bedzie pokazywal hmmmm za minuty na minute... z godziny na godzine ciekawe jak szybko zleci ta sroda:):P

Gość spamisko wysypisko
niom nam teshhhhhhhh

Gość spamik
kròtka ta twoja pamiec jest,warszawa,ciastka, kawa...

Gość pozcIro 600
dziś mnie nie ma, bo przygotowuję się do debiutu w charakterze bielanki na procesji. postanowiłam umaić drogę proboszczowi różnokolorowymi kostkami sera feta, który nabyłam w Lidlu w korzystnej promocji. :classic_cool:

Gość sqam 1
a najbardziej to lubię Stefanię Kasińską z Biedronki, która pozwala mi okręcać swe korpulentne ciało taśmą z kasy fiskalnej z zarejestrowanymi milionowymi obrotami. cudowny zapach forsy i Stefanii powoduje u mnie silne spastyczne skórcze duszy, które cenię wyżej niż orgazm cielesny. :classic_cool:

Gość gość
hmmm, czyja jestem slepa, czy jaki gwint? Napisalam tu przed chwila posta, moge przysiac, ze wyslalam, a posta jak nie bylo tak nie ma:o No nic, generalnie ogladam relacje przed meczem i naiwnie trzymam kciuki:D