Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niteczkkka

do pozdro600

Polecane posty

Gość gość
Twa milosc niespelniona pozostac musi, gdyz faceta mam, o czym myslalam ze wiesz:) i nie planuje rozstania w najblizszym zyciu.:P

tak pali tyle powiem ale na temat faceta to od niej sie musisz dowiedziec, nie chce naruszac czyjejs prywatnosci

ja bym odparł - nie ma takiego wagonu którego nie da rady odpiąć :) dobranoc Gagatki

ty pozdro a wierszy czasami nie piszesz, powiedz ty naprawde chemie studiujesz czy mosze cos innego..... twa molosc.... szok:):):)

Gość gość
pozdro nie pali, pozdro jara jak smok, pije jak stary żul, klnie jak szewc i naprawde nie jest godna Twego zainteresowania \'kocham pozdro\':D:D. Stac cie na wiecej:P

jestem starym alkoholikiem pale jak smok klne non stop jestesmy dla siebie stworzeni :) moze sie ze mna umowisz na kawe i ciastka bez zobowiązań ?

mój zestaw to mentolowe faje - ze 2 paki na wieczór + 2 czerwone wina lub o.5l finladii żurawinowej bez zapity:classic_cool:

Gość gość
ło matko, nie jestem piekna ani madra:o To ze robie doktorat i to z chemii swiadczy, ze mam ostra zryta psyche od wachania etanolu i kwasow przeroznych:D i nic wiecej.Smalec 🖐️, dobrej nocki. Niektorych wagonow sie nie da odczepic bez pozwolenia maszynisty:P

chociaz nie istneje tylko jedna miłośc prawdziwa , gdy ją poznałem to to zrozumiałem utrodziłem sie po to by ją kochać i pomimo tego , że teraz muszę sam do poduszki szlochac i ma wielka miłosc jest niechcianą i muszę uprawiac seks ze ścianą to silnie jednak w to wierze ze pozdro zmadrzeje i mnie wybierze 🌻

Gość gość
Pilam slowacka sliwowice, bleeee. Ja tam wole jabole:DGorrraca--->🖐️, palisz jak smok, okai, ale nie pij prosze jak stary zul, bo ja przez to w straszne tarapaty wpadam zawsze:DMoj zestaw: L@m Lights, paka na dzien plus żubr tuz za rogiem:D