Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła na siebie po raz kolejny

Dla odmiany...

Polecane posty

Dla odmiany pokłóciłam się z chłopakiem. Jak codziennie o to, że nie pozmywał naczyń- a prosiłam, o to, że nie wyszedł z psem- a prosiłam, o to, że prosiłam żeby kupił pieczywo... Wykonanie tych 3 rzeczy w czasie kiedy ja jestem w pracy jest widocznie niemożliwe... :( Boże jaka ja jestem wściekła na siebie, że trwam w tym związku i nie potrafie raz na zawsze powiedzieć DOŚĆ! I nie dlatego, że go kocham, tylko dlatego, że jestem tak bezdennie głupia, że nie potrafie odejść!

wes sie za swoje zycie. moze sie wydawac ze trudno. bo jest, ale uwierz mi, da sie zrobic. sama przez to przechodzilam. dzis jestem szczesliwa.. z kims innym:)

Gość głupawka 23
Ja kilkakrotnie wywoływałam sprzeczki własnie o takie drobne sprawy, bo co to za problem pozmywać....dzisiaj już zmywa robi zakupy choć czasami kręci jeszcze nosem:P

Tylko ja takie sprzeczki robie od 2 lat... Jesteśmy ze sobą 4. Nic nie pomaga. Ani prośba, ani groźba. A najgorsze jest to, że on nie robi tego bo mu się nie chce, tylko to jest ewidentny przykład co to są "ciepłe kluchy"

Gość ja proszę od 10
conajmniej od 10 lat!!! Chyba zwariuję! Skarpetki na podłodze w salonie, codziennie!!!Naplute w umywalce!Chustki do nasa zuzyte, wszędzie! Szkoda gadać.. Albo ja albo on...

ja prosze--> jesteście małżeństwem?