Baba 448 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Miecz napisał: Trochę inaczej to widzę Subtelność w wymianie postowej. Co tam u Ciebie lepiej powiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1017 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: W zasadzie to raczej unikam takich ekstremalnych emocji. A na dodatek - czemu miałabym pogardzać postacią z forum? Masz rację. W życiu jest się gościem lub postacią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 185 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: A oczko na końcu co niby ma sugerować? Że ludzie poza forum nie istnieją i w ogóle świat. Dlatego pisze forumo żywego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1017 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Co tam u Ciebie lepiej powiedz. Subtelnie mam powiedzieć czy tak po forumowemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Jakby co to Cię powstrzymam jestem bardzo rozsądna i poważna Super, bo ja lubię czasem przesadzić. Nie tylko kwiatki na balkonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 185 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: I tak i nie. No cóż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1017 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: A co byś chciał żeby sugerowało? Same złe odczucia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 448 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Subtelnie mam powiedzieć czy tak po forumowemu? Po naszymu. I tak wszystko zostaje zinterpretowane po inszymu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Masz rację. W życiu jest się gościem lub postacią. Ja tu pisuję żeby się powygłupiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 185 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Super, bo ja lubię czasem przesadzić. Nie tylko kwiatki na balkonie. Najważniejsze to się dobrze uzupełnieniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Same złe odczucia. Dlaczego? Czujesz, że coś przeskrobałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 185 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Miecz napisał: Same złe odczucia. Zupełnie niepotrzebnie. Edytowano 1 godzinę temu przez taka_pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Najważniejsze to się dobrze uzupełnieniać Tremę mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1017 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Po naszymu. I tak wszystko zostaje zinterpretowane po inszymu Musiałem odejść na przymusowy urlop, bo mi tutejsze niewiasty nie dawały żyć. A nie mogłem sobie pozwolić na to, by publicznie napisać, że "wszystkie na mnie lecą". A tak na poważnie. Byłem zmęczony i wypalony. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1017 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Ja tu pisuję żeby się powygłupiać. To musisz to zaznaczyć w każdym napisanym poście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 448 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, taka_pokraka napisał: No cóż Nie chce mi się rozwijać tematu. Wybacz. Mam w swoim organizmie "aptekę" już 5 tydzień i chyba ...i**a mnie przygnała w to miejsce. Lubię ludzi zabawnych, wesołych, a tego już tu nie ma Edytowano 1 godzinę temu przez Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1387 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, Siurentajski napisał: Wreszcie znalazłaś sobie idola o podobnym poziomie intelektualnym A ty widzę, że teraz zamiast Leżaka będziesz łaził za mną i męczył bułe. Żałosne. Jprd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: To musisz to zaznaczyć w każdym napisanym poście. Pomyślę o tym. Może jakieś motto gdzieś strzelę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 185 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Tremę mam. Skłamałabym gdybym powiedziała, że ja nie. Konfrontacja z rzeczywistością zawsze jest stresujaca. Jakby co to zawsze możemy wyprzeć, zracjonalizować albo coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Lubię ludzi zabawnych, wesołych, a tego już tu nie ma Soł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 185 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Nie chce mi się rozwijać tematu. Wybacz. Mam w swoim organizmie "aptekę" już 5 tydzień i chyba ...i**a mnie przygnała w to miejsce. Lubię ludzi zabawnych, wesołych, a tego już tu nie ma Dla mnie luzik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Skłamałabym gdybym powiedziała, że ja nie. Konfrontacja z rzeczywistością zawsze jest stresujaca. Jakby co to zawsze możemy wyprzeć, zracjonalizować albo coś Dobra! 🩵 Jesteśmy bardzo ok, więc nie może być źle. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 448 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Musiałem odejść na przymusowy urlop, bo mi tutejsze niewiasty nie dawały żyć. A nie mogłem sobie pozwolić na to, by publicznie napisać, że "wszystkie na mnie lecą". A tak na poważnie. Byłem zmęczony i wypalony. Ja nadal jestem. Zerkam czasem z przyzwyczajenia i zero pozytywnych emocji. Nawet nie szukam alternatywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Ja nadal jestem. Zerkam czasem z przyzwyczajenia i zero pozytywnych emocji. Nawet nie szukam alternatywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 185 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Pomyślę o tym. Może jakieś motto gdzieś strzelę. Może zrob sobie taki podpis będzie zawsze na dole każdego Twojego postu. Proponowałabym grafikę przedstawiającą wyjmowanie kija z du/py ale obawiskabym się banów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Może zrob sobie taki podpis będzie zawsze na dole każdego Twojego postu. Proponowałabym grafikę przedstawiającą wyjmowanie kija z du/py ale obawiskabym się banów. Myślałam, żeby wstawić wierszyk o baloniku. Baloniku mój malutki, rośnij duży okrąglutki ... Tylko nie wiem czy to nie zbyt wieloznaczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 273 Napisano 1 godzinę temu O ku... Teraz czekamy na projekt Koralgol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: O ku... Teraz czekamy na projekt Koralgol. Czemu piszesz w liczbie mnogiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1387 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Myślałam, żeby wstawić wierszyk o baloniku. Baloniku mój malutki, rośnij duży okrąglutki ... Tylko nie wiem czy to nie zbyt wieloznaczne. Balon rośnie, że aż strach... 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: O ku... Teraz czekamy na projekt Koralgol. Cierpliwości. Zaraz się na niego zaloguje biznesmenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 185 Napisano 56 minut temu 2 minuty temu, murb napisał: Myślałam, żeby wstawić wierszyk o baloniku. Baloniku mój malutki, rośnij duży okrąglutki ... Tylko nie wiem czy to nie zbyt wieloznaczne. Balonik jest ok, chyba, że to taki specjalny do robienia zwierzątek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach