Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuniiiia

Pytanie do kawalerów po 25 roku życia

Polecane posty

Gość buhehehehe kolejna zdzira
nie musisz bo ja już taką (chyba;) ) znalazłem:), tobie także przewietrzenie (szczególnie krocza) dobrze zrobi:P. Czesc

Gość Dziewictwo ileś tam trzymane
zainteresuj się korczem swojej lubej., bo juz niedługo zrobi to za ciebie ktos inny. ale bedziesz miał mine hehehehehe

Gość buhehehehe kolejna zdzira
o to sorry, wybacz, myślałem że zdziry;) też mają krocza, ale skoro mówisz, że to korcze, to ja jednak wycofuje definitywnie swoje zainteresowanie. Obiekt zużyty a do tego niezidentyfikowany mną tylko wzdryga z obrzydzedzia. POwodzenia, bo się przyda jeśli szukasz;)

Gość dziewica*
samce. Ehhh wspólczóje dziwczynom, które beda miały z nimi do czynienia.

moja żona była dziewicą i jestem z tego powodu dumny, dlaczego ktoś inny miałby być dumny z faktu że rozdziewiczył moją żonę???why

Gość wisnienka*
hmm a ja sie ciesze ze trafił mi sie facet ktory nie miał dziewczyny tzn z zadna nie spał :D

Gość wisnienka*
i szanuje go bardzo za to jaki jest :)

Na początek taka doświadczona wisienka jest w sam raz

Gość kamaa
Zauważyłam, że gdy tylko faceci napomkną o tym, że na żonę\stałą partnerką chciali by znaleść dziewicę, to u większości nie-dziewic rodzi się agresja. Tak jakby czuły się tym zagrożone i chyba coś w tym jest. Ja jestem dziewicą, mam 22 lata i jestem nią dlatego, że nigdy nie byłam z nikim kogo bym naprawde kochała i kogo byłabym pewna. A pójście do łóżka z kimś, do kogo nic się nie czuje, po prostu nie mieści mi się w głowie. Także dziewczyny nie-dziewice wyluzujcie trochę. Skoro nimi już nie jesteście, to znaczy że przeżyłyście wiele cudownych chwil, być może kochałyście i byłyście kochane, a być może po prostu świetnie się bawiliście i miałyście z tego powodu wiele przyjemności. To był wasz wybór. My-dziewice wybrałyśmy inną drogę, wiele z tego powodu straciłyśmy (bo swoje potrzeby, także seksualne też mamy), sporo też pewnie zyskałyśmy. Twierdzenie, że każda dziewica nie robi nic innego tylko obciąga każdemu w około jest obraźliwe dla nas, absurdalne i jest chyba jakimś desperackim atakiem z waszej strony. Za co - nie mam pojęcia. Pytanie było, czego szukają w kobietach faceci po 25 r.ż. Faceci wymienili wiele cech, ale ta jedna podziałała jak płachta na byka i zdominowała topic. A co jest złego w tym, że chcą być pierwszymi dla swojej przyszłej żony? Mają prawo. Nikt nie każe wam wychodzić akurat za nich. Tak to już jest, że jeden szuka inteligencji, inni wyglądu, faktu bycia dziewicą, pieniędzy czy doświadczenia w seksie. Każdy ma prawo szukać czego chce. I jeszcze jedno, dziewice po 20 wcale nie są taką rzadkością. I raczej nieprawdą jest, że chcą mieć prawiczka. Facet j, który nigdy nie był z kobietą nie robi najlepszego wrażenia. A tak poza tym, nazywanie każdej nie-dziewicy dz*wką, szmatą, żdz*rą, itp. świadczy o niskim poziomie i nieumiejętności dyskutowania niektórych.

Zadne poczucie niskiej wartości, raczej wysokie, sam siebie bym nie szanował gdybym z używaną się ożenił

Gość kamaa
Co wtedy? Nic. Nie stracę szacunku do siebie, bo będę wiedziała, że zrobiłam to z miłości. Ale już na pewno nie będę z tego powodu obrażać dziewczyn, które są dziewicami. Wcale bym nie chciała, żeby ktoś był ze mną tylko dlatego, że jestem dziewicą. A jednak chciałabym, żeby ten, którego pokocham, ucieszył się z tego faktu, czuł się w jakiś sposób wyróżniony.

Gość zapewniamze nigdy
nie oddam sie mężczyźnie, który o kobietach wyraza się : szmata, zdzira, k...a etc. jestem dziewica i nie czuje z tego owodu zadnych kompleksów,ani tym bardziej dumy.jestem szczesliwa, wesołą dziewczyną i czekam na mężczyznę wartościowego , cudownego. nie wyobrazam sobie byc z kims, kto ma tak patologicznie spaczone podejscie do kobiet.- czego dowodem sa tego typu sformuowania. taki facet to zwykły bandzior i chory na umyśle do tego. współczuję wszystkim tym dziewczynom, które będa miec doczynenia z takimi "miłośnikami" dziewic, którzy odwazni sa tylko w necie. oby los mnie trzymał z dala od takich :)

Gość upperupper

Gość ciepły
do zapewniam nigdy: Ja również mogę powiedzieć że nie chciałbym mieć nigdy takiej zakłamanej dziewczyny która w pierwszym zdaniu apeluje niby o kulturę wypowiedzi by już w następnym samej wyzwać kogoś od bandziorów, więc kto tutaj powinien się bardziej wstydzić . Nie mówię ze nie masz prawa krytykować tylko bądź konsekwentna w tym co głosisz jeśli wymagasz od kogoś kultury to wymagaj tez od siebie .Chociaż jesteś dziewicą to nie tylko to będzie decydować czy ktoś się Tobą zainteresuje ,oprócz tego kobieta powinna mieć jeszcze klasę i coś sobą jeszcze reprezentować .:) Natomiast odnośnie pytania czy wołałbym dziewice na żonę ,mogę odpowiedzieć ... oczywiście że tak ,przecież dla faceta jest to coś w rodzaju nobilitacji że jest pierwszym.. .,mało kto lubi być drugim albo entym .:)

Gość hihi to ci rzeczywiscie
wyzwisko - bandzior! yeah co za bluzganie :D hehe smieszni jestescie. facet niech bedzie prawiczkiem a potem szuka dziewczyny dziewicy i wyzywa inne od kurew, sami jestscie kurwiarzami! wkladacie fiuta do kazdej dziury ktora wam na drodze stanie-bleeee nikt nie ejst bardziej zuzyty niz facet 😠 milych poszukiwan heh 🖐️

Gość ta wyżej
to pewnie znowu jakaś kurewka się wypowiedziała :D, próbując udowadnić ze czarne jesr białe .:D

Gość a ja mam 25 latek
i jestem dziewicą :P Moj facet jak sie o tym dowiedzial na poczatku zwiazku to malo co nie padl z radosci (sam jest prawiczkiem ale troszke mlodszy ode mnie). Kiedy sie o tym dowiedzial? Gdy I nocke spedzilismy w lozku i ja niczego nie wymagalam , II tez nie itp Jestemy ze soba 5 miesiecy i jeszcze tego nie robilismy... Dziwni jestesmy nie?? :)

Gość wisienka*
Nano---------------------------------->a tu cie zaskocze bo ja tez nie jestem doswiadoczona tak samo jak moj Misio :D

Gość wiem swoje
nudna jest gloryfikacja dziewictwa przez Was... dla mnie bardziej na miejscu jest gloryfikacja miłosci, uczucia samego w sobie... dziewictwo nie jest czyms co spowoduje, ze ktos mnie pokocha tylko za to, a jesli tak, to nie zasluguje ani na dziewice ani na niedziewice i juz:o Wypowiedzi facetów tutaj są zenujące... Wyzwiska do kobiet.. Prezentujecie poziom gimnazjum i gardze Wami... nawet jesli sobie tutaj jaja urzadzacie z ludzi - bluzganie jest na poziomie dresiarzy i Wy pewnie tacy jestecie - bo z tego co zauwazyłam oni gustują w dziewicach, z racji tego ze sa dziewicami i to sie najbardziej liczy. Niedziewice nie atakują dziewic, atakują ten schematyczny sposob myslenia facetow... A dziewice niby stają w obronie niedziewic, bo nie zauwazyłam??:O Nie, czesto wspierają ten meski bełkot o ich rzekomej wyzszosci... A kto powiedział, ze niedziewica musi od razu sie puszczac, moze tez wytrwala do tego jedynego, ale im najzwyczajniej na swiecie nie udalo sie wytrwac w zwiazku!!

Gość a ja mam 25 latek
a jak wam sie powodzi w lozku...?

Gość buhehehehehehehe
NIEDZIEWICE NIE ATAKUJA DZIEWIC, BUEUEHEHEHEH POCZYTAJ SOBIE JAKIEKOLWIEK WYPOWIEDZI SZMAT TUTAJ ALBO NA EROTYCZNYM! ŻAL PUSZCZALSKIM DUPĘ ŚCISKA, BO FACECI WOLĄ DZIEWICE, A ŻE WY BEZ FACETÓW SIĘ NIE OBEJDZIECIE ATAKUJECIE DZIEWICE! CH__ WAM W OKO!

Gość wisienka*
ja nikogo nie atakuje i wiem ze takie uogolnianie nie jest dobre dla nikogo bo co człowiek to bedzie inny gust i upodobanie aczesto tak jakprzedmowca moj powiedział/a sa dziewczyny ktore były w powaznych zwiazkach ktore sie rozpadły i co one juz nie maja szans na to zeby kogos miec i byc szanowane zastanowcie sie ......przeciez na szacunek od partnera zasługuje sie czyms innym a nie tylko i wyłacznie tym ilu sie miało partnerow w łozku ..... owszem sa faceci co nie potrafia zyc z taka swiadomoscia ze ktos był juz przed nimi wiec niech sobie szukaja dziewic i po problemie :)

Gość a ja mam 25 latek
do Wisienki: napisalas ze masz mlodszego i podobnie jak w moim zwiazku nie macie dosw. Jak wam sie powodzi w lozku...?

Gość wiem swoje
nie, atakują Wasze durne wypowiedzi, ale obrywa sie dziewicom przy okazji, za Wasz tepy tok myslenia. I nie wyzywaj tu nikogo od szmat!😠 Zal dupe sciska tylko tym, ktorzy wkładaja tyle energii by na kazdym temacie i niewazne o jakiej tematyce wpierniczyc hasło - ze dziewice tylko nadaja sie na dobre zony! To jest zal i gorycz i głupota, bo co innego?? Jaki normalny, pełnowartosciowy facet pisałby w taki sposob?? Zaden!! Tylko taki ktory kryje sie za monitorem w realnym zyciu zapomniałby jezyka w gebie w rozmowie!

Gość wisienka*
na temat dziewczyn ktore namietnie poszukuja nowych i nowych partnerow do łozka sie nie wypowiadam..... ich zycie.. ich sprawa..........

Gość dziewica*
Pomyślcie 1% ludzi po 20 roku życia, jeszcze nie współżyło.Ale chyba jest wiecej niż jeden procent ludzi po 20% życia, którzy biorą ślub.... Dziewictwo, dziewictwo tylko to tu czytam a gdzie miłosc?? Jesli to jedyne kryterium ktorym sie kierujecie, to pójde z pierwszym lepszym.Bo o wartości człowieka nie decyduje kawałek błony, tylko to jaki jest.

Gość buhehehehehehehe
jeśli sie dziewicom obrywa, tzn że w wypowiedzi szamty zostalo coś przykrego na ich temat powiedziane. Widocznie szmatom brakuje sensownych agrumentów na twierdzenia facetów i dlatego zniżają się do ataku na dziewice. No cóż, żalość i tyle:)

Gość wisienka*
do a ja mam 25 latek......ja nie powiedziałam ze mam młodszego.......:D układa sie dobrze :D