Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuniiiia

Pytanie do kawalerów po 25 roku życia

Polecane posty

Akurat tyle co w temacie pani sobie zażyczyła. Ale nie chciałem Cię obrazić pisząc że nuie chciałbym takiej jak Ty.

Gość Dziwne to wszystko
ok Zycze wiec powodzenia w szukaniu Tej jedynej :D moge zapytac jak zakonczyla sie Twoja historia z kochana niedziewica? Troche to brzmi dziwne te pytanie ale z toku wypowiedzi tak wynika

Gość nie doczytałam
nie doczytąłam wszystkiego tylko poczatek o dziewicach i to bzdura. Ja miałam skonczone 22 lata i byłam dziewica, poznałam 25 latka był normalny zwiazek taki o jakim marzyłam był wszystko ok, oddałam mu sie po 4 miesiacach bylismy razem niecały rok i mnie zostawił z dnia na dzien a zawsze nam sie ukladało i było super, bez klotni itp powiedział ze to nie ma sensu i co 22 letnia dziewica zaufała 25 latkowi i teraz mam 23 lata nie jestem dziewica mialam tylko tego 1 partnera z wyboru bo tak chciała i teraz pisza faceci ze chce tylko dziewice. smieszne. a oni sami wyszaleli sie na lewo i prawo a wymagaja czystosci ja moze cyzta nie jestem ale szmata tez nie i nie uwazma ze brak dziewicwa jest jakis zły nie kazda niedziewica jest puszczalska i ma przebieg 20 facetów mezczyzni otworzcie oczy i zacznijcie myslec nad tym co piszecie!!!!!!!

Piszę że wielu mężczyznom to nie przeszkadza ale nie ma sensu obrażać tych co akurat dziewic szukają.

Gość 25 latek
-to nie ma znaczenia 1 czy 20 i tak dziewica nie jesteś-lepsza nawet taka co miała 20 przynajmiej dobra w łożku

Gość nie doczytałam
wiesz moze i lepsza ale ja mam szacunek do siebie i godnosc nie jestem dziewica i sie tego nei wstyde, do 22 lat była dzwiewica i nie puszczałam sie jako malotata mam szacunek do siebie do swojego ciała i trudno jak ktos szuka kobiety tylko po tym czy jest dziewica czy nie i to jest dla niego wyznacznik to wybacz... to tak jak ja bym szukała 27 letniego prawiczka NIEREALNE dziewice sa i je znajdziecie ale wazne jest tez wiele innych cech ale to juz wasza sprawa panowie.

Gość 25 latek
--ja też mam szacunek do siebie i własną godność i nigdy nie ożeniłbym się z używaną.

Przecież nie musicie szukać wśród 25latek..Karze wam kto.. Wśród 18 latek jest mnóstwio dziewic...

Dlaczego głupiego, ten co szuka dziewicy to głupi takie rozumowanie

Gość nie doczytałam
hm.... szukajcie dziewic robcie jak chcecie to wasze zycie panowie tylko niektorzy nie chce dziweic ze wzgledu takiego ze dziweica moze bedzie chciała sprawdzic jak to jest z innym i predzej czy pozniej was zdradzi. A to juz wasz prbolem czy chcecie czyta kobiete, czy pozadna ale nie dziewice czy lataice kazdy ma prawo wyboru prawda tak jak my kobiety tylko u nas o prawiczka nie ma mowy bo nie istnieje w wieku powyzej 25 lat i tylko mozemy rozpatrywac pozadny lub dziwkarz :)

Gość kamforka
Też facet - a to, że kobieta kochała innego (ale z nim nie spała) też Ci przeszkała. No bo niby masz na wyłączność jej ciało, ale w jej umyśle i sercu już ktoś byL. Ja bym np. wolała faceta, który miał wiele kobiet - w sensie seksu, ale żadnej tak naprawdę nie kochał. Wolę być pierwszą, którą pokocha, a nie pierwszą, z którą będzie spał.

Do tej pory pamiętam swoją największą miłość z przedszkola, NIE ŻARTUJE, kochałem ją jak niewiele innych kobiet później. Proszę się nie śmiać.

Gość całuśna anulka
Abox dobrze mówi, dac mu/jej wódki :D

Gość kamforka
Też facet - to nie jest odpowiedź na moje pytanie. Chociaż to ciekawe ;)

Gość loved
tez facet - zyjesz złudzeniami, nie wychylasz nosa poza swoje poglądy i nie przyjmujesz do wiadomosci innych opinii... Banka bezpieczenstwa - tego dziewictwa, zostanie kiedys zrujnowana przez rzeczywistosc... W tym najwazniejszym celu, nie dostrzegasz do konca atutów drugiego człowieka i nie pisz, ze wazne są tez inne cechy... Ty po prostu jestes niedojrzały i nie bedzie potrafił docenić drugiej osoby, niewazne czy bedzie dziewicą czy nie... A miłość z przedszkola... Wiesz, ja tez pamietam swoje zauroczenia, ale W ZYCIU nie porównałabym tego do mojego stanu teraz, kiedy jestem DOJRZALSZA, bardziej swiadoma swoich uczuc... Przeciez to jest niesamowicie powierzchowne podejście!:o

Gość tssss...
odpowiedź "też faceta" na pytanie "kamforki" wyjaśniła chyba wszystko... beznadzieja...

Gość hihihihi
a ja jestem dziewicą, bo nie znalazlam czlowieka ktorego pokochalabym z wzajemnością, chodzilam na randki, spotykalam się, ale nie znalazlam gdybym jednak spotkala takiego, ktorego bym pokochala i chciala z nim dalej być, wcześniej, to pewnie poszlabym z nim do łóżka. Czy więc jestem hipotetyczną szmatą?

Gość kamforka
Też facet - trochę zaskoczyła mnie Twoja odpowiedź. I uświadomiła mi, jak bardzo rożnią się mężczyżni od kobiet (choć na pewno nie wszyscy). "wystarczy aby była dziewica" - możesz się nieźle przejechać na takim myśleniu. Przecież miłość pozostawia w człowieku znacznie trwalszy ślad niż seks, przynajmniej tak mi się wydaję. Można się z kimś przespać i potem nawet nie pamiętać jego imienia. Ale kiedy się pokocha, to pamięta się wszystko: barwę głosu, uśmiech, spojrzenie, gest, itd. Widzę z obserwacji, jak wiele dojrzałych kobiet, które są matkami czy nawet babciami, wspomina z sentymentem swoją pierwszą (zazwyczaj platoniczną) miłość i zastanawiają się, jakby wyglądało ich życie z tamtym pierwszym... Wiesz, ja jako kobieta właśnie tego bym nie mogła znieść: że mój mąż z czułością wspomina inną kobietę. Wolałabym już, żeby myślał o seksie z jakąś tam panięką, o której nie pamięta nic, poza tym jaka była w łóżku.

Gość kamforka
I jeszcze jedno mnie bardzo zastanawia - to do wszystkich tych, których obrzydzeniem napawa fakt, że, cytuję: "tam był już jakiś kutas" . A gdyby się okazało, że kobieta, z którą się spotykacie, została zgwałcona i w ten sposób staciła dziewictwo? Też byłaby dla was "używaną szmatą"? Wiem, to skrajna sytuacja, ale i takie się w życiu zdarzają.

Gość hihihihi
o już są dwa pytania twoje i moje :)

Gość kamforka
hihihihi - to ja się przyłączam do Twijego pytania. Chyba też jestem "hipotetyczną szmatą". Pozdrawiam wszystkie "szmaty" - hipotetyczne i używane :O

Gość do hihihi
Dobrze wiecie o co chodzi, tylko przejaskrawiacie sytuacje. Wiadomo, że wszystkie dziewice nie mogą być z jedym facetem, że każda jakiegoś ta ma albo będzie mieć, więc jak hipotetycznie będziesz z nim, dla niego niebędziesz szmatą, może dla drugiego też nie, ale już dla któregoś z kolei tak. Fajnie, że chcesz się z nim przespać i chuj ci w cipkę, ale później nie kurw się na prawo i lewo, bo wtedy będziesz szmatą, która będzie udowadniać, że są lepsze od dziewic. Facetom chodzi o to, by tak kobtey była tylko z nim, więc my nie widzi my tego jako szmacenia, tylko normę. Szmaceniem jest dla nas inny kutas w pochwie. Coś jeszcze?

Gość hihihihi
jakoś nie widzę tego na tym topiku.... widzę zaś trend "ma być dziewica a jak używana to szmata" lepiej poczytaj uważnie

Gość do hihihi
no jasne, ma być dla nas dziewicą.

Gość hihihihi
sorki "ma być dziewica, a jak nie to jest używana szmata"

Gość do hihihi
no dokładnie, ty chyba jakoś ciężko kapująca jesteś;). Jest dziewicą, czyli nikt jej nie używał przed nami, a jak jest uczucie, to na pewno z nami te dziewictwo straci. Dla nas wtenczas jest tylko przez nas używana, co nam się naturlanie podoba, bo inaczej sie nie da. Ale dla kolejengo może już być dosłownie używana, bo miała w sobie członka innego kutasa.

Gość hihihihi
do do hihihi oczywiście, ze rozumiem o co wam chodzi, nie rozumiem tylko waszego sposobu myslena..

Gość dobre sobie
czego hihi?:P