Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spieczona

Kurcze, byłam 8 min na solarium i się spiekłam!!!

Polecane posty

Gość spieczona

Jak to możliwe? Chodziłam na solarium w tym roku i nic takiego nie miało miejsca, a dziś - porażka...

Gość hm hmmm
Moze lempy zmienili... albo juz zbladlas, po solarium sie szybko blednie

dziewczyny czy mozecie mi pomóc??stosowałam 2 razy samoopalcz już troszkę zszedł:)naszczęśćie mimo że dawał fajne efekty-planuje dzis isc na solarium na 10 min mam balsam przyspieszający opalanie tak samo balsam po opalaniu no i dzis kupuje bio-karoten. Mam jasną karnacje ale po samoopalaczu troszke sciemniała -ile razy i na jaki czas muszę iść na solarke by osiągnąć ciemną opaleniznę???prosze o radę bo niechce sie spalić

Gość spaliłas sie
nie dlatego ze lampy były dopiero wymienione ale dlatego że były bardzo stare.... bo lampach swiezo wymienionych skóra sie nie spala po tak krótkim seansie tylko brązowi sie... a stare lampy zamiast brązowić pala skóre.... uwazajcie na te stare lampy... bo one sa kilkakrotnie groźniejsze niż te nowiutkie... zwracajcie uwage na to czy aby właściciel dba o to aby na czas wymieniać lampy...

Ja mam cere normalna...nie blada. Zaczelam chodzic na solarium bardzo ostroznie...najpierw 2 razy po 5 min....potem 2 razy po 8 min a potem 2 razy po 10min. I jestem brazowa. Nie spalilam sie. I oczywiscie obowiazkowo po kazdej wizycie w solarium uzylam balsamu nawilazjacego...bo kiedy go nie uzuwalam to mialam bardzo przesuszona skore:(