Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyPolka

Nie lubie POLAKÓW

Polecane posty

Gość kasztanek brazowy
Popieram ! mnie takze wstyd za Polki przyjezdzajace na Zachod na zarobek. Na calym swiecie polskie dziewczyny maja bardzo zla opinie. Brat jest Policjantem i czesto jest wzywany aby przetlumaczyl zatrzymanych Polakow i powiedzial ze najwiecej zlodzieji to wlasnie z Polski albo ruskow kradnie. Ostatnio matka z corka nakradly w sklepie - jakie to przykre

Gość przykre ale prawdziwe
niestety Polak na zachodzie to tylko przynoszacy wstyd robal , szkodnik. Polki pirdola sie jak kroliki i psuja opinie tym ktore rzeczywiscie porzadne sa - a tych porzadnych jak juz ktos tu napisal jest bardzo malo.

Gość POLKI SA ZHANBIONE NA
CALYM SWIECIE ! powiedz turkowi ze jestes z Polski a juz bedzie wiedzial kim jestes

Gość sie masz
ano prawda ano prawda

Gość jestem szczesliwa ze zzeklam
sie polskiego obywatelstwa bo zawsze wstydzilam sie ze pochodzilam z Polski wlasnie przez Polki o ktorych na calym swiecie zle mowia

Gość polki to pikne dziolchy
ale zaden to towar na zone nie jest. tylko wyruchac i kantem puscic hehehe

Gość DO POLSKA DUMA
tam gdzie chleb tam i moj dom, tm tez i moj kraj i moja ojczyzna a w Polsce uczciwa praca tylko garba sie mozna dorobic i nic wiecej. Polska jest tak zacofanym krajem ze trzeba jeszcze wiele lat zeby dorownala zachodowi we wszystkim. Ostatnio chcialam dac w Polsce wymienic czesc do mojego laptopa bo mi sie zniszczyla a myslalam ze w Polsce taniej mnie to wyniesie i wiesz co sie dowiedzialam jak do wardzawy dzwonilam - ze tych laptopow jeszcze w polsce nie ma ze dopiero planuja za dwa lata zalozyc pierwszy serwis i sürowadzac je i tak jest z wszystkim. Odzywki do wlosow ktore tu sa najtansze i przestazale ida do Polski a w Polsce reklamuja je za nowosc i daja wysokie ceny a zacofane Polki kupuja i chwala ze maja cos zagranicznego i dobrego

Gość W Polsce nawet nie ma kogo na
Prezydenta wybrac - kto wybral Jacusia Placusia na stolek prezydencki? no kto?Niemcy moga sie pochwalic swoja kanclerzowa - kobieta madra, szkole ukonczyla z czerwonymi paskami, studia chemi, fizyki i polityki. Zyje bez afer a nawet taka Rosja z Putina po studiach prawa karnego moze byc dumniejsza niz Polska z karzelka Jakimi jezykami obcymi wlada Pan Prezydent Polski? Kwasniewski przynajmniej angielski i niemicki znal i postawe mial

nie lubie za to ze nie potrafia trzymac wspolnego frontu. tylko sie żreć potrafia. nawet gazociągu przez Polske nikt nie potrafi zalatwic :P :P

Jesteście jełopami jak twierdzicie że Polsce jest potrzebna integracja z UE P.To nie Polsce UE jest potrzebna ale na odwrót:P.Pomyślcie sobie jakby pięknie to wyglądała jakby transport z północnowschodniej części UE do tej zachodniej wymagał płacenia cła w Polsce:D.

Gość Do CARMEN 06
nie trzeba jechac do Polski zeby sie przekonac jaki narod w niej zyje Wystarczy popatrzec co polacy wyprawiaja na zachodzie a juz sie wie wszystko. Kurestwo Polek nie zna granic, zlodziejstwo na kazdym kroku, msciwosc, zazdrosc, falszywosc - to wlasnie cechy Polaka

Amant - a ja musze co jakis czas swiecic oczami na Zachodzie za to ze Polacy tak ładnie pieprzą robotę :P

Gość pomoglam Polakom w
stawianiu pierwszych krokow w niemczech a dzis jak juz pomocy nie potrzebuja nawet dzien dobry nie powiedza tylko udaja ze nie widza - tacy wlasnie sa polacy !

Gość Ania z Oslo
to masz szczescie ze ciebie jeszcze nie okradli bo mi tak wlasnie na koniec za pomoc podziekowali

Gość pomoglam Polakom
Do Kwiatek ! kwiatuszku nie mowa tu o wszystkich sa wyjatki ale jest ich bardzo malo w polskim narodzie A co do Ciebie Aniu z Oslo to ja takze duzo juz sie nasluchalam o kradziezach Polakow takze nie jestes jedyna i pewnie nie ostatnia Niestety tak jak juz napisalam Polacy wlasnie tacy sa i tycy beda

pomoglam Polakom - no niestety to prawda. długie lata zniewolenia polskiego narodu odcisnely takie piętno na psychice...

Gość Samanta na pomaranczowo
Amant cla to wzajemnosc my im to oni nam a teraz porownaj sobie wielkosc wymiany handlowej pomiedzy UE a krajami baltyckimi do wielkosci wymiany handlowej pomiedzy Polska a UE no i juz wiesz

Gość grzeszna3
Za granica ludzie nie szanuja osobnikow plujacych na wlasna ojczyzne i wstydzacych sie swoich korzeni, takze mozesz nienawidziec Polakow, wyrzekac sie swojej narodowisci, ale nic ci to nie da, bo i tak nie zdobedziesz szacunku tubylcow:)

Gość Gabiii
A kim jesteś? Polką?a może kosmopolityzm zamieszał ci w głowie?Nie pojmuję postawy autorki :-(

"" [zgłoś do usunięcia] ksenofaryna W Bogatyni mieszkam. Ale muszę jeszcze dodać, że są chwile, w których cholerna egzaltacja narodowa bierze górę, kiedy wszyscy się łączą, płaczą, rzucają się sobie w ramiona i wtedy nie umiem się przed tym bronić. Ale to są chwile, takie nasze narodowe loty. W sumie, mimo, że Polacy bywają wkurzający, to nigdzie indziej nie mogłabym mieszkać."" Polacy nie bardzo potrafia byc zrownowazeni... od manii do depresji :P ja bym mogl w Niemczech mieszkac chyba...

a mnie smieszy ze jak temat o Polakach to od razu wpisy "wszystkie Polki to k... puszczaja sie za granica itd" :O:P

Gość a mnie nie smieszy bo to
niestety swieta prawda i przykro mi ze tak jest

swieta prawda ? :D znasz wszystkie Polki co kiedykolwiek pojechaly za granice i kazda widziales jak sie puszcza ? ? ? no wlasnie :P

przeczytaj uwaznie caly topik a potem zwroc uwagi - mowa tu nie o wszystkich a o wiekrzosci, bo wiadomo ze sa wyjatki juz ktos pisal i nie bede sie powtarzac. Napisalam ze przykre to ze Polki na zachodzie i nie tylko - maja bardzo zla opinie i jest to niestety prawda

smieszy mnie ze temat o Polakach to od razu pojawiaja sie takie wpisy Polka=k..., moze nie twoje niewazne, wiekszosc a "wszystkie" to zupelnie co innego a opinia to dziwne pojecie np w UK muzulmanie czy Hindusi mowia Polki rowniez na Rumuki Czeszki czy Slowaczki ps wstydzisz sie za te co sie puszczaja w UK ? bo ja nie, robia to samo co wczesniej robily w kraju tylko ze tym razem nie z wami i to wlasnie was tak boli panowie nie mam zamiaru wstydzic sie za margines i "polactwo"

o zadnych kobietach swiata nie mowia tak zle jak o Polkach. Wystarczy turkow lub wlochow zapytac jakie kobiety sa najlatwiejsze to od razu powiedza ze polki i na zachodzie wierz mi jest wstyd przyznac sie ze jest sie z Polski, pisze prawde mimo iz sama jestem Polka i naleze do tych porzadnych i jest mi przykro ze te zle nam porzadnym tak wyrobily zla opinie ale co prawda to prawda i nie ma co sie czarowac ze tak nie jest

mam sie pytac Wlochow albo Turkow ? :O co za argument ps nie wierze ze jestes kobieta a wiesz dlaczego ? bo jakbym sie nawet 1000 wlochow czy Turkow zapytala to max z 40 przyznaloby ze jest cos na rzeczy. ile Turek spotka w swoim zyciu Polek ? 20 ile bedzie w JEGO rozumieniu latwe ? 10 ? moze a ile spotka Slowaczek ? 1 ? ile Rosjanek ? mase ale to beda prostytutki no wiec wypadna z tureckiego rankingu :O

Niektorzy tu wpisuja ze Polki to k..... i smieszy cie to lub niektorych moze i nawet denerwuje lub niektorym jak mi jest przykro ale zapytam szczerze - powiedz mi jak nazwac takie ktore przyjezdzaja na zachod i sie zle prowadza? a jak myslisz ze jak obcokrajowcy o takich mowia? czyz nie k.....?