Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ked

brzydka skóra po zrzuceniu kilogramów

Polecane posty

Gość ked

... udało mi sie pozbyć paru kilo, ale ...wyglądam praktycznie gorzej niż wcześniej. Moje uda wyglądają jak w za dużych o pól rozmiaru jeansach, a bruzch - jak u staruszki - nadmiar skóry i zmarszczki. Czy ktoś coś podobnego kiedyś miał? Jak się tego pozbyć? Z różnych względów nie biorę pod uwagę operacji plastycznej...

Gość becky
w czasie odchudzania powinnaś często robić peling

Gość beti1970
polecam gorąco serię XXL firmy ATW, jest tam m.in. koncentrat do kapieli wyszczuplających który zabezpiecza ciało przed nadmiarem luźnej skóry. myślę również że ćwiczenia fizyczne dużo pomagają. poza tym należy ujędrniać skórę poprzez masaże - np. olejkiem do masażu ATW. jeżeli chodzi o zabiegi plastyczne - zwłaszcza plastyka brzucha jest warta rozważenia. ja sama po urodzeniu 3 dzieci mam nadmiar luźnej skóry na brzuchu, niestety jej ilość jest tak duża że zdecydowałam się na plastyke brzucha i w październiku mam zabieg w Czechach. przyjmuje tam lekarz który robi wszystko 4 razy taniej niż w Polsce. jak jesteś zainteresowana napisz na meila, podam ci namiary na lekarza, pisze o nim również dużo na forumbeauty, a jeśli chcesz kosmetyki ATW - napisz do mnie, one naprawdę działają. pozdrawiam.