Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaIsmutna

Mały biust - grubsze ciałko

Polecane posty

Gość załamanaIsmutna

Czy jeżeżeli dziewczyna ma maly biust - 75 A :( i jest nie za chuda, ale znowu nie jest strasznie gruba - ma troszeczke tłuszczyku gdzie niegdzie, to znaczy że już nigdy nie znajdzie sobie faceta? Czy im tylko zależy na piersiach? Czy jakas dziewczyna też jest taka nieproporcjonalna?

Gość spamik
nie gadaj glupot,faceci patrza na caloksztalt

Gość twórcza
ja jestem mała, zgrabna ale z tłuszczykiem na brzuszku, mam 75 A, a na facetów nie narzekam, znalazłam nawet tego jedynego :) Nie łam się, jak się to mówi każda potwora znajdzie swoego amatora :) Pozdrawiam.

Gość załaman smutna
dodam iż hoduje gąisenice rodem z wysp kilimangaro w celu konsumcji w trakcie stosunku z panem Władysławem

Gość Calinka
Napeno znajdziesz chlopaka.Chlopcy są tacy ze ich sie nie da zrozumiec i podobaja im sie rozne typy dziewczyn.Ja w przeciwienstwie do ciebie mam miseczke C i jestem zgrabna Do niedawna nie mialam chlopaka ale juz znalazlam.

Gość załamanaIsmutna
Marni Ci podszywacze są. No comment ... :| Calinka - gratuluje znalezienia chłopaka :) Też bym chciała mieć taką figurkę jak Twoja, ale niestety natura mnie nie obdarzyła :(

Gość Calinka
Kazdy w swoim ciele chce cos zmienic ja bym zmienila nogi bo mi sie nie podobaja.Moja figura nie jest idealna.Kazdy ma cos w sobie fajnego i to trzeba bardziej podkreslac:):) znalazlam zajebistego faceta naprawde!! pokazalam moje najlepsze srony czyli moj charakterek i gorący temperamęcik

Gość Mi bys sie mogla spodobac
Lubie jak dziewczyna ma lekki bruszek (na brzuszku musi byc torche tlusczyku i koniec), szerokie biodra, spore posladki i pelne uda. nie lubie jak ma chudziutkie rece i nogi.

spieprzaj podszywaczu. takie dziewczyny sa o wiele fajniejsze i cieple niz jakies wychudzone modnisie, kotrym tylko na wygladzie zalezy.

Gość Heartbeat
Mam to samo, 80A a może nawe AA, zalezy od firmy :) Kiedyś miałam B, ale odchudzanie mi zabrało :( W rezultacie i tak pryztyłam, a mały biust został D:

Piersi wcale nie musza byc duze, a pulchniutkie cialko jest cudowne :)

Gość grube sa ochydne
kobieta musi miec figure jak modelka!!! i basta!!!!!!!

Gość Heartbeat
Mi się grube osoby też nie podobają, ale wieszaki to nieejst rozwiązanie, Kobieta powinna być szczupła, ale mieć jednak troche kobiecych kragłosci typu biodra, biust. Precz z wystającymi żebrami...

Gość załamanaIsmutna
bardzo dziękuję za miłe odpowiedzi. Od razu człowiek czuje się lepiej :)

Gość 75 a to nie taki ...
maly biust - a wiesz, że sa faceci, którzy uwielbiaja malutkie biusty, to ich kręci ... :-D

Gość hnuwhrgithes
wierz mi że odwrotnie tez nie jest fajnie,jestem szczupła nie chwaląc sie talia osy co mi sie akurat podoba ale ten biust:/ zbyt duzo nie obiwsa ani nic takiego ale wolałabym mniejszy wcale mi sie to nie podoba gdy faceci się oglądają :( moje C90nieszczęścia

Zawsze bylam z zalozenia ze male jest piekne.Inne beda mialy obwisle a ja nie.Tez mam maly,nigdy nie wstydzilam sie tego,nawet jak bylam na zalewie!!!!!!!!!!!!! Fakt nie ktorzy faceci patrza sie na biust,nie moj!!!!!!! A znam paru ktorzy nie przepadaja za DUZYMI. Znajdziesz tego jednego,ktoremu nie bedzie przeszkadzal biust. Moim zdaniem powinnas podkreslac,wybierac odpowiedni biustonosz itp:.Powodzenia

Gość nie martw sie
Ja mam zaledwie 6 cm we wzwodzie,czy któraś mnie zechce?:(

Gość Heartbeat
Maly biust przy zwyklej figurze to nie ejst problem, bo nie chcialabym miec faceta, ktory kochalby mnie za biust. ale maly biust przy nadwadze wyglada strasznie :|

Gość pulchne dziewczyny są super

Gość ja mam A
a nosze 40 lub 42 :/ a moj luby nie narzeka :P

Gość załamanaIsmutna
Heartbeat - ale ja nie mam nadwagi, przy wzroście 1,65 ważę ok 60 kg więc jest to jeszcze prawidłowa waga, ale jestem bardzo nieproporcjonalna :( Do "ja mam A" - jeżeli to nie jest ściema, to dobrze wiedzieć że są też dziewczyny "niewymiarowe" jak ja to nazywam :) pyza_25 - fakt faktem nie będziemy mieć obwislych piersi jeżeli będzie sie o nie dbało. To nie jest prawda, że male są zawsze jędrne :/

Gość Heartbeat
Chcialabym,zeby jedynym moim problemem zwiazanym z wygladem byl maly biust...