Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DjD

Pytanie odnośnie GG. POmożcie!

Polecane posty

usunelam dziisaj swoje konto GG.. przypadkiem :-/ Czy jest mozliwosc odzyskania tego konta? :(

wiem,ze zaden problem, ale kurcze mialam tam duzo numerwo znajomych i nie wiem czy znajde ich ponownie :-/ Napisalam maila do GG, moze jakos jednak uda sie odzyskac.. echh..tak to jest ,jak ludzie rozpraszaja wokół :)

Gość zainstaluj jeszcze raz i jak
pamietasz numer i hasło mna serwer to noł problem :) konto z serwera nie znika od jednego pstrykniecia :O

Gość uda sie na pewno
jeśli zrobiłaś eksport kontaktów na serwer (ja zawsze tak robię) to możesz je odzyskać, poprzez import z serwera po zainstalowaniu od nowa gadu na tamten numer i konto

a jak mam zainstalowac na tamten numer? przeciez on mi losowo to przydziela. ja dalam eksport kontaktow. A nr i haslo pamietam i wlasnie probowalam zalogowac se znowu na ten numer,ale niesttey - nie udalo sie :-/

Gość uda sie na pewno
robisz dodaj konto później zaznaczasz "mam już swój numer GG" i wpisujesz hasło musi się udać. ja tak zawsze robię po przeinstaowaniu kompa

No jak instalowalas GG i teraz je uruchamiasz to masz 2 opcje na poczatku do wyboru. Albo JESTEM NOWYM UZYTKOWNIKIEM albo JESTEM STARYM UZYTKOWNIKIEM I MAM JUZ SWOJ NR. No to wybierasz ta 2gą..

Gość uda sie na pewno
moze wpisalas złe hasło, spróbuj jeszcze raz, a hasło chyba można odzyskać na maila jeśli podałaś przy zakładaniu konta

wiem o co ci chodzi, ale to nie jest takie latwe,bo ja usunelam konto zupelnie..z serwera... :-/

Gość =========p
a mozna calkowicie usunac konto na gg? tak zeby nie mzona bylo go odzyskac?

Gość uda sie na pewno
jak można usunąć konto z serwera - nie znam takiej opcji

mozna :) w zakladce ustawienia --> uzytkownik --> usuń konto :-/

Gość uda sie na pewno
jak można usunąć konto z serwera - nie znam takiej opcji, to jest usunięcie konta z twojego komputera a nie z serwera

Gość =========p
to usuwa sie z komp. czy z serwera?

Gość uda sie na pewno
!!!

Wlasnie Gg mi odpisalo...musze kila info podac i mysle,ze odzyskam moje konto:) Mozna usunac,wierzcie mi :)

Gość uda sie na pewno
chyba coś ściemniasz, próbowalam usunąć konto i tego nie załatwia się "przypadkowo" jednym kliknięciem, komp pyta czy na pewno chcesz usunąć konto i jeszcze trzeba przepisać kod!!

a czy ja powiedzialam,ze nie trzeba? jasne,ze trzeba prepisac kod. Tyle,ze problem polega na tym,ze ja chcialam tylko usunac konto z kompa i zamiast usunac uzytkownika,to usuwalam konto. Rozmawialam przy okazji ze znajomymi i nie przywiazywalam uwagu do tego,ze jest napisane \"usunac konto\"...po prostu myslalam, ze to usuwa konto,ale trylko z kompa.