Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana......

Kobieta przed komisja wojskowa

Polecane posty

Witam kobitki :) Wiele slyszalam o komisjach poborowych i tak sie zastanawiam jak wyglada komisja dla kobiet. Sa w niej same babki czy faceci tez? Jak wyglada taka komisja, jakie badania itd. Macie jakies doswiadczenia w tym temacie?

Ja byłam, są sami faceci i jedna babka do badań szczegółowych :o musisz rozebrac się do majtek i do stanika, wejść na wage (a oni wszyscy patrzą na ciebie :D ) następnie podchodzisz do jednego z nich i zadaje jakies pytania o choroby, pierdoły same, pozniej wchodzi sie z panią za parawanik i ona każe sie schylic zeby sprawdzic czy masz prosty kregoslup, nastepnie kladzie cie na kezetke i obmacuje brzuch i to tyle! :D powodzenia ;)

Gość Beatkaaaaa
jak ja bylam na komisji to kazali rozebrac sie do naga :( a tam kilku facetow bylo :( traktuja cie tak samo jak facetow, to okropne :(

Gość skoro faceci rozbieraja sie
DO NAGA, to dlaczego oszczedza sie kobiety w wojsku i one niby DO NAGA maja sie nie rozbierac? Skad ta taryfa ulgowa? Na froncie tez beda sobie zyczyly jakis przywileji? Moze uslysza na polu minowym " panie przodem" ;)

Gość no wlasnie
do woja im sie chce to niby co mysla? ze beda inaczej traktowane? zalosne

Gość Liiliia
do naga?? bez przesady. czuje niesmak.

Gość bartosz99
dobrze ze Wam takich głupich pytan nie zadajaa....: armata dziala??? strzela???........

Gość no wlasnie
zapytaja, czy z rury sie kopci ;)

Gość dlarego wojsko
to ostatnie miejsce gdzie kobiety sa potrzene i gdzie mogly by sie pchac!

Gość bartosz99
a po co chcecie isc do tego wojska?

Gość ja znam laske
co poszla do woja, bo tam jest duzo facetow :D normalnie plakalismy ze smiechu. Takie maja niektore rozumowanie. a na pytanie, co w razie wojny, to ona mowi: jaka wojna, przeciez ja nie bede zabijac :D

Gość ja znam laske
acha, i jezcze stwierdzila, ze rozkazy niech sobie do kieszeni schowaja, bo ona jest kobieta i znosic tego wcale nie musi , no poprostu BUUUUAAAAHAHAHAHAHAHAHHA no wlasnie, dlaczego chcecie isc do woja? W poczuciu patriotyzmu? NO z jakiego powodu? Bo mnie to szalenie interesuje.

Gość ta patriozm
to chyba ostatnia rzecz o jakiej pomyslaly myslac o woju :D

Gość ja znam laske
no bo im sie wydaje, ze wojsko to takie fajne kolonie, oboz i moze jeszcze sluby w ostatnie dni :)wycieczki i dobra zabawa. Tylko, ze wojsko to jest jedno wielkie szkolenie przed wojna. Pojedzie taka do iraku, napatrzy sie, naplacze za mamusia, zgwalci ja jeden z drugim z obozu wroga, to wtedy dopiero dowie sie czym jest prawdziwe wojsko i na czym ono polega.

Gość szary bony
to na komisji wojskowej trzeba bez majtek latać? nam nie kazali zdejmować.

Gość ja znam laske
acha, wiecie, ze moze np wam urwac reke, postrzelic, trafic w macice i nie bedziecie juz miec dzieci? Zdajecie sobie sprawe, ze moga was przywiezc w drewnianych opakowaniach z flaga na wierzchu?

Gość a gdzie tam
one mysla, ze sie beda malowac kazdego ranka :)

Gość jestem kobieta i tez
uwazam ze kobieta w wojsku to POMYŁKA wręcz KUPA Śmiechu. Sa zwody gdzie kobiety nie powinny sie pchać. Ja byłam w akademi morskiej i u nas faceci mieli wojsko - normalnie w mundurach chodzili na jakies szkolenia no i oczywiscie znalazły sie takie cudaki ( bo innaczej tych lasek nie mozna nazwać ) co tez łaziły na to wojsko. Faceci mieli z nich polewkę no i wojskowi tez.

ważne ze facetow duzo i co noc inny... ;)

No i pierwszy oanista sie pojawil :) Nie pytalam o zdanie facetow co mysla o kobietach w wojsku tylko pytam jak wyglada komisja. To chyba roznica? No ale jesli Panowie przebywajacy na forum nie bardzo potrafia czytac ze zrozumieniem to wybaczam

Gość tak samo jak u facetow
bo w wojsku nie ma podziału na płeć :) ale jak autorka jest tępawa i nie wyczytała odpowiedzi na właśne pytanie, to co ma zrobić bidula.

Gość ta patriotyzm
kazdej nocy inny :) nie wiesz durna co faceic z toba zrobia. Dupa rozerwana, cipka rozerwana, zoladek zatruty sperma, tak bedzie. Skoro fala to betialskie pranie jak w wiezieniu, to twoja fala bedzie taka :) a idz kobieto z tego forum...

Gość Liiliia
Jezu co wy sie tak emocjonujecie! Niektorzy sa tu tepi,ale za wszelka cene chca pokazac jakie to maja niewyparzone mordy;-> Nie ma co z wami dyskutowac

Gość ojej to ta coczuje niesmak
:D co ty myslisz? W wojsku nie ylas, nie wiesz co to znaczy. Nie wiesz co to fala? To sie dowiesz jak bedziesz musiala zrobic loda 40 chlopom w jedna noc ;)

Gość Liiliia
TAaaaa przymus robienia lodow

Gość ociemnienie ludzi nie ma grani
a jak bija mokrym pasem na gola dupe w pierwsza noc, to myslisz, ze ci bici robia to z wielka przyjemnoscia? Plocha kobietka, delikatny puszek, coz ty wiesz o wojsku?!

Gość Drodzy przeciwnicy
obrażający niewybrednym językiem Panie,które są zainteresowane wojskiem: co Wam do tego,czego One chcą???!!! Ja do wojska nie chcę,pacyfistką jestem,a z racji zawodu mogę być powołana (jak każda kobieta lakarz,psycholog czy stomatolog).Nie każda kobieta się tam pcha,niektóre muszą.Najpierw poznajcie prawo,a potem krytykujcie innych. A poza tym jak kobieta chce,to ma prawo i nic Wam do tego.

Gość jak ja byłma na komisji
to musiałam się rozebrać do majtek tylko. Ale w komisji byli sami faceci jedna babka:o Niestety ona podeszła do mnie, najpierw zadawała jakieś pytania, potem kazała się shcylić, żeby sprawdzić kręgosłup, potem kazała mi stać na jednej nodze z zamkniętymi oczami, położyła mnie na kozetce, naciskała na brzuch i jak myślałam, że juz po wszystkim, to kazała mi na tej kozetce usiąść na brzegu, założyła rękawiczkę, spytała się, czy jestem dziewicą i włożyła mi palec w cipkę:o Bez kitu! troche to było krępujące, bo nie byo żadnego parawanu a patrzyli się na to wszyscy chłopi z komisji:o No i jeden zauważył, że poczerwieniałam i powiedział: Niech się pani tak nie peszy, przecież lekarz juz niejedo widział

a czy skrzywienie kręgosłupa wyklucza kategorie A? mam nadzieję, że tak, bo komisję to może przeżyję, ale wojska to ciężko by było.. :/

Gość tyminkka
mi kazali się wypróżnić przed komisją żeby sprawdzić "czy nie ma pani skłonności do zatwardzeń, bo w wojsku to wszystko musi grać jak w zegarku" no i co było robić, wycisnęłam jakąs małą kupkę żeby mieli radochę :-o