Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaki21

CZY GONEKOLOG POZWOLI CHłOPAKOWI NA OBECNOść PRZY BADANIU??

Polecane posty

tak mnie to zaciekawiło,czy by mu pozwolił,bo moj chlopak bardzo chce zobaczyc jak sie robi usg wewn.Miał ktos taka sytuacje???? chodze do prywatnej przychodni,wizyte mam za 4 godziny:)

Gość Wioletka
jesli jest to prywatny ginekolog to czemu nie przecierz płacisz za badanie to co mu szkodzi że twój chłopak popatrzy

niby nic ale niktórz to maja jakiś odpał czasem,ale w sumie jak z mamą pozwala,to czemu z chłpakiem by nie mogł:)

Gość Wioletka
sądze że na pewno się zgodzi!!

a ja nie jestem taka pewna czy sie zgodzi..no ale zapytac mozna :) swoja droga to nic ciekawego takie usc :o

Gość maleńka 21
sama jestem ciekawa czy Ci pozwoli ,ale skoro prywatnie to mozliwe :) napisz po wizycie jak było :) ❤️ całuski

Ja chodze prywatnie,kiedy byłam w ciąży a mąz raz został na poczekalni(nie był pewny czy może być ze mną) to gin powiedziała-a pan nie chce być z żoną? .Zawsze był na usg.Uważam że nie powinno być żadnego problemu

hmm...w końcu sama byłam,bo chłopak był nie w sosie,bo mu egzamin nie poszedł:/ mi się wydaje,ze koleś by powzolił,w sumie mogłam spytac,ale mi z głowy wyleciało:) a ja kangurek w ciązy nie jestem,wiec pewnie Twoj lekarz chciał,zeby tatus swoje dzieło zobaczył:)