Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisioneczka

czy moge zajsc w ciaze???? odp.

Polecane posty

Gość wisioneczka

wim ze moze wydaje sie wam to smieszne ale mam obawy! ostatni wspolzylam z mojim chlopakiem po raz pierwszy. bylismy zabezpieczeni prezerwatywa i mialam dni nieplodne. moj chlopak zdazyl wyjac go ze mnie przed wytryskiem>duzo osob pisze mi ze i tak moge byc w ciazy czy to prawda???mam stres pomozcie mi bo sie zalamie:(

Gość maloprawdopodobne
ale na przyszlosc polecam epsze zabezpieczenie

Gość skoro była gumka dni niepłode
a on na dodatek wyciągnął przed wytryskiem to nie rozumiem czemu trujesz dupe za przeproszeniem?????

Gość no sorry ale nie ma szznas
bys była w ciązy skoro była i gumka i dni niepłodne a on nie doszedł w tobie. czym sie kobieto przejmujesz - to to robie ze swoim w gumce, ale w dni płodnei i nie i on dochodzi we mnie i w ciazy nie jestem.

Gość seks nie jest dla niedojrzałyc
W wyniku silnego stresu, silnych emocji, przeżyć, a pierwszy raz niewatpliwie takim przeżyciem jest moze zmienic Ci sie caly cykl. Kochanie nawet majac okres mozesz zajsc w ciaze, mozesz zajsc w ciaze zabezpieczajac sie pigulkami, prezerwatywa, globulkami itd.. Dobra rada na przyszlosc - zacznij wspolzyc jak bedziesz liczyc sie z konsekwencjami!!! Jesli nie jestes gotowa na ewentualne dziecko to nie idz do lozka. Chwila przyjemnosci a potem strach i pileuchy...

Gość chyba ci sie cos pomyliło
duzo osób stosuje tzw stosunek przerywany czyli bez zadnego zabezpiecznie ( bez gumy tez) i facet liczy na swój refleks ze zdązy - ale pisałas ze był gumka i dni niepłodne wiec czemu wydziwiasz

Gość biusciczek
i kto tu jest niedojrzaly!!! nie wypisuj bzdur ze majac okres mozna zajsc w ciaze. NIE MOZNA!!! chyba ze pomylisz okres z plamieniem okoloowulacyjnym!!!!!

Gość seks nie jest dla niedojrzałyc
Można zajść w ciąże w trakcie okresu, wprawdzie zdarza się to nie często ale jednak się zdarza :) prosze poczytaj coś na ten temat, pewnie nie wiesz też że będąc w ciązy kobiety mają często okres do 3 miesiąca... nie wiesz, bo polegasz właśnie na forach internetowych niż na tym co mówią lekarze :)

Gość pewnie ze w czasie okresu
mozna zajsc - mówiło juz mi to paru ginekologów.

Gość Mozna mozna
Zasadniczo nie można, ale są wyjątki. To nie zależy od długości cyklu, bo jeśli ktoś ma długie cykle, ale regularne to owulację ma mniej więcej w połowie i wtedy ma dni płodne. Jednak zdażają się zaburzenia hormonalne, o których zainteresowana nie musi wiedzieć, które powodują dwie lub więcej owulacje i wtedy jest możliwe, że owulacja zbiegnie się z miesiączką. I w tym przypadku sex w trakcie okresu może się zakończyć ciążą.

Gość czemu ktos mowi ze nie mozna
Można zajść w ciążę, współżyjąc w czasie menstruacji.. Jest to możliwe, np. gdy stosunkowi płciowemu towarzyszą niezwykle silne emocje, np. bardzo wysoki poziom podniecenia seksualnego. Co ciekawe, dotyczy to też przeżyć negatywnych, np. możliwe jest zajście w ciążę podczas miesiączki, gdy doszło do gwałtu.

Gość kdnuxcyfnryb
a ja wlasnie zaszlam w ciaze i niemam zadnego okresu ani plamien. jakies niedojebki faszystowskie maja powalone cykle i okresy w ciazy

Gość dianemka
Coz podczas okresu mozna zajsc w ciaze. Jesli ma sie bardzio krotkie cykle np 20 dniowe, i dlugie krwawienie np 10 dniowe to owu wypada jeszcze w trakcie krwawienia. ja tak mialam. Na szczescie juz sie wyleczylam i cykl mam juz ok :)

Gość maloprawdopodobne
mozna miec okres w czasie ciazy. moja kolezanka miala do 5 mc ciazy!

Gość dianemka
tez mozna miec, ale to nie jest normalne, nie wiem czy to nie jest wtedy jak ma sie za niski progesteron..? W kazdym razie zdarza sie, ale rzadko.

Gość sex frytki rock end roll
najlepiej sie pozabijajcie na tym forum czy idzie czy nie idzie zajsc w ciaze pod czas okresu

Gość natalia00007
Witam dziewczyny więc tak 8.03.2011 uprawiałam sex z chłopakiem było zabezpieczenie prezerwatywa. Było ok nie pękła ani nic iwec nie wiem dziś jest 26 a ja miałam mieć 22 okres i nie ma nic zero objawów okresu do tego zrobiłam sobie test 24.03 i wyszedł negatywny co się dzieje mogę być w ciazy pomóżcie błagam !!!

Czasem jest to tak małe krwawienie, że możesz nawet tego nie zauważyć a czasem po prostu okres się opóźnia i też to bywa normalne...