Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weraaa

WERONIKA ROSATI czy KASIA CICHOPEK???

Polecane posty

Gość weraaa

Ktora Wam sie bardziej podoba???Ktora ma lepszy typ urody???Slodka Kasia,czy orientalna Weronika???Ktora ma lepszy styl??

Gość kalinkaa98
akurat mi bardziej podoba sie, ze weronika- jest taka orientalna, zmysłowa, nietypowa! takich cichopek jest masa na ulicach;) nie mówiąc o figurze- gdzie takiej NISKIEJ, pulchneh dziewczynie do wysokiej i smukłej weroniki?! no gdzie?

Gość jkhgffytfcmjho
wysoka rossati dobre sobie, akurat rossati to nie jest specjalnie wyzsza od cichopek nawet nizsza moze troche byc

Gość kalinkaa98
co ty opowiadasz? cichopek jest niska, i grubaśna a weronika średniego wzrostu, bardzo smukła

do kalinki-dziewczyno co ty mowisz...cichopek grubasna??czy ty widzialas kiedykolwiek naprawde grubasna dziewczyne??chyba cos ci sie pomylilo....mylisz pojecia...fakt ze rosati jest szczuplejsza od cichopek ale mowic o kasi ze jest gruba...to juz lekka przesada,poza tym obie sa podobnego wzrostu, moim skromnym zdaniem kasia cichopek jest ladniejsza,rosati strzela sobie jakies tapiry na glowie ubiera sie w sposob bardzo postarzajacy choc w sumie gdby lekko zmienila styl takze bylaby niczego sobie:)

aa poza tym weronika rosati jesli nie ma na twarzy grubej warstwy tapety jest baaaardzo piegowata...

Gość kamicka
a piegi sa śliczne Weronka zdecydowanie ładniejsza

no w sumie racja sa sliczne jesli sie nie ma calutkiej twarzy zaooranej piegami,ale rosati z tymi piegami wyglada strasznie.pol biedy kiedy ma podklad itp ale ostatnio w jakiejs gazecie byl z nia wywiad i chyba zapomnieli ja umalowac,wygladala okropnie!

Gość ani jedna ani druga
;)

Gość z tych dwóch żadna
ale prędzej cichopek. mnie się podoba taka kobieta jak kasia nosowska. ale ja baba jestem to może inaczej postrzegam kobiety.;)

Gość Joanna Wiśniewska
Weronika i jeszcze raz Weronika. Cichopek jest przeciętna i ubita a Weronika bardzo piękna, smukła i ma nietypową urodę. Nie ważne że ma tyle piegów jej to bardzo pasuje, prócz tego ma bardzo ładne rysy, ona wygląda jak taka 100% kobietka

Gość tytytyttyty
WERONIKA:)

Gość niestety tak świat skonstruowa
Zdecydowanie Kasia. Zwłaszcza po tym co zobaczyłam na powyższych linkach.

Gość niestety tak świat skonstruowa
Myślę, że jajko, ale zdania są podzielone.:D

Gość A mi żadna z nich...
A mi żadna z nich... Blondynki są najlepsze :-D (oczywiście tylko te naturalne)

Gość nie kazda moze byc naturalna
blondynka:-P

Rosati straszna przeciez jest! Twarz jakby miala z 30 lat,ale ona z tego sie cieszy bo zawsze ise pozowala na starsza. Moze figure ma ok, wlosy tez by uszly,ale ta twarz... jak zobaczylam powyższe linki to zwątpilam.. Cichopek tez moze jakąś Bogini nie jest,ale ma urok:P

Gość LolaL......................
Weronika jak na swój wiek wygląda bardzo staro i ten tapir na jej głowie jest nie do zniesienia. Kasia jest ładniejsza może i jest pulchniejsza niż weronika ale wygląda młodziej i jest po prostu śliczna jak laleczka porcelanowa

U mnie wygrywa Kasia. Wg mnie okrągłe (nie grube, otyłe i z nadwagą) są ładniejsze od tych szczupłych. Sama się sobie bardziej spodobałam, kiedy przytyłam te 5 kg, naprawdę! Całe życie byłam chudziutka, a teraz nabrałam pięknych krągłości tu i tam:) I to też bardzo podoba mi się u Kasi Cichopek:)

Gość Margol Margola
Nawet nie można porównywać ich urody z prostej przyczyny. Cichopek nie umywa się do Weroniki. Porcelanowe laleczki są ładne ale Weronika ma w sobie seksapil. Kasia to taka kluseczka ,pełno takich spotykam na codzień

Gość Ł
nie ma co porównywać lepsza jest KASIA CICHOPEKa

Gość cichopiek jest mi obojetna
Rosati nie cierpie!!! Jest tak sztuczna, ze...

Gość paolo
jedną i drugą chciałbym pieprzyć

Gość Kasia jak z figury jest
nie bardzom mnie obchodzi ale z jej twarza jest cos nie tak :O ona nie jest zbyt proporcjonalna :O jakies te oczy krzywe, uśmiech dziwny, wychodzi na tych zdjeciach jak osoba cierpiąca na (lekki ? ) debilizm :O z tych dwóch juz Rosati jest ładniejsza

Gość Prolpunk
Zdecydoawnie Katarzyna! Naturalna, niewymuszona, pełna wdzięku, no i te ewidentnie k o b i e c e kształty :)))

Gość Prolpunk
Jeszcze się Kasi przyjrzałem :) Sama słodycz...