Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiuniek

DO panow prośba o szczera radę

Polecane posty

Gość przez ubranie nie widac
rozstepów😠

Gość to dooobrze
panowie oglądają mecz:P

Gość KASIENULEK
JA PROSZE O RADE KONKRETNA A NIE ZEBY SIE ROZWODZIC JAKIE BLEDY ROBIE I CZY WOGOLE

Gość jedyna sprawiedliwa
miesiąc znajomości to trochę krótko jak na bzykanko:o Jednak moim zdaniem nie musisz się przejmować aż tak bardzo. Jak kocha, to zrozumie;) Ja mam cycki jak pryszcze, cellulit, rozstępy, złamany nos, początki żylaków i jakoś żyję:p Do tego jestem ładna i ogólnie adorowana:D A mój chłopak szaleje za moimi pryszczastymi piersiami, okrągłym zadkiem i tłustawymi udkami. Wystarczy, że się przytuli i już ma erekcję::classic_cool: Ponieważ latem puchną mi nogi, to mi je masuje, żebym nie miała cellulitu i żylaków:) A zimą też mi je masuje, jak mi zmarzną stopy (bo zawsze mi się odmrażają, po 15 minutach stania w temp. -10stopni C. nie mogę ruszać stopami:o ) I w ogóle jest kochany i słodki, nic mu nie przszkadza:) Także nie martw się. Każdy człowiek jest tylko człowiekiem. Nawet super piękne osoby muszą się myć, mają czasami pryszcze, śmierdzą im stopy, jak się budzą rano, to są spocone, potargane i śmierdzi im z gęby, także nie masz się czym martwić:D

Gość jedyna sprawiedliwa
ps. nie ma czegoś takiego jak filologia romańska:o o czym każdy student romanistyki powinien wiedzieć... Także chyba masz bujna wyobraźnię:o Ale i tak pozdrawiam:D