Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamiętnik fatalnego faceta

z pamiętnika pewnego faceta, czyli ja to mam pecha do kobiet

Polecane posty

Konwalijka Nie mów tak bo jeszcze uwierzy. Przez prawie 30 lat nie spotkałóe. Bo chyba takich nie ma...

Gość fufkafka
No, zgodzę się z Tobą. Też kiedyś powiedziałam "mam dość tych gierek, po co mam udawać zimną, obojętną, skoro zależy mi na Tobie? " (powiedziałam sama do siebie, bo jakbym powiedziala do faceta, to powiedziałby że przecież on zimnej nie chce :) ) Nie chodzi jednak o słowa. Myślę że chodzi o zachowanie. Pokazanie że jest się na każdy gest, że wciąż się tylko czeka - nie jest dobrym pomysłem. Sama stosuję gierki. I one działają. Prawda jest taka że czasami cały dzień czekałam na znak od faceta, siedziałam wpatrzona w telefon. A gdy zadzwonił pierwszy raz, nie odebrałam. Przy następnym podniosłam słuchawkę i powiedziałam "przepraszam, cały dzień byłam ze znajomymi poza domem". I takich przykładów jest mnóstwo. Bo wiem że gdybym mówiła prawdę to zwyczajnie bym go osaczała. A tego chyba nikt nie chce,. prawda?

mała blondyneczka jasne - uwielbiam być przypalany papierosem przez kobietę , tak marzę o tym i nie mogę się doczekać , kiedy mnie następna przypali ? Nie , nie jestem wariatem :) Jestem oczywiście samokrytyczny i mam swoje wady . Kiedy poznaję kobietę to na początku zawsze jest rozmowa i jeżeli czuję , że ta kobieta chce się ze mną spotykać i daje mnie szansę to próbuję :) Ale nic na siłę . Czy coś jest w tym złego ?

Wiesz co feralny? Tzn sory ,bo wszystkiego nie czytam ale>>>> Bylam z kims takim jak Ty 3 lata .I wiesz byly to 3 lata zmarnowanae .Dlatego ze Ty jestes frajerem ,a kobiety lubia facetow. Taka prawda !

Gość na prawde nie wiem
nie wiem komu taki teatr odpowiada, może nastolatki tak maja. Dla mnie facet ktory traktuje mnie "olewaniem" po prostu zostaje "olany" i nie mamy już wspólnych spraw

na prawde nie wiem posłucham jednak zdania prawdziwej kobiety, tak Ciebie odbieram :)

Gość na prawde nie wiem
czy macho jest dobry na tydzień czy miesiąc ale na całe życie wybieram "frajera" zdecydowanie! Aczkolwiek nie jestem przekonana czy przypadki opisane przez autora są w pełni autentyczne

Gość konwalijka*
ma uwierzyc:) tak, jak juz poczuje ze ona na tak jak i on:) niehc okazuje:) no tyle nie spotkal to nadszedl czas:)juz spotkał:) i do dziela:)

Do Fatalnego Czytając Twoje wypowiedzi mam wrażenie,że Cię znam. Mój były mężczyzna mógłby napisać mniej więcej to co Ty. Na początku nawet byłam przekonana że sie znamy, ale nie o tym chciałam. Mężczyzna którego mam na myśli to też taki ideał: kochający, gotujący, sprzątający, otwierający dzrwi, niczego nieoczekujący w zamian itd. itd. tylko jest jedno ALE To jest tylko czubek góry lodowej bo prawda była taka: kłamca, oszust, złodziej, recydywista, seksoholik. Dlatego mam wrażenie, że Twoja wypowiedź to jakis bełkot.Trafiałeś tylko na złe kobiety a Ty jesteś ideałem?Nie ma ludzi idealnych, po prostu nie ma.Ty też masz wady ale jakie?Według mnie dużo większe niz przeciętny człowiek.Przdstawiłeś się w samych superlatywach, pewnie dlatego że masz wielkie kompleksy. Może nie mam pracji.Może za bardzo przypominasz mi mojego byłego partnera.Może?A może mam racje? Skoro uważasz , że mnie znasz to opowiedz proszę coś więcej o mnie i najważniejsze , podaj moje nazwisko , koniecznie :)

widzisz ... dobrze ,ze nie jesteś wariatem ... fakt ,ze pozwalałeś kobiecie na takie karygodne traktowanie jest dla mnie zadziwiający... jak mozna tak poiżac czlowieka? nie wiem i przykro mi ,ze spotkałeśna swokej drodze takie kobiety ... moze takie przyciągasz do siebie ... nie wiem ale pocieszam Cię ,ze ja tez mam pecha do facetów .... ale wierzę ,ze co nie zabije to wzmocni . Nic nie dzieje się bez przyczyny ... wszystko ma swój cel i do czegoś prowadzi :) weszystko bedzie dobrze . Ułoży nam się :) tylko wyciągaj wnioski z tego co cie spotyka i nie oceniaj kobiet jedna miarka przez pryzmat tych , które poznałeś:) są jeszcze fajne babki na tym świecie :)

Katedral dlaczego akurat na mnie /? Nie jestem gowniarkiem :D Mam 35 lat i wiem jaki ma byc facet .Pozdrawiam wszystkich ....Frajerom zdecydowane NIE !!!

Do Fatalnego Czytając Twoje wypowiedzi mam wrażenie,że Cię znam. Mój były mężczyzna mógłby napisać mniej więcej to co Ty. Na początku nawet byłam przekonana że sie znamy, ale nie o tym chciałam. Mężczyzna którego mam na myśli to też taki ideał: kochający, gotujący, sprzątający, otwierający dzrwi, niczego nieoczekujący w zamian itd. itd. tylko jest jedno ALE To jest tylko czubek góry lodowej bo prawda była taka: kłamca, oszust, złodziej, recydywista, seksoholik. Dlatego mam wrażenie, że Twoja wypowiedź to jakis bełkot.Trafiałeś tylko na złe kobiety a Ty jesteś ideałem?Nie ma ludzi idealnych, po prostu nie ma.Ty też masz wady ale jakie?Według mnie dużo większe niz przeciętny człowiek.Przdstawiłeś się w samych superlatywach, pewnie dlatego że masz wielkie kompleksy. Może nie mam pracji.Może za bardzo przypominasz mi mojego byłego partnera.Może?A może mam racje? Skoro uważasz , że mnie znasz to opowiedz proszę coś więcej o mnie i najważniejsze , podaj moje nazwisko , koniecznie :)

Na całe życie nie... Macho nie jest dobry. Na życie wybiera sie frajera a dupy daje sie macho olewajac frajera (bo i tak sie nie dowie bo jest frajer). Takie życie.

Gość konwalijka*
co wy mowcie!! jakie kobiety taki i facet - podejscie jego do zycia.. jak spotkal takie co tak robily, nie dziwie sie ale sa kobietki, ktore chca kochajcego, czulego, romantycznego, kochanego faceta, takiego jak autor:) takie cechy, tak malo mezow otwiera drziw zonom, ale nowym paniom chetnie. tego nie lubie u facetow, bo czemu tego naj, meza, zony nie traktuja walsnie tak jak nowopoznanych;) po tylu eksessach nie dzwie sie, ze widiz bardziej na czarno, ze mysli, ze znowu tak bedzie i tym razme, ale tak nie bedzie:) bedzie milosnie i pieknie:)

Gość na prawde nie wiem
wiesz Katedral, myslałam, że juz chwytasz...a ty układasz historie które wracają do ciebie jak zły sen . Po co? Daje ci to powera?

Katedral i kobita nad nia maja racje Ja krzycze ------------precz z frajerami !!!!

Już chyba wiem jakiej kobiecie zaufać ? Po kilku spotkaniach zaproponuję kobiecie, że jej remont mieszkania zrobię na własny koszt i żeby w tym czasie remontu przeprowadzila się do swojej Mamusi , jeżeli się zdodzi na taki układ to ja znikam :)

Gość na prawde nie wiem
a czyja? nie potrafisz zapanowac nad swoją wolą? To ją ćwicz, na początek rzuc palenie!

Wiesz Kate ......to bardzo wazne !!! I Ty to wiesz!!!!!

Gość na prawde nie wiem
pamietnik, jasne ze znikaj , nie wyobrażam sobie jak mogłabym powierzyc remont swojego mieszkania bez mojego nadzoru :-)

A ja mysle \"naprawde nie wiem \" ze powinnas do kolezanki na Pani moiwic !!! A Ty Katedral juz dzis nie spozywaj ;)

Gość Do Fatalnego
Podkreślam:na początku miałam wrażenie,że Cię znam. Później jedna rzecz mi nie pasowała do całości ale teraz fakt,że się do mnie odezwałeś jest zastanawiający? Czyzbym Cię jednak znała? A może tym co napisałam trafiłam w czuły punkt?Mialam rację?A nazwiskami na forum nie będę operowała bo to nie jest zbyt rozsądne.

Gość konwalijka*
tej ufac co kocha mowi ci o tym, i ty ja kochasz:)

nr11 No to co ja sie ty, k..., w kulturę bawie, do garów mała, a potem mi browara przynieś bo mecza ogladam.. Tylko mi k.... nie zasnij bo wiesz... Musze sie odpreżyc hahahahaha... No spadów i to gazem, przy okazji po szugi wyskocz bo sklep zamkną

Gość na prawde nie wiem
nr 11 tak myslisz? mozliwe...mozliwe...

Widzialam jak sie slililes Skarbie na tew wulgaryzmy .Wybaczam bo kocham ,nawet jesei jezzzzdes kobita .....

Gość konwalijka*
maybe maybe;) On tak lubi zartowac po ang:) nie takich nie lubmy! tylko takich; kwiatka, buziaczka, otworyz drziw, ucauje oczkami itd:)