Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamiętnik fatalnego faceta

z pamiętnika pewnego faceta, czyli ja to mam pecha do kobiet

Polecane posty

Sie k... nie śliniłem bo by macho sie nie ślinimy. A poza tym facet jestem 100% a moze nawet k... wiecej. Zapychaj a nie gadaj.

Katedral i nr11 , mam prośbę , odpocznijcie chwilę przed meczem o godz. 21 i już nie łykajcie tyle bo do końca meczu nie wytrzymacie :)

Gość JA wiem co jest nie tak
Witam! Po pierwsze to ciągle piszesz "MNIE" np. "ale mnie to nie przeszkadzało", a gdzie "mi"? Mnie coś takiego strasznie razi i jakby nie wiem jaki wspaniały był facet, to coś takiego mnie bardzo odpycha. Następnie wygląda na to, że nie masz dwojego mieszkanka i chętnie wprowadziłbyś się do kobietki. To kolejny minus. Mam nadzieję, że nie mieszkasz jeszcze z rodzicami. Kobiety lubią pewnych siebie facetów, zaradnych, na których można się wesprzeć i przy których poczują sie bezpiecznie ( równiez finansowo). Najpierw stań się samodzielny. Ja sobie nie wyobrażam chwili, kiedy to facet u mnie mieszka. Poza tym kto czeka na kogoś na mrozie 2 godziny???? Chyba jakiś zrozpaczony i niedorobiony gość, bo normalny to chyba rozumie, że jak ktoś nie idzie, to ma Cię w dupie. Moim skromnym zdanie, to masz problemy z soba, których o dziwo sam nie zauwazasz, ale to widza kobietki. Jesli mozna na Tobie gasić papierosy i Ciebie sponiewierać, to coś z Tobą nie tak. A gdzie godność osobista?????

JA wiem co jest nie tak Masz rację , szukam żony i partnerki jednocześnie , czyli się zgadzam na wiele poświęceń , masz rację - nie jestem normalnym facetem . Odnośnie słowa 'mnie' i 'mi' słowo 'mnie' odnosi się co ja czuję w danym momencie , natomiast słowo 'mi' jest bardzo nieprzyjemne , takie wiejskie ( nie obrażając wsi i ludzi mieszkających na wsi, których bardzo szanuję ) Obydwie formy są poprawne w języku polskim i zapytaj prof. Bralskiego i nie czepiaj się :)

Katedral podaj nazwisko tego aktora, który popełnił samobója z powodu nieszczęśliwej miłości , skoro nie żyje to już nie stanowi tajemnicy ?

Gość co Was dziś napadło panowie
? Zastanawiam się gdzie podziała się Wasza męskość? Nie jesteś dziś pierwszym jęczącym facetem. Pozostaje tyko zapytać po to wszystko ? To nowy sposób na kobiety ? Fakt, naiwne dziewczynki się na niego łapią. Jest tylko jeden problem. Prawdziwy wrażliwy facet nie przyznaje się do tego publicznie. Czyż nie mam racji autorze ?

co Was dziś napadło panowie kafeteria jest chyba dla wszystkich i uważam, że jest UNISEKS , więc skoro kobiety się ciągle użalają nad nieszczęśliwymi związkami to faceci też chyba mogą , czy i dlaczego nie potrafimy się dogadać , czy ciągle jedno musi być z Marsa a drugie z Venus ?

Proszę bardzo Józef Osławski. Główn rola w filmie \"Pójdziesz ponad sadem\" i wiele drugo i trzecioplanowych ról filmowych. Głeboki bas w śpiewie. Aktor głównie warszawski chociaz przez jakis czas krakowski ( teatr Ludowy).

Do osoby piszacej do autora. Jeśli istnieje szczerość to własnie m.in. sie o takich rzeczach mówi. Prawdziwi, k..., macho o takich k..., rzeczach nie mówia. No i nie mysla. A może w ogóle nie mysla? Chyab ze o browarze pod mecza i o wp... komuś bo własnie osmielił sie iść ulicą.

kolego za dużo się naczytałeś tytułów książek. Miłość nie ma nic wspólnego z Marsem i Venus. Miłość jest miłością i tyle. Będąc prawdziwym mężczyzną odnajdziesz prawdziwą miłość, a użalanie się nad sobą zostaw panienkom.

wiesz co Katedral, jesteś żałsny w swojej wypowiedzi. Szkoda mi Ciebie, choć pewnie nie powinno, bo Ty nawet nie dostrzegasz swej prostoty.

A mnie ciągle pewna kobieta powtarzała te słowa , że ludzie z różnych planet pochodzą i jedno jest z Venus a drugie z Marsa , i co teraz ?

Pewnie jesteś \"blądynkom\"... Nie martw się. To nie boli. Tylko głupio wyglada. Przecież to była cytat \"macho\"... To tylko ironia... I masz szczęscie że tak napisałas do \"panienki\" czyli faceta dobrze wychowanego. Bo taki o jakim marzysz powiedziałby \" Sp... mała i zamknij dzioba. A poza tym nie podskakuj tak wysoko po cie palne pieścia w oko. Won po szlugi i browara\" To tyle biedulko...

Katedral, Ty naprawdę jesteś żałosny. Po pierwsze jestem kobietą, a po drugie brunetką. Jeżeli zaś chodzi o mój rozum i to kogo szukam lub już odnalazłam, nie muszę Ci nic udowadniać. Śmieszysz mnie dzieciaku i tyle. Dorośmij "menszczyzno" :)

Katedral w ryj potrafię dać facetowi za nazywanie mnie 'panienką' , mogę Tobie między oczy nasłać kilka kutasów, zrobię to z przyjemnością :) Chyba wiem, kim był Twój ojciec .

Gość 1478
>>>> co Was dziś napadło panowie o co ci w koncu chodzi bo sie pogubilem??

Biedulko... Dalej nic nie rozumiesz. Nie wysilaj się. Dzisiaj jest goraco i możesz przegrzać ta swoją jedyna komórke (nie mówie tu o telefonie komórkowym :-) ) Czyli mówiac po Twojemu \"dej se looz\" A wracajac do wieku... Ma 47 lat :-)

Gość na prawde nie wiem
ale się uczepiliście...przeczytajcie to co pisze Katedral ze zrozumieniem i przyznacie że teksty ma świetne.

pff pytałeś się jej ile ma lat ? Pewnie była bardzo młoda. Młode kobiety nie bardzo wiedzą czego im tak naprawdę potrzeba ( to samo tyczy się mężczyzn). Zbyt szybko dojrzewamy i dopiero po jakimś czasie jesteśmy w stanie określić, co jest tak naprawdę ważne w naszym życiu. Po prosty rozwój emocjonalny ma się nijak do naszego wieku i dojrzewania fizycznego.

Fatalny. Po co te nerwy. Poczytaj facet powoli i spookojnie a wtedy do wiesz sie ze nie do Ciebie była ta mowa... Spox człowieku...

Gość mroczne dziecię neostrady
"w ryj potrafię dać facetowi za nazywanie mnie 'panienką' , mogę Tobie między oczy nasłać kilka kutasów, zrobię to z przyjemnością" no t owrązliwiec się znalazł

no cóż, dla kobiety się poświęcę i wobec kobiety zawsze będę wrażliwy ale wobec każdego faceta zawsze będę wrogiem :)

udało Ci się wybrnąć z twarzą. ;)

TYlko zanim zaczniesz... Pomyśl kto jest po Twojej stronie a kto po przeciwnej. Bo chyba pomyliły Ci sie kierunki. Tez teraz pije ale gdzie wróg a gdzie przyjaciel jeszcze wiem...

no proszę, mamy tu jakieś podziały na strony ?

Gość na ławce rezerwowych
takie historie się zdarzają. ja po jakimś czasie zawsze się dowiaduję, że facet chodzi ze mną i z kimś jeszcze równoczenie. niewiem, jaki błąd popełniam, dlaczego tak jest...

Gość Wiem o co chodzi
Nie masz pecha, tylko jesteś nieudacznikiem. NIESTETY

Gość dokładnie..
trafiasz na dziwne kobiety, ale tak na serio to ty jestes wielka ciapą i faktycznoie nieuydacznikiem i dlatego one ciebie wykorzystuja i maja cie dosyc po krótkim czasie. Jestes beznadziejny

Jasne, wybudowałem dwa własne domy i jestem beznadziejny , takie właśnie słowa chciałem usłyszeć od kobiet, bardzo dziękuję , i tak zrobię swoje i wybuduję kolejny dom i wiele drzew jeszcze posadzę , tym razem dom wybuduję nad rzeką , dom będzie z kominkiem , znam się na tym i lubię twarde życie i stawiać dom od podstaw :) Chcialem usłyszeć , że jestem pierdołą totalnym , dzięki :)