Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamiętnik fatalnego faceta

z pamiętnika pewnego faceta, czyli ja to mam pecha do kobiet

Polecane posty

Gość cha cha cha
no ,przecież napisał,że jest fatalny!

Gość dokładnie..
to, ze zbudowałeś dom nie ma nic wspólnego z tym,ze jestes nieudacznikiem w sferze uczuciowej. a zreszta miom zdaniem bujasz w obłokach i próbujesz się tym dowarościować.Wyraznie czuje, że jestes beznadziejny. Sorki za szczerość

Gość co Was dziś napadło panowie
możesz postawić nawet dziesięć domów i o czym to świadczy ? O niczym. Masz pieniądze to stawiasz, jednak postawiony dom nie jest wyznacznikiem osobowości człowieka. Nie jest weyznacznikiem jego prawdziwej wartości wenętrznej i o tym powinieneś pamiętać. Pieniądze to nie wszystko dla naprawdę wartościowej kobiety.

Gość mroczne dziecię neostrady
to czego chcą wartościowe kobiety?? miłości nie chcą czułośći nie chcą szczerości nie chcą zaradność życiowa się dla nich nie liczy to o co wam chodzi?

Gość dokładnie..
wartosciowe kobiety chca ptawdziwych mężczyzn, a nie takich bezoosobowych postaci jak autor. facet musi mieC "jaja" , a jednoczesnie ma byc szarmancki i czuły.

Jasne. Musi mieć \"jaja\" i być szarmanckim i coś tam jeszcze. Tzn. Walić w twarz z otwartej ręki mówiąc jednocześnie \"przepraszam kochanie\" Naprawdę baby... Jesteście popierdolone.

Gość za to Ty Katedral jesteś
chodzący inteligent... hihihihihihi

Gość za Ty jesteś chyba blondynem
hihihihihi

Katedral -zobacz sobie jak inni piszą to dopiero się zgorszysz:O. \"Już chyba wiem jakiej kobiecie zaufać ? Po kilku spotkaniach zaproponuję kobiecie, że jej remont mieszkania zrobię na własny koszt i żeby w tym czasie remontu przeprowadzila się do swojej Mamusi , jeżeli się zdodzi na taki układ to ja znikam \" Może być mały problem w tym przykładzie -możliwe że najpierw byś musiał taki lokal jej podarować:P.A pewnie nie wiesz kto jest odpowiedni do podrywu:P?

Gość ANNA98373621
Och, tyle masz domów, a u kobietki chciałes mieszkać w zrujnowanym mieszkanku. To się kupy nie trzyma. A może w każdym z domków mieszkają Twoje byłe zony z dziećmi. Ten gość leje wodę jak nic. Buduje juz trzeci dom dla siebie i pewnie we wszystkich równocześnie mieszka, a jak znajdzie kobietę, to wszystkie będą stały wolne, a on bedzie się z żonką gnieździł w jednym pokoju. Coś z Tobą nie tak. Może warto iść do psychologa....

Gość Amancie dziesięć punktów
dla Ciebie...jesteś niesamowity... :)

Gość konwalijka*
musi podarowac serce, nie lokal:) madry topik, mowi ze to czego doswiadczamy ma ogormny wplyw na to jak jets pozniej w realcji damsko meskiej:) tylko wrazliwy czlowiek zrozumie wrazliwego czlowieka:)

Gość oisjsna
pewnie te domki sa kryte słomą i na wsi, a ten gość to bezrobotny rolnik, a ma mniemanie o sobie jakbym pozjadał wszystkie rozumy. Słuchaj, myślisz, że od razy znajdziesz tę jedyną. Wszyscy ludzie najpierw znajdują tych niewłasciwych, żeby znaleźć potem tę jedyna. Myślałeś, że od razu pierwsza lepsza bedzie TWOJA żonką???? Z MARSA jesteś? Na głowę Ci nic nie spadło??? dachówka, cegła??? moze jak "własnymi ręcyma" budowałes dom, to miałeś wypadek...

Gość konwalijka*
serce mu powie poza tym sa ludzie co maja pierwsyzch i sa oni od razu zonkami i ddo konca zycia:) jak mysli partnerka=zonka, oj to fajnie:) mysli powaznie ale to wynika z osoby i uczuc do niej:)

Gość konwalijka* to znowu Ty
? Załamać się można czytając Twoje wypowiedzi. Idź już spać dziecko, bo bredzisz. Wrażliwa się znalazła. Zwłasza tam, gdzie są faceci na forum. A może tak kochanie mały anonsik na randkach ?

Gość murarz - tynkarz - glazurnik
sam dwa domki wybudowałeś, a teraz trzeci w toku? To pewnie jestes po technikum budowlanym i pracujesz na budowie. Trafiony zatopiony!

Gość konwalijka*
anonsik na randkach/ bez przesady... w zyciu nie faceci tylko facet:0 i to moj:) wiele juz wie, wiele poznal i z relacji d-m i z relacji siebie:) wiem, ze duzo mu to pomoglo:) i dobrze, bo nie awsze kobiece nie, znaczy nie itp:)

Gość PAPIEROS
wiesz co, nikt nikomu bez powodu nie zgasi papierosa na twarzy lub gdzieś indziej. Nie rób z siebie anioła, bo taki nie jesteś. Musiałes kobietę wyprowadzić czymś z równowagi. No wybacz, nie uwierzę w tę bzdurną historię.

Gość mroczne dziecię neostrady
Jak to mówią kobiety to huje :classic_cool: Daj sobie spokoj z pcią pikną. Widac przeciez, chociażby po tym forum, ze kobiety potrzebuja facetow ktorzy beda je zdradzac,wyzywac,oszukiwac i nimi pomiatac,a po dziesiecu latach malzenstwa odejdą do kochanki i zostawią bez grosza przy duszy z dwojka dzieciakow :) Niestety kobiety sa najwyrazniej zbyt prymitywnym tworem ewolucji by byc zdolnymi do stworzenia partnerskiego zwiazku 🖐️

Gość konwalijka*
tak wkurzyla sie ze cos nie zrobil po jej mysli ;0 babki to umieja sie wkurzyc

Gość no pewnie konwalijka* i
wszędzie go widzisz. Z tego , co wiem nigdy go tak naprawdę nie poznałaś, a wszędzie gdzie bez podpisu jest "kocham Cię", to wpierasz wszystkim, że to musiał napisać On do Ciebie...dobre

Gość konwalijka*
hahaha ales ty umiesz dociac poznałam go i znam, wiem jak pisze, jak ujmuje slowa, i to co czuje. stad wiem, gdzie pisze:) a po to mu odpisuje bo cuje, to raz, dwa mowie mu tym samym ze ma sercowy grunt, w rzie jakby myslal jak to ty i inni mowicie- a zobaczysz ona cie kopnie czy cos:)

Gość konwalijka*
to dzieki mnie zobaczyl jak porabany jets swiat kobiet, pokazalm mu raczje wytlumaczylam jakie sa kobiety, ze robia tak czy siak, itp zatem nie mow ze sie nie znamy, ty go nie znasz. Mozna jak slup soli stac i zyc obok kogos ale nie znim, mozna byc daleko i znac sie jak łyse konie:)

Gość cha cha cha
konwalijka,nie pij już!!!!!!!!!!!!!!

Gość powinnaś sobie kochanie
kupić najpierw słowniczek, a potem puknąć się nim w głowę. Może to coś da. Wymyśliłaś sobie miłość do faceta i wierzysz w ni ą, rozumiem. Jednak już czas się ocknąć, bo się zestarzejesz przy kompie z marzeniami w pustej głowie.

Gość konwalijka*
nie wymysliłam sobie milosci!! wymyslily ja sobie z samotnosci i z braku kasy te typu alkowej i inne albo te co chcialy sie dowartosciowac. jak mozna sobie milosc wymyslic? bzdura znasz te osobe, mowisz z nia, piszesz, znasz jej serce, nie da sie wlasciwie tego opisac i kochasz, taka jaka jest. znasz jej ruchy jak sie raduje ale i zlosci:)P) widzialam, wiem. I to jets milosc:) poza tym nie teksni sie za kims kto nie jest dla nas kochany, wazny, taki w sercu:) to ze tesknimy widac po czlowieku:) owszem sa babki typu medialokal ktore mowia wiesz teksnie, wiesz sniles m sie ale to zagrywka taka jak np - a co jestes dla mnie w stabie zrobic, one graja . smutne ale tak jest.

Gość dziewczyny Ona była ostanio
na moim topiku i wpierała mojemu ukochanemu, że pisze wyznania do niej, a nie do mnie i Ona wie , co mówi. Napisała, że ją musi kochać, bo Ona o tym wie. Najpierw nas zatkało, a potem mieliśmy ubaw.

Gość hsona jah kaj
Jakby ktoś na mnie chciał zgasić papieroska, to bym odskoczył lub zabrał rękę kobiety, bo przecież jestem slilniejszy i mam swoją godność, a on stał jak słup i pewnie teraz ma na czole dziurę. Przecież to bajka!!!!!!!!!! oszust i nieudacznik nic nie warty, sflustrowany, szukający księżniczki z bajki. sam na poczatku napisał że pierwsza kobieta był cudna a czy on jest taki cudny??? P owiem wam zadna normalna na wet kobieta go nie będzie chciała, bo osiedzi przed kompem z samych slipkach babuni z ręką w środku, a drugą dłubie w nosie i od czasu do czasu podnosi z podłogi spadające okularki, bo bez nich wygląda jak kret. Cieżko mu jest jednak się schylać, bo lata już nie te, a po ukończeniu 50 siątki ma problemy z kręgosłupem, prostatą i itp. Jka już podniesie te okulary, to musi poprawić włosy, bo ma łysinę i z jednej strony zapuszcza sobie dłuższe włosy, aby mu ją zakryły.Ciężko mu czasem odpisywać tu na forum, bo często do pokoju wchodzi mamusia i zrzędzi jak najęta, każde posprzątać w pokoju, bo inaczej go nie wypuści wieczorem na spacer w parku. Nie wie też po co ciągle ubiera facet ten sam prochowiec i ze spacerków rzychodzi taki zdyszany. Potem je na kolację golonkę i ćwiczy, żeby zrzucić ogromne brzuszysko. Jak juz skończy, to zzijany wskakuje do łóżka, bo lubi naturalny zapach faceta. Może c.d.n