Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki20

Czy ciaża może być bezobjawowa?

Polecane posty

Gość wiki20

Dzisiaj mija 37 dzień cyklu może jestem w ciąży ale nie mam żadnych objawów czuję się wręcz super tzn bolą mnie piersi /ale przed każda miesiączka mnie bolą / Czy któraś z Was również nie odczuwała żadnych dolegliwości?

Gość aneczka11
ja mialam wokol brodawekh takie chrosty,to co zauwazylam pierwsze:)

Gość kiki miki
pierwszy mój objaw to był nie do zniesienia ból piersi.. okropny.. nie mogłam siedoyknac ..a tez myslalm ze to przed okresem..

Gość wiki20
juz sama niewiem chyba aż tak strasznie mnie nie bolą Najgorzej jest wieczorem ale w dzien bola mnie tylko jak je dotknę

hej,nie jestes w stanie zainwestowac kilkunastu złotych w test?? jesli wsółzyłas w okresie płodnym,to przeciez chyba nie jestes dzieckiem i wiesz ze prawdopodobienstwo jest zawsze;)

Gość LIZA 2006
TEZ NIC NIE MIAŁAM NIE BOLAŁY MNIE NAWET PIERSI DOPIERO W 3 MIESIĄCU ZLE SIE CZUŁAM

Gość wiki20
Kasiu tu nie chodzi o pieniądze bo oczywiście na test mnie stać tylko tyle ,że kupowałm je juz kilkakrotnie i za każdym razem była 1 kreska teraz poprostu chcę jeszcze troszkę poczekać

ja dopiero w 7 tyg dowiedziałam się że jestem w ciąży, późniejszymi objawami byl ból glowy i senność..

hm no ja raczje nie odczulam ze jestem w ciazy przez cala ciaze nie wiedzialam co to wymioty i np. zachcianki(wymyslone chyba bo nie wierze w takie glupoty)

Gość elektroniczny kod
Gmecka nawet nie wiesz jaka jestes szczesciara...!!! Ja niestety praktycznie od polowy pierwszego miesiaca mialam takie wymioty ze praktycznie co zjadlam to zaraz chcialo wrocic na siweze powietrze:) A co do pierwszych objawow, to ja chyba bylam przygotowana na ciaze bo kochalismy sie bez zabezpieczenia, wiec jak nie dostalam okresu to po prostu bylam pewna:) No a bol piersi mnie ominal, wiecej bolaly mnie ...sutki!!! do teraz jak jest zimno to nie moge wytrzymac/