Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak stac sie bardziej otwarta

jak czesto spotykacie sie ze znajomymi, przyjaicolmi? co robicie w weekendy?

Polecane posty

pytam bo dzis jest weekend a ja nie mam nawet z kims sie spotkac. mam kilka kolezanek, ale to tylko kolezanki, kolegi nie mam zadnego. nie mam do kogo zadzwonic i zapytac czy nie pojdzie na piwo (do mnie oczywiscie nikt nie dzwoni), z kim isc na spacer, na dyskoteke... nie mam chlopaka, nie mam znajomych, jestem przerazajaco sama. SAMOTNA. nie jestem specjalnie otwarta, jestem zakmnieta w sobie, powazna i niesmiala. Bardzo staram sie to zmienic ale nie moge przestac przejmowac sie tym, ze nie mam znajomych i ze jestem taka samotna... co mam z tym zrobic, co?????? jak to zmienic :( jak czesto wy sie spotykacie ze znajomymi? z innymi ludzmi w wolnym czasie? i jak to sie robi, spotykacie sie co tydzien z tymi samymi ludzmi? dzwonicie do nich, oni do was? odpowiedzcie bo po prostu chcialabym wiedziec jak to jest prosze

Gość jak mam ochotę pogadać
to dzwonię do koleżanki i umawiam się-nie widzę problemu.to samo jest jak ona ma taką chęć.Po prostu zaryzykuj i zadzwoń,że chesz się umowić na ploty czy na piwo czy co tam jeszcze

Gość ja już kilka lat nie byłem
na żadnej imprezie.

zadzwonilam dzisiaj do 5 kolezanek, wiecej w sumie nie mam. zadna nie miala czasu dla mnie, bo juz gdzies z kims szala albo nie miala ochoty. :(

Gość kic
najlepiej wyjdziesz jak nie bedziesz miala tych kolezanek! nie masz czego zazdroscic!nic tylko potrafia obrabiac tylki za plecami ! podkreslam za plecami bo przy Tobie beda zgrywaly przyjaciolki nie z tej ziemii!!!!!!!!

Gość kic
najlepiej wyjdziesz jak nie bedziesz miala tych kolezanek! nie masz czego zazdroscic!nic tylko potrafia obrabiac tylki za plecami ! podkreslam za plecami bo przy Tobie beda zgrywaly przyjaciolki nie z tej ziemii!!!!!!!!

jak czesto dzwonisz do tej kolezanki? albo ona do ciebie? spotykasz sie z innymi ludzmi? ona zawsze chetnie sie z Toba spotka? to jest kolezanka czy przyjaciolka? ja nie mam nikogo takiego :( studiuje i poza szkola nie mam nawet gdzie z kim wyjsc :( jak bylam raz na imprezie na ktorej sie znalazlam w sumie przypadkiem, to caly czas mnie olewali, a pozniej umowili sie wszyscy jeszcze raz... beze mnie. nie mam chlopaka, nie mam przyjaciol, nie mam znajomych, mam toksyczna rodzine. czmeu nikt mnie nie lubi :(:( ja tak bardzo chcialabym miec znajomych :(:(

ja np.gdy mam czas to codzinnie sie spotykam,wychodze na spacer,zakupy,do kina,do pubu,czasem na dyskotekę.Mam 2 przyjaciółki takie wydaje mi sie ze prawdziwe,i nie mam z wyjsciem gdzies.Czasem z kolegą sie spotkam.Nie wyobrazam sobie siedzenia w domu i nic nie robienia.dzięki znajomym itd.czuje ze zyje

codziennie sie z nimi spotykasz? i one zawsze maja czas dla ciebie? nie maja facetow, ty nie masz faceta?

dzwonię wtedy kiedy doskwiera mi nuda,samotność,czasami co drugi dzień,czasami po tygodniu.To jest dobra koleżanka

a co tu facet ma do rzeczy?kobiecie są potrzebne spotkania z kolezankami tak jak facetowi -z kolegami

Gość ja już kilka lat nie byłem
Mi nie są potrzebne spotkania z kolegami!

Ja mam wielu znajomych, ale co z tego jak wszyscy wyjechali...ci ktorzy zostali zazwyczaj pracuja itp. Ja niestety nie moge wyjechac jeszcze,trzyma mnie tu jedem nieszczesny egzamin.... A jesli chodzi o znajomych, teraz corz mniej telefonów...ale kiedys.... Czy te piekne czasy wroca?

a ja nie mam kolezanek z ktorymi moge sie codziennie spotykac :(

Gość może warto postawić
na jedną osobę ale za to pewną?

Oczywiscie ze nie zawsze kazdy ma czas,dlatego czesto umawiamy sie wczesniej. Kiedys spotylkalam sie z przyjaciólmi kilka razy w tygodniu teraz góra raz, bo tak jak mowie znacznie mniej ich ty zostalo

Gość mms
jak stać się bardziej otwarta? - skąd jesteś? Bo jak z Krakowa to ja chętnie z Tobą pójdę na piwo, lody, cokolwiek..Szukam przyjaciółki, na jednej którą mialam od dzieciństwa bardzo się zawiodłam, ale mimo wszystko wierze, że gdzieś jeszcze spotkam przyjazną duszę.

Gość doskonale cię rozumiem
jestem w podobnej sytuacji, może jestem trochę starsza od ciebie, kilka lat temu skończyłam studia. EEch, gdzie te czasy!! wtedy nigdy nie zastanawiałam się nad tym że mogę być kiedyś samotna-mnóstwo znajomych, cotygodniowe albo i częstsze wypady na imprezy, wyjazdy wakacyjne. Jednak powolutku, każdy obok mnie znajdował sobie tę "drugą połówkę" a ja jak się okazało zostałam sama. Poz studiach wróciłam do rodzinnej miejscowości, tutaj znalazłam pracę. Większość moich koleżanek ze studiów pozakładała rodziny, mają dzieci, kontakty się trochę rozluźniły - także przez dużą odległość. Pojawili się nowi znajomi - początkowo było podobnie - wspólne imprezy, wyjazdy, jednak każdy już kogoś miał, a ja znowu byłam sama. I jestem nadal. Śluby, wesela, ciąże, dzieci - a u mnie bez zmian. Nie wiem, co jest ze mną nie tak. bardzo często siedzę sama w domu - najgorsze są weekendy i święta, bo w pracy jakoś dzień zleci, ale przecież nie można żyć tylko praca. A siedząc w domu nikogo nie poznam!!i błednę koło się zamyka...

Gość eskimoska
ja tez mam podobny problem....moje koleznaki sa raczej tylko znajomymi niz kims wiecej...i nawet nie wiem z czyjego powodu tak jest,czasem mam wrazenie ze z mojego ale z drugiej strony moze po prostu nie nadajaemy na tych samych falach...u mnie tez kiedy bylo inaczej,ale przyjaciolka wyjechala na studia i teraz,podobnie jak ty,jestem samotna...jezeli mieszkasz w okolicach warszawy to bardzo chetnie ja tez pojde z toba na piwko:) pozdrawiam

z jedna sie z nam mase lat wiem ze mnie nie zawiedzie.Nie zawsze mamy czas ale lubimy swoje towarzystwo i dlatego prawie wszedzie chodzimy razem.Karolina jest taką przyjaciółka od serca,ona am faceta,a ja nie.ale nie przeszkadza nam to w spotykaniu sie na ploty:) ps.taka rada jak nie amsz z kim wyjsc to wyjdz sama,zawsze gdzies kogos spotkasz,zdobedziesz nowych zanjomych,przeciez nie musisz zawsze isc z kims

Gość eskimoska
ja tez mam podobny problem....moje koleznaki sa raczej tylko znajomymi niz kims wiecej...i nawet nie wiem z czyjego powodu tak jest,czasem mam wrazenie ze z mojego ale z drugiej strony moze po prostu nie nadajaemy na tych samych falach...u mnie tez kiedy bylo inaczej,ale przyjaciolka wyjechala na studia i teraz,podobnie jak ty,jestem samotna...jezeli mieszkasz w okolicach warszawy to bardzo chetnie ja tez pojde z toba na piwko:) pozdrawiam

Gość eskimoska

ale to nie takie proste - sama mogę iść na zakupy do hipermarketu, a nie na imprezę czy do kina, więc nie chodzę

Gość eehhh
ja prawie nie mam znajomych, mogę ich policzyć na palcach 1 ręki, spotykam się z jedną osobą i to rzadko np jakiś wyskok na zakupy, a przyjaciół nie mam wcale, chyba nie jestem lubiany

Gość eskimoska

Gość koralik20
a ja nie mam znajomych od kiedy mam chlopaka. ale wcale mi to nie przeszkadza :)

masz chłopaka, węc masz sie zkim spotykać to przecież oczywiste, więc nie zależy ci na znajomych, ale czasem warto miec kogoś jeszcze,

nigdy nie byłam przebojowa, zawsze brakowało mi pewności siebie