Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak stac sie bardziej otwarta

jak czesto spotykacie sie ze znajomymi, przyjaicolmi? co robicie w weekendy?

Polecane posty

Gość Hani25
to ja mam podobny problem.a jestem z okolic wawy

Gość pppiippipipipi
ja z Łodzi:)

Gość Włóczykijczyni
Hej, a ja mam wrażenie, że jesteś osobą bardzo dołującą. Czy mam rację? Może własnie dlatego ludzie po pierwszym spotkaniu Cię unikają (napisałaś o imprezie. po której umówili się wszyscy bez Ciebie). Dziś nie jestem już imprezowym wampem, chociaż kiedyś byłam i to bardzo (obowiązki przeszkadzały mi w imprezowaniu :) ). I uwierz mi na słowo: nikt nie lubi smutasów. To bardzo trudne dla ludzi być na imprezie, gdzie ktoś siedzi w kącie i czeka na "coś"... Takich ludzi się unika, bo wciągają imprezowiczów w ponury nastrój. Przecież nie o to chodzi. A wystarczy się otworzyć i pomyśleć: "hmm, a czemu by tak się dziś świetnie nie zabawić...?" Może sama zaproś kilka osób (ok 2, może 3) ze swojego roku na piwo pod pretekstem np. dnia śrubokrętów czy własnych imienin...? I podczas spotkania nie poruszaj smutnych tematów. Trudne tematy są dla bliskich, nie dla prawie-sobie-obcych. Pozdrawiam Spróbuj. I napisz jak było.

Gość Studenkta psychologii
http://moje-ankiety.pl/respond-27746.html Czy moglabym prosic o wypelnienie tej ankiety? Jest to wlasnie na temat tego jak czesto spotykamy sie ze znajomymi. Potrzebne do projektu na uczelni. Za pomoc bardzo dziekuje!

Gość gość
ja mam taką tradycję ze spotykam się z moim przyjaciółmi co tyfdzien:)

Gość gość
Ja też dosć czesto z moimi znajomymi się spotykam. Bardzo lubimy robić sobie domówki – wymiennie, za każdym razem u innej osoby z ekipy. Przygotowujemy różne przekąski, ja zazwyczaj lubię wystawić deskę serów. Niedawno odkryłam pyszne sery długodojrzewające https://sklep.rotr.pl/ser i to nimi zamierzam poczęstować przyjaciół na następnym spotkaniu.

Gość MarzannaGrzelka
Ja ze znajomymi spotykam się co dwa tygodnie w piątki w Domu Kresowym!!Fajny klimatyczny lokal w którym można dobrze zjeść i do tego napić się regionalnego piwka!