Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joina

ZWIAZEK Z MUZULMANINEM

Polecane posty

Gość Joina

Kobiety ktore sa w takich zwiazkach piszcie

Gość JESLI ZAMIERZASZ Z NIM WYJECHA
SPRAWDZ NAJPIERW JAKIE SA W TYM KRAJU PRAWA KOBIET!!!

Gość Joina
Przeczytalam caly Koran i orietnuje sie dosc dobrze na temat praw kobiet. Niedojze Koran to liczne ksiazki i doswiadczenie ktore zezwolilo mi na akaceptacje tego zwiazku. Duzo sie u nas mowi ale to nie na temat i nie prawda...

Gość W KORANIE NIE MA NIC ZLEGO
NA TEMAT KOBIET, CALY PROBLEM JEST W TYCH, KOTRZY GO INTERPRETUJA... CZYTALAS: SPALONA ZYWCEM KWIAT PUSTYNI

Gość trośśśka
ja bym się bała... jednak najbardziej lubię naszych Polaków :):) Całe miliony ich są, jest w czym wybierac :)

Gość Ble...
Co Wy widzicie w tych ciapasach? :o

Gość Joina
tak czytalam dosc dawno spalona zywcem. Lecz ta ksiazka nie oddaje dnia dzisiejszego to bylo duzo wczesniej. Jesli jeszcze mgoe dodac to moj mezczyzna jest z Tunezji a tam bardziej panuja realacje srodeurpejski niz afrykanskie. Inny poglad. Kobiety legalnie i normalnie do pracy..

heh..ja jestem i jest ok:)ale on jest zaprzeczeniem wszelkich plot o Muzulmanach bo to wszystko zalezy od czlowieka:)

Gość Joina
Katie a jakiego pochodzenia jest twoj wybranek?:)

Gość Joina
oo prosze.. kawal swiata :) Ja swojego tez juz niedlugo ujze. Jeszcze 1,5tyg bo wyjechal do siebie na rozmowe z rodzicami o naszym zwiazku i o naszej przyszlosci.

Gość Joina
A chcialam Cie zapytac jak twoi rodzice zareagowali kiedy powedzialas im o swoim zwiazku. Zaakceptowali go? Bo ja sie boje iz moi maja dosc satroswiecki i ostry poglad na zwiazki z muzulmaninami i boje sie ich reakcji :)

Gość Katia21 widocznie
nie jesteś z nim wystarczająco długo, nie zdażył jeszcze pokazać swojej prawdziwej twarzy :p Na początku to z nimi zazwyczaj jest pięknie :o Moja przyjaciółka tez się łudziła, a teraz płacze i nie może się uwolnic, od niego, i od okropnych wspomnień też ( np. gwałtów ) a przez pierwszy rok było pięknie :p

oj...to moze byc gorraco. mnie juz nie lubia chociaz jeszcze mnie nie znaja i pewnie nigdy nie poznaja .on tez w swojej rodzinie jak czarna owca. przynajmniej nei bedzie problemu z teściowa nigdy;p

Gość Joina
Jestem z nim juz bardzo dlugo bo prawie 2,5r. Nie zawsze razem ale przez 3/4. Jestem pewna co do niego. Nic na sile, nic nachalnie z jego strony nie dostrzegam. Przez ten okres caly czas opiekuje sie mna. Spedzam ze soba 24godz i napewno bym odkryla jego druga twarz gdyby taka mial. A przeciez nie zawsze bylo miedzy nami pikenie.. takze wydaje mi sie ze twoja przyjaciolka zle trafila..

Gość Joina
tzn nei rozumiem. Jego rodzina Cie zaakceptowala z usmiechem na twarzy? U mnie tez tak jest mimo iz jestem katoliczka. Rozmawialam z jego mama, tata i siostra. Naprawde ciepla i bardzo mila rodzina. Zadnej krzywdy nie wyzadzi.. ale jak twoi rodzice.. na ten zwiazek.

powoli dochodza do siebie.ale na poczatku to nie chcieli sluchac :) a teraz jade sobie do niego i jakos bezbolesnie sie to odbywa :)ale najpierw musialam go przyprowadzic do domu i zostal dokladnie przepytany;p

nie no wlasnie jego rodzina jest kategorycznie na NIE! i w ogole to jest straszne wykroczenie przeciw ich wierze . ale przeciez ja nie z jego rodzina tylko z nim jestem i jest cudownie:)

Gość Joina
Ja wlasnie obawiam sie tej reakcji. Rodzice wiedza ze jestesmy na etapie kolezenstwa i ciagle dochodza jakies docinki w stylu ARAB, MUZULMANIN itd. Smialo rzec: negatywne i nieprzyjmne dla mnie. Wiem w takim razie ze oni nie zaakceptuja go i nie wiem czy wyjawniac na razie ten zwiazek czy dalej zyc w ukryciu a to bardzo jest meczace.. Jest mi z tym bardzoo ciezko i nie wiem jak ja sobie z tym poradze. Jesli jeszcze moge zapytac .. w jakim stylu go przedstawilas.. tzn jak to sie odbylo.. jak im to powiedzialas.. Przepraszam ze Cie tak mecze ale jestes jedyna osoba ktora moze mnie zrozumiec i uszanowac..

Gość Joina
Ale jakie wykroczenie? Przeciez muzulmnim moze byc z katoliczka tylko ze dzieciom musi byc przekazana wiara ojca.

Gość An_ka
hej, ja tez jestem, nawet w malzenskim :) niestety rodzice o tym jeszcze nie wiedza, i pewnie im nie powiem, bo chyba by nie przelkneli takiego hitu - a szkoda :(

Gość Joina
drogi wszech amancie polski. Wiare musisz przekazac swojemu dziecku bez wzgledu jakiego wyznania jestes. Dopiero gdy dziecko bedzie dorosla osoba decyduje sama za siebie jaka wiare bedzie wychwalalo. Daje 100% iz Ty nie wiesz nic na temat religii islam oraz zydowskiej a jestes katolickiem. Jak to sie stalo? a wlasnie poczatki nabrales od rodzicow.. chrzest, swieta, komunia, bierzmowanie a tak naprawde nie czytales ksiazek innych wiar i nie masz na czym tej swojej wiedzy opierac. Jestem tez pewna ze malo wiesz o poczatkach naszej religii.. Przepraszam jesli Cie urazilam ale mysle ze mam racje.. Takze przysiadz i poczytaj troszeczke wiecej ksiazek co do swojej wiary i innych a wtedy bedziesz mogl rozmawiac o pseudowyznawcach.

Gość Joina
Ania tez sie zastanawiam nad slubem cywilnym ale chcialabym jak nalezy.. Powiadomic rodzicow o tym iz taki zasztyd sie wydarza.. ale wydaje mi sie ze nigdy nie odwaze sie im spojrzec w twarz bo wiem jaki im cios zadam..

Joina tymi bredniami udowadniasz swoją głupotę:classic_cool:.Ale gdyby on wasze dziecko bił za to że jest innego wyznania kazałbym obydwu z was-jemu za to że jest szajbusem a tobie za głupotępo 1000 batów wymierzyć.A jak dostaniesz od niego baty to pewnie zmądrzejesz ale będzie wtedy za późno:P.A wiara to nie są geny nieuku:P.

Gość An_ka
wiesz, bylo mi baardzo glupio - taki wazny moment, a ja musialam zrobic z tego sekret; dobrze to przemyslalam i doszlam do wniosku, ze po reklamie zrobionej przez rutkowskiego, rodzice po prostu tego nie przelkna, wiec nic im nie powiedzialam; moze zeby go jeszcze chociaz troche znali, a oni widzieli go zaledwie pare razy... dodam jeszcze, ze jestem bardzo szczesliwa i swojej decyzji nie zaluje, a oboje myslimy o slubie w polsce :) - takim dla rodzinki, bo my swoj juz mielismy :)

Gość An_ka
Amant, dzieki za komplement :)