Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joina

ZWIAZEK Z MUZULMANINEM

Polecane posty

Gość An_ka
Amant, dzieki za komplement :)

no njapierw to im troche o nim opowiedzialam i mowialam ze np idziemy do kina albo gdzies tam zeby sie oswoili z ta mysla bo do nich to nie docieralo ze to najnormalniejszy w swiecie czlowiek jest:) a pozniej juz jakos tak sie oswoili ze sie z nim spotykam no i sie domyslili ze to ktos wiecej niz kolega:)

no tak bo on mnie przeciez zamknie w domu bedzie gwalcil i zmusi do gotowania i bede gorzej traktowana niz pies ale to chyba inna bajka

tylko ze ja sie tam nie wybieram on zreszta tez nie najpierw Polska pozniej Anglia albo jakis inny kraj a do Bangladeszu to moze na wakacje sie wybierzemy:)wiem ze wiele jest takich nieszczesliwych historii ale nie tym razem:D

Gość Joina
Dont worry about me amancie... Wazne ze jestesmy szczesliwe w tym zwiazku.. A tak by troszeczke dodac to pomysl drogi dlaczego my - POLKI uciekamy do takich chlopcow? Bo maja piekniejsze CIEPLEJSZE serce od naszych a uroda naprawde niegrzesza.. mm za moim Rafaellem - ciasteczkiem to kazda okiem zerkine.. :)

Gość Joina
a przede wszystkim rozumieja bardziej KOBIETY.. to stareotyp to co ludzie mysla o zamykaniu kobiet. Oni sa w stanie dac wszystko by jego kobieta byla szczesliwa w zyciu. DOKLADNIE WSZYSTKO. a to ze jak podchodza do zdrady szanuje i moim zdaniem maja olbrzymia racje. Przynajmiej tam nie ma (sorry za slowo) takiego kurestwa jak u nas. Dziewice znalesc to baaaardzo ciezka sprawa a tam to piorytet dlatego tam KOBIETA JEST BOSTWEM.. pragna dac wszystko, nie chca by pracowala bo on zapewnia wszystko...

No to nie znacze że masz głupoty na mój temat pisać.No i nie przedstawiłaś statystyki o tym jacy ci muzułmanie święci:P.A sroki sa łase na komplementy lisa:P.A pewnie udaje tylko że kocha:P.

Brudasem to Ty jestes bo nie myjesz dupy po wysraniu sie! Tylko podcierasz dupe papierkiem i to gowno wcierasz w swoje cialo a potem idziesz nie uprawiac seks a sie rznac! Tak Ci odpowiem na to pytanie!!! Do widzenia MALO WIESZ A DUZO PIERDOLISZ BRUDASIE!! Przepraszam innych za takie wulgaryzmy na tym forum ale taki durny "los" nizej klasy spolecznej nie bedzie obrazal czystych, normalnych ludzi.

Gość karolciaaaaa
nie wchodzcie w zwiazek z muzulmaninem!!!oni na poczatku tak udaja, ze sa super itd. pozniej jak bedziecie mieli z nimi dzieci to pokaza wam swoje oblicze....mieszkam w Niemczech i na prawde znam, duzo Polek, ktore zwiazaly sie z muzulmaninami i co teraz??sa bite, ponizane, wyzywane i nie moga nic zrobic...zaden z muzulmaninow nie wezmie z wami slubu mozecie zapomniec, to jest inna religia, kultura oni w ogole nie uwazaja kobiet, prosze was dziewczyny zastanowcie sie jak chcecie to wam powiem pare przypadkow, ale nie robice tego..........pozdrawiam

Choc ja uwazam ze kazdy czlowiek jest inny.. mozesz trafic na kochajacego i superr extra araba a kupe skurwysyna naszego, swojego.

Choc ja uwazam ze kazdy czlowiek jest inny.. mozesz trafic na kochajacego i superr extra araba a kupe skurwysyna naszego, swojego.

Choc ja uwazam ze kazdy czlowiek jest inny.. mozesz trafic na kochajacego i superr extra araba a kupe skurwysyna naszego, swojego ktory bedzie ponizal, bil, nic nie robil i rzadal o podanie mu laskawie obiadu do stolu..

Choc ja uwazam ze kazdy czlowiek jest inny.. mozesz trafic na kochajacego i superr extra araba a kupe skurwysyna naszego, swojego ktory bedzie ponizal, bil, nic nie robil i rzadal o podanie mu laskawie obiadu do stolu..

Mysle ze to forum nie ma sensu.. Nie znajde tu kobiet ktore podziela sie swoimi przezyciami lecz pelneych agresji rasistow ktorzy mysla tylko o swojej pupie a tak naprawde to sadze iz ich to boli ze nasze POlki tak piekne a zarazem madre kobiety uciekaja do obcokrajowcow. Ja im troszeczke powiem ze brakuje im tego luzu ktorzy posiadaja poludniowi chlopcy, serca pelne milosci otwarte tylko na powazne zwiazki a seks powinien byc ostatnia a nie pierwsza rzecza panowie w waszych glupiutych i skromnych wiedzy rozumu.

Chetnie bym sobie z Toba porozmawiala jak masz zakmniety ten umysl.. Jesli mozesz podaj mi email lub jakies namiary gdyz chcialbym poznac do konca twoja opinie na ten temat. Ps. Wulgrayzmow to on mnie ne uczyl lecz nauczylam sie u nas.. gdzie wszedzie wkolo czy w tramwaju czy na ulicy mozna je uslyszec praktycznie z kazdych ust..

Gość magnuna
co za bzdury!!!! Ja jestem z egipcjaninem z zwiazku malzenskim od ponad roku, niedawno wrocilismy do Polski i tu prawdopodobnie zostajemy,mój mąż jakos po slubie się nie zmienił jak to "niektóre" dziewczynki napisały, które podejrzewam nie mają pojecia albo są po nieudanym związku.A jeśli i sa to nie znaczy ze jak jej sie nie udało to zaraz wszyscy muzyłmanie sa "nie do życia " posdrawiam salam a

Magnuna inchallah labes dla nich. Moze kiedys sie odnajda Allahir..

Wiesz przykro mi jest ze stwierdzasz to nie wiem zreszta na jakiej podstawie ale sadze iz na zlych doswiadczeniach bo nie wyobrazam sobie bys wydawal tu swoje opinie bez nich. to po 1wsze. drugie odnosisz sie do wsyztskich a wiesz napewno ze nikt nie jest taki sam. iz mozesz znalesc dobrych i zlych ludzi.. Ja jestem wrecz dumna i pokaze inchaalah w przyszlosci jak grubo sie myliles i inchallah jak bardzo jestem szczesliwa. a moge Ci powiedziec teraz ze mam wszystko.. Pa

Gość magnuna
Joina jesli to nie problem to podaj mi swój e-mail lub jakis kumunikator to pogadamy - bo tu nie ma sensu jak widziesz.

Gość karolciaaaaa
o matko po co wy sie klocicie juz ci moge opowiedziec jeden z ciekawszych przypadkow.-.....przyjechala bardzo ladna Polka do Niemiec z nadzieja o lepsze zycie, prace zalozenie rodziny itd. Poznala fajnego i przystojnego chlopaka, w ktorym sie zakochala, bo szeptal jej piekne slowka, robil prezenty, zabieral na urlopy, wszystko bylo pieknie (on urodzony w Niemczech ale muzulmanin) dopoki dziewczyna nie urodzila pierwszego dziecka, juz w ciazy w 8mym miesiacu zamknal ja w domu bez jedzenia bez pieniedzy na dwa dni...pozniej pojawilo sie dziecko, on zaczal ja bic i to coraz czescie i mocniej, zaczal obserwowac co robi, nie mogla z nikim sie spotykac z zadna kolezanka nic, o slubie mogla zapomniec, chociaz jej obiecywal niewiadomo co. chciala od niego odejsc,a el niestety on jej grozil, chcial zabrac jej dziecko, wyzywa ja do dzisiaj od polskich kurew...dziewczyny wy nie badzcie zli na to jak wam ktos cos mowi jak ktos was przestrzega, ale oni widza w Polkach tylko kur........moze sa jakies przypadki, ale to na pewno wyjatki, ze chlopak jest inny, ale uwazajcie na prawde, to nie sa zarty uwierzcie mi!!!to tylko krotki opis ale tego wiecej jest

Gość POLECAM CI Z CALEGO SERCA
Moja siostra wyszla za Tunyzejczyka. Tak, kraj jest bardizej liberalny ale i tak nie odwazyla sie wziasc ich obywaltelstwa, przyjac religii itd. Jako ze kraj ;iberalny to i mezczyzni bardziej "wyzwoleni", bardzo "popularny" jest alkoholizm. I taki problem ma byly maz mojej siostry i jego bracia. Siostra sie rozwiodla polubownie by ci enie klo i teraz on chce jej odebrac dzieci. Przed slubem nosil ja na rekach, po lsubie okazalo sie ze ma g... i ona calymi dniami siedziala sama w domu, pozniej z dziecmi. Acha, zabral jej pieniadze dane przez rodzica i sobie przywlaszczyl. Ponad 45000 zl. Miala za to otworzyc cos by zaczac pracowac. Pewnie myslisz, ze twoja sytuacja jest inna... mchmm... gleboko bym sie zastanowila.

Gość Jako urzędnik
z tymi dziećmi to prawda. Potem zależy im tylko na nich i mają swoje sposoby na ich odebranie w świetle prawa i nie tylko.