Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nie wiem co to

czerwone kropki co to jest?

Polecane posty

Go艣膰 nie wiem co to

hm wiec zauwazylam ze mam kilka takich czerwonych kropek na ciele sa male i tak jakby wypelnione krwia kiedys probowalalm jedna z nich wyciskac pare razy ale sie nie da no jak wycisne tonic nie ma ale po jakims czasie yto znowu sie pojawia wiec wycisniecie tego na dobre jest nie mozliwe nie wiem co to jest jakies rozszerzone naczynka czy jak to sie zwie no nie wiem poprostu moze wy mi powiecie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie wiem co to
naprawde nikt nie wie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wiem co to
ej no niech ktos cos napisze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wiem co to
czy nikt nie wie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak se pisze
to s膮 zastrza艂y, normalka, nic z tym nie r贸b

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wiem co to
jakie zastrzaly? a mozesz napisac o tym cos wiecej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miigotka
tez to mam na rekach i nie wiem co to .. :/

Udost臋pnij ten post

To sa tzw, petocje- nic szczeg贸lnego. Poczytaj sobie o nich na google albo gazeta pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy ktos wie co to jest
czy ktos wie co to jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy ktos wie co to jest
czy ktos wie co to jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja ja ja ja
a co zrobilas ze ci zeszly? bo ja mam ale mi nie schodza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurzajki
ja mialam dwie na dloniach, lekarz powiedzial ze to malenkie kurzajki, musialam je wypalic, nie chcialam tego robic w gabinecie, wiec smarowalam przez tydzien preparatem ABE. Pieklo okrutnie ale dalo sie wytrzymac i po tygodniu zerwalam to cale cholerstwo i nie ma sladu. trzeba tylko uwazac zeby nie dostalo sie to na zdrowa skore bo to preparat bardzo silny i moga zostac blizny. Kupila mi go mama wiec znajac ja nie moze byc drogi:) popytaj w aptece o plyn ABE do usowania odciskow i kurzajek. Lepiej bedzie jak to usuniesz bo wystarczy zadrapanie w tym miejscu i bedziesz miala tego mnostwo. Na wszelki wypadek jednak odwiedz dermatologa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ollllll
to poczatek rozszerznych zaknij u dermatologa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 betakaroten
ja mam tego mn贸stwo na nogach, pojawia sie i znika juz od p贸艂 roku, by艂am u lekarza, kaza艂 brac duzo rutinoscorbinu, troche pomog艂o, ale musze isc do dermatologa bo przeciez nie bede ca艂y czas jad艂a tabletek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ja..
dziewczyny ja to mam od 3 roku zycia cale mnostwo malutkich kropeczek na nodze i one nie sa wypukle sa plaskie a pomiedzy nimi sporadycznie wieksze kropka czerwona juz bardziej wypukla ja wyczytalam gdzies ze to moze byc plamica jakiegos rodzaju maloplytkowa np. aha u mnie to jeszscze nigdy nie zniknelo chyba tylko jak jest cieplej to wygladaj na jasniejsze a jak zimno sa bardzo widoczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monii26
to si膮 naczyniaki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylwia9.11
to nie ma nic wsp贸lnego z naczynkami... chodz臋 do dermatologa i on sam nie wiem co mo偶e by膰 przyczyn膮 powstawania tych kropek ;( ale powiedzia艂 mi znaj膮c wyniki morfologi, koagulacji oraz krwawienia i krzepni臋cia krwi 偶e to nie ma nic wsp贸lnego z naczynkami :/ nie wiem jeszcze w jaki spos贸b, ale d\musz臋 si臋 dowiedzie膰 co to jest cho膰by dla zaspokojenia zwyk艂ej ludzkiej ciekawo艣ci....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Munik
艢wierzb.. :D Ja akurat chyba go mam ;/ i stosuje wszystko, a on wci膮偶 jest ! ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Domi .
No czerwone a iwesz co to ..? ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bb..
kurcze ludzie jesli ktos mial te kropki i je wyleczyl niech sie odezwie nie mozliwe zeby nie bylo na nich sposobu przeciez od czegos to musialo wyskoczyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie pij tyle
to tylko wysiadajaca watroba :) A moze piweczko ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tatar152
呕adna w膮troba, nic podobnego! te偶 mam takie kropki, ale u mnie to jest spowodowane krzepliwo艣ci膮 krwi :) spokojnie nie ma si臋 co ba膰 na zapas ;] od tego si臋 nie umiera :D troch臋 optymizmu :):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ahoj..
tatar a gdzie masz te kropki i duzo ich masz? a i co robisz smarujesz czyms? ja tez przypuszczam ze to zwiazane z krazeniem nie takim jak trzeba. ja mam je na lewym udzie koszmar cale udo pokryte jest to bardzo widoczne ktos moze pomyslec ze jestem poparzona a to te male kropeczki oprocz tego zaczynaja mi pekac naczynka jeszcze pod tymi kropkami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ahoj..
ewusia a ty napisz co ci powiedza na wizycie ok? aha i ja sie nie boje ze umre od tego u mnie to sprawa estetyczna po prostu wstydze sie chodzic z taka noga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tatar152
no r贸偶nie, ale najwi臋cej na nogach, dok艂adnie to na 艂ydkach w zimie s膮 prawie niewidoczne, ale w okresie letnim maj膮 bardziej intensywny kolor :( mnie to szczeg贸lnie nie cieszy, ja mam jakie艣 tabletki na to, kt贸re niestety s膮 tylko z przepisu lekarza sprzedawane

Udost臋pnij ten post