Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KA.MA.

O CZYM W TEJ CHWILI MARZYSZ ?

Polecane posty

Hakunko🌻 jest taki jeden ......... zawsze Badz Soba;) to działa sprawdzilam osobiscie;) powodzenia🌻

Vilija;) zostaw strach wlasnie tu;) jutro ubierz sie ` skromnie` Znasz babolka Wiesz jaki ma gust;) skromnie i estetycznie;) Zdasz 🌻

Vilija;) bedzie dobrze;) Zobaczysz Sama;) poucz sie ;) zycze Tobie duzo szczescia🌻;)

Hakunko🌻 nie mam doleczkow ale bardzo je lubie;) ten Twoj facet jest bardzo mniam;) moze warto.......;) sprawdz to ;)

Gość o nim
o mezczyznie na ktorym mi zalezy ,ale niestety ...ech szkoda slow :(

marzę o tym, by mi w końcu przeszło, bym przestała żyć przeszłością i zapomniała o tym co było i nigdy nie wróci ......może się spełni.

O nim 🌻 Dziewczyno moze szkoda Ciebie dla tego faceta? uwierz w Siebie🌻 jakie Ty Masz potrzeby , o czym Marzysz? czy on potrafi to Tobie ofiarowac? cen Swoja wartosc🌻

Gość konwalijka*
O Nim i o spotkaniu:)

Gość o nim
KA.MA. to nie tak . On jest wspanialym facetem ,ale niestety ma dziewczyne 😭 Rozumiemy sie "bez slow" , jest moim przyjacielem ,wiemy o sobie prawie wszystko ,jest dla mnie oparciem ...jest dla mnie ...bardzo wazny ... :(

Gość konwalijka*
bez slow to sie rozumie z ukochanym i to on powinien byc tez dla nas przyjacielem:)

Gość yvett
o tym,żeby go jeszcze kiedyś spotkać :-(

Gość o nim
piekna ta piosenka ...az mi lzy polecialy :(

Gość KIRRUS
Konwalijko🌻 [uwiebiam konwalje , mam zasuszone;)] Mam nadzieje ze spotkasz sie z NIM;)🌻 powodzenia;)

Gość konwalijka*
mam nadzieje, bo tyle osob przeciw nam:)

Gość konwalijka*
bardzo tego che:) bardzo to dla Niego 👄 a serduszko narysuje opuszkiem palca na jego skroni:) zobacyz jak przybedzie:) potem mi pisza ze cos se wymyslam ok zmykam z neta niech sie odzywa i dziala:)

Hakunko;) skad Wiesz ze lubie wisnie[eh..uwielbiam;) tak malo jem owocow jestem alergiczka truskawki , poziomki , maliny, kiwi, jezyny, pozeczki... odpadaja mam alergie:( ale co tam lubie wisnie ,sliwki , jabluszka..eyyyy nie jest zle;)] dosyc biadolenia i tak tego nie zmienie;) powodzenia i milutkich Hakunko🌻;)

Gość by moj facet zmadrzal

By moj facet zmadzrzal🌻 pewnie tak bedzie;) mam taka nadzieje [badz czujna;)] wazne jest to ze Ty Jestes madra Dziewczyna🌻;)

Marzę o tym, żeby skończyło się JUŻ u mnie malowanie [które się jeszcze nie zaczęło] i, żeby wszystkie meble i rzeczy same się ustawiły w odpowiednim miejscu...ech ;)🖐️