Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KA.MA.

O CZYM W TEJ CHWILI MARZYSZ ?

Polecane posty

Gość elemele
spam no jak mogłes nie zapamietac imienia po igraszkach na pralce:D:D:D chyba ze nie była tego warta...:D ;):P:P

Niebieskooooka22🌻 Tobie też duzo szczescia:) i uśmiechu:D powodzenia ;) Twoje marzenia spelnia sie🌻;)

a ja ..marze o NIM:) o moim ukochanym o mojej drugiej poloweczce..... marze zeby bylo tak jak dawniej.....a on milczy:( smutno mi:( jak cholera......a wystarczyloby zeby sie odezwal,zadzwonil,zapewnil ze wszystko jest ok......zeby powiedzial ze kocha mnie:).......wierze ze marzenie moje spelni sie mocno wierze...... oby nastalo to jak najszybciej :)

Spam1 zycze zdrowia Rodzicom🌻 a Tobie duzo szczescia w zyciu🌻;) powodzenia;)

moje marzenia jest ich bardzo duzo;) może tak ...mysle o tym co mam i marze o tym czego nie mam;) powaznie.

moje marzenia jest ich bardzo duzo;) może tak ...mysle o tym co mam i marze o tym czego nie mam;) powaznie.

Gość żeby
mój "kochany" ojciec już nigdy mnie nie nachodził

Żeby🌻 Piszesz `kochany` chyba tak nie jest? Wiesz czasami tak w zyciu jest:(

Gość żeby
nie nie będzie tak-poprostu pójdę do prokuratora dzięki za pocieszenie ale nie jestem już małą dziewczynką tylko dorosłą kobietą;) a jak jeszcze raz przylezie to mu wreszcie wygarnę

Gość Optymistka
O piatce z historii i czworce z konwesatorium z literatury.

Gość Optymistka
Konserwatorium:D:D:D juz napisalam, a jutro rano egzam z historii.... Boje sie chociaz sie uczylam i jeszcze bede:( ale wszystko wskazuje na to ze zdam - doktor mnie lubi, mam juz plusa za aktywnosc, ale ja i tak mam stracha... 😭

Optymistko🌻 jestem pewna tego ze zdasz ;) strach Zostaw na tym topiku ;) powodzenia Dziewczyno;)

Gość żeby
Kamo-ja mam już 30 lat więc nie mają znaczenia prawa rodzicielskie ,on nigdy się nami nie interesował, nie pracował-nie dawał groszaa na stare lata jak skończyła się wóda i piep...enie ,zęby wypadły-to przyłazi i wali w drzwi jak go nie chcę wpuścić;a jak juz go wpuszczę to siedzi bezczelnie pół dnia i gada głupoty jaki to on biedny hmm matka rozwiodła się z nim jakies 20 lat temu... chyba zatrudnię jakiegoś bodygarda żeby go postraszył..

Gość Optymistka
Zostawiam strach na tym topiku, hmmmmmmmmmm, zostawiam strach na tym topiku, hmmmmmmmmm.... Ok, zostawilam. A umiejetnosci siedza sobie w ksiazce:D dobra, dosc tego, ide sie uczyc. napisze jutro jak zdalam i czy zdalam:)

Żeby:) to nie tak jesli ojciec sadownie nie został pozbawiony praw rodzicielskich wg prawa moze Ciebie [ten ....eh....jak ja takich:P] do sadu o alimenty . Idz Dziewczyno do adwokata i sprawdz co mozna z tym zrobic. powaznie. powodzenia🌻 ale [ ma tupet Twoj ......] jak mozna krzywdzic swoja rodzine i to tak .....do konca. Idz Dziewczyno do adwokata, zrob to..........warto🌻 powodzenia;)

Optymistko🌻 wiedza w ksiażce;) a Ty Jestes inteligentna Osobka..........wiec do dziela;) Napisz koniecznie [wiem ze Zdasz;)] szczescia🌻

Gość żeby
wiem Kamo wiem.... poprostu dzisiaj znów przylazł i jestem cała w nerwach... dzięki za wsparcie 🌻 następnym razem poprostu go nie wpuszczę a niech sobie wali w drzwi; najwyżej sąsiedzi zadzwonią po "niebieskich" :P idę lulac 👋

marze o tym......... że marzenia wszystkich sie spełnia🌻 i wiem ze tak bedzie;) powodzenia;)