Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sta..

jak to mozliwe, ze faceci tego nei widza?

Polecane posty

Gość sta..

mam cellulitis - neiwielki, ale na udach widoczny, jak sie odpowiednio napnie skore. za to posladki - cale w rozstepach... jak to mozliwe, ze moj facet, gdy o tym rozmawialismy (tak ogolnie o cellulitisie i rozstepach) mowil tak, jakby nigdy w zyciu tego nie widzial na oczy (nie wiedzial co to ejst) a u mnie to juz w ogole... przeciez kazda kobieta by to u mnie zauwazyla bez problemu!

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhh
moim zdanie widza... ale wcale im to nie przeszkadza dlatego nie poruszaja tego tematu no bo i po co.. skoro Cie Kocha to .. twoj cell... czy tam rozstepy mu nie przeszkadzają.. ja tez mam ten problem.. jak wiekszosc kobiet.. ale jakos na brak powodzenia nie narzekam:D

Gość sta..
nie no - ja sie tym nie rpzejmuje ani nic :) raczej mnie to rozbawilo :D ze caly czas uwazalam, ze on cicho nie porusza teg otematu z grzecznosci, a jak ja go poruszylam to sie okazalo, ze on na serio tego nie widzial! zrobil strasznie zdziwiona mine :))) w sumie to mile :)

Gość a mój mąż
Mój mąż też nie zauważył przez 14 lat moich rozstepów na biuście :)

Gość pewnie ze nie widza
a nawet jak widza,nie zwracaja na to uwagi :):):):):):):):):):):)

Gość Madda
i bardzo dobrze. oni najczęściej nie wiedzą co to jest i jak wygląda w rzeczywistości

Gość i to mi się waśnie podoba
u facetó,że mają zdrowe,obiektywne podejście to wielu spraw i zupelie nie zwracają uwagi na cellulity i inne badziewia,nawet często nie wiedzą jak to wygląda:-Pi BARDZO DOBRZE!!!Dlatego wolę towarzystwo męskie niż cibskie spojrzenia kobiet,im nic nie umknie uwadze:-(

Gość faceci tego nie widzą bo ich
to nie interesuje,sami nie mają cellulitu wiec po co mają wiedzieć jak to wygląda skoro ich to nie dotyczy?Dlatego nie zawuazają takich piedól u kobiet;-)i jest ok!!!

Gość Nivis
Mój tez tego w ogóle nie widzi i spytał co to jest jak mu wspomniałam...A jak się zaczęłam zamartwiać to spytał "A w czym to przeszkadza?" Tacy po prostu są-kochani:)

Gość taka jedna z tym
Hehe, moj to raz rozwodzil sie nad tym jaka jestem piekna i wypowiedzial " i nawet cellilitu nie masz".... a mam i to ogromny, golym okiem widac :P hehe, ale dobrze, ze nie jego okiem :)

Gość kik*
mój nie wiedział co to nim mu nie pokazałam na sobie i nie wyjaśniłam. i też pytał czego to są objawy i w czym to przeszkadza.:D mój problem skwitował tym, że jak człowiek nie ma problemów to sobie wymysla.;)

Gość kotka-psotka
Moj Kotek tez sie zdziwil gdy mu uswiadomilam ze TO na moich udach to cell... myslal ze "skorka pomaranczowa" jest POMARANCZOWA ;-p gluptasek Kochany...

Gość ale my do cholery
zesz mowimy o facetach a guzik nas to interesi czy pokazujesz to kotom psom czy kozom :D

Gość ładoga
koleżanka mówiła, że facet do niej kiedyś powiedział, że "uwielbia jej dupcie z cellulitem"... więc widzą......... wszędzie teraz w reklamach pokazują, więc co się dziwić. :/

Gość eve66
Znajoma mowila ,ze czytala jakis artykul ,ze naukowo udowodniono ,ze faceci maja probl. z dojrzeniem u nas celulitu - wiec dobra nasza!! ;)