Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczuplutka kobietka

To co mam brać aby przytyć?

Polecane posty

Gość szczuplutka kobietka

Gość saffi
ja też mam ten problem... przy 166cm wzrostu ważę tylko 50 kg...masakra

Gość podobnie jak
ja tez mam problem obżeram sie jak głuia niezdrowym tłustym jedzeniem tez chamburgery itp i nic dziewczyny totalnie nic!!!!

Gość DO saffi
nie przesadzaj normalnie ważysz sama mam 169cm wzrostu i ważę 49kg więc wiem co mówię

Gość saffi
ale jestem drobnej budowy i wyglądam jak kościotrup...( tylko tyłek mam ok.)chciałabym przytyć trochę na górze.. normalnie powinnam ważyć jakieś 56-58 kg

Gość DO saffi
no to pewnie wiesz ile ja powinnam ważyć - ponad 60kg natomiast jeśli jesteś drobnej budowy to nie powinno być widać po Tobie, że jesteś za chuda, bo nie masz wystających kości sama jestem osobą drobnokościstą dlatego normalnie wyglądam, bo mam też tłuszczyk

Gość popopopoollopi

Gość pooooooooomarańczka
ja mam 175 cm i ważę 50 kg...

Gość przepraszam was
ale jak widze lub slysze zdanie: co mam robic,zeby przytyc,to mi sie noz w kieszeni otwiera. NO jak to co masz zrobic? JESC!!!! Moze podchodze do tego bardzo emocjonalnie,ale ja sama cale zycie walcze o to,by schudnac. Czasem mi sie udaje, ale osiagam to kosztem ogromnych wyrzeczen,bo bardzo lubie jesc. Napiszcie mi prosze swoj przykladowy jadlospis-jesli to nie problem. Bo az mi sie wierzyc nie chce,ze jecie naprawde to,co mowicie (fast foody, slodycze itp) i nie tyjecie.

Gość pooooooooomarańczka
proszę bardzo np. sniedanie koło 8 rano:3, 4 bułki z szynką serkiem żółtym i np z pomidorkiem do tego herbatka. Koło 9 ze dwie drożdżówki i kefir truskawkowy czasem jakies ciasteczka O 13 ,14 obiad czyli zupka np. pomidorowa na miesku , z makaronem drugie danie np. placki po węgiersku (duże!!) deser: jakieś ciacha np. Napoleony Kolacja : zapiekanki, czasem jajecznica na boczku, spagetti lub jakieś racuszki. Po za tym cały dzień coś podjadam. Napisałam tylko główne posiłki. Niczego sobie nie odmawiam. Ogolnie rzecz biorąc cały dzień gębą ruszam.

Gość ja też mam już dość
Ciągle mi powtarzają, że jestem za chuda. Pani Doktro pta się czy czasem nie jestem anorektyczką... Kiedyś mi się nawet to podobało, bo gdy byłam mała miłam więcej ciałka ;) Ale teraz ma tego po prostu dość ! Co innego być szczupłym, a co innego po prostu chudym :/

Gość saffi
do przepraszam was - myślisz że wszystkie chudziny jedzą po listku sałaty dziennie? ja wcinam więcej niż mój 100 kg mąz!!!

Gość pooooooooomarańczka
a mi lekarka powiedziała że taką mam urodę...

Gość saffi
taaa i te ciągłe komentarze typu: ale jesteś chuda! wkurzaja człowieka na maxa!!!

Gość pooooooooomarańczka
właśnie!!!Tyle co ja sie naslucham na temat anoreksji to moje...Byc grubym -zle chudym - jeszcze gorzej...

Gość pooooooooomarańczka
i ciagle te pytania, co ja robię że jestem taka chuda.

Gość saffi
udało mi się przytyć tylko w czasie ciąży i to aż 30 kg!!! ale po porodzie wszystko ucieklo .....

Gość ja też mam już dość
saffi masz 100% rację. Ja nie wiem co ludzie sobie myślą tak do nas mówiąc ! Przecież to wcale nie jest przyjemne... Myślą, że przez takie komentarze przytyjemy ? Jak już trochę przytyje to to widać tylko na moim tyłku. Wiem, że muszę przytyć, ale jak skoro i tak już jedzać normalne posiłki, obżeram się :P

Gość saffi
taka nasza uroda... nic na to nie poradzimy

Gość saffi
ja niedość że jestem chudzina to jeszcze zero cycuszków.... śmiejemy się z mężem że on ma większe niż ja....

Gość ja też mam już dość
jeszcze jak mnie porównują do mojego brata. "O jak on dobrze wygląda", "a co ona taka chudziutka, jeść jej nie dajecie ?" - i tu pojawia się śmiech, oczywiście nie mój ;P goście czują taką satysfakcję, jakby conajmniej skakała do góry z radości, że jestem taka chuda, a oni sprawili mi wielką przyjemność takim "komplementem" Taka skrajność - Mój brat chce schudnąć, a ja przytyć.

Gość ja_83
skad ja to znam?! ciągle słysze że jestem za chuda i to mnie denerwuje bo nie odmawiam sobie niczego. Bardzo chciałabym przytyc ale nie moge.

Gość saffi
ja od zimy trochę przytyłam bo wżyłam ..o zgrozo 47 kg.. powoli moze uda mi się przytyć ....

Gość saffi
ja zawsze latem wstydzę się chodzic po ulicy ... te spojrzenia mnie dobijają...

Gość a ja waze
a ja waże przy 170 cm - 47 kg, nie moge przytyć. Nie jestem anorektyczką.