Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaa1977

To forum aż kipi od zakopleksionych zazdrośnic!!!!!!!

Polecane posty

Gość julkaaa1977

Co o tym sądzicie????

Gość zgadzam sie

Gość nie zgadzam sie absolutnie

Gość na jakiej podstawie

Gość julkaaa1977
w momeńcie gdy któraś zapyta o radę np. w sprawie wózka który kosztuje więcej niż 1000 to odrazu pojawiają się obelgi.. czemu???

Gość a na takiej podstawie
że gdy mowa o jakiejś aktorce, piosenkarce czy innej sławnej kobiecie, to od razu padają zarzuty typu: napewno ma sztuczne cycki, pewnie miała liposunkcję, lifting , ze te wszystkie zdjecia są retuszowane itp . Albo też jak ktoś poda link to czyjegoś konta np na fotce.pl to mimo iż jakaś dziewczyna jest naprawde ładna, to i tak lecą komentarze typu że jest dziwka, bo na zdjeciu ma krótką spódniczkę, albo zrobila sobie makijaż ( jak mogła ona :P ) kobiety są zawistne i już, sama czasami zazdroszcze innym, ale staram się nie zapominać o swoich kompleksach wypatrując niedoskonałości innych.:P

weź napisz że znalezłeś dziewice to Ci odpiszą że napewno wszystkim w okolicy loda robiła

Gość a mnie drazni
a mnie drazni bardziej infantylnosc na tym forum - bejbisie, mezulki, przytulanka - niz zawisc.

Gość cfaniarka
szczerze powiedziawszy to nie moja sprawa za ile ktos kupuje wozek dla dziecka, gdzie kupuje ubranka i co robi ze swoim zyciem, ale moge subiektywnie ocenic czyjas urode, czy podoba mi sie czy nie, nie koniecznie obrazajac ta osobe i nie toleruje glupoty, gdy matka narzeka, ze jej na zycie ledwo starczy gdy maja 5000zl dochodu, tego poprostu nie scierpie, i nie chodzi o zazdrosc, chodzi o to, ze ludzie zyja w 4 osoby za 1000zl i nie narzekaja, a wlezie ci tu taki babsztyl i pisze jak jej ciezko... i czy ona moze zdecydowac sie na dziecko... no poprostu nie moge. no i nie lubie, jak ktos nie ma co pokazac, a wystawia sie na widok publiczny i robi z siebie tylko posmiewisko:O ale takie osoby wole olac niz wczowac sie specjalnie w komentarze. takie moje zdanie, mozecie pisac, ze jestem zazdrosna;) dzieci lubie drobniutkie, jakos pulpeciki mi sie szczegolnie nie podobaja, kobiety podobaja mi sie delikatnej, naturalnej urody, bez nadmiaru rzucajacej sie w oczy tapety, spalenizny na ciele. nie jestesmy murzynkami do jasnej ciasnej...

Ostatnio jest tu trochę spokojniej. Owszem zdarzają się nieprzyjemne kobiety, ale takie też są niektóre mamusie na tym forum. Generalnie nie jest tak źle. Jeśli chodzi o topicki o wózkach, to nie chodzi o zazdrość, że ktoś może sobie pozwolić na wózek za 3 tys. a ktoś nie bardziej chodzi o to, że niektóre wózki tutaj prezentowane są obrzydliwe. A niech tylko, któraś wyrazi swoją opinię, to od razu zostanie nazwana biedną żebraczką tylko i wyłącznie dlatego, że jej się MUTSY nie podoba:D

Gość margooo1
paulka! przykro mi! ale napisałaś szczerze i za to cię podziwiam.. głowa do góry!

jakoś nie zauważyłam, jestem tu od niedawna i nawet na post nieznajomej, dziewczyny odpowiedziały szybko i rzeczowo

Gość popieraaaaaaaaam

tez popieram:)) ale najgorsze moim zdaniem to siom \'\'mamunie stalajacie sie o dlugom dzidzie\'\':)))

Gość czarnao
najgorsze sa wlasnie te kobiety, ktore wchodza na forum o ciazy tylko po to zeby komus nawrzucac, oczywiscie same dzieci nie maja i albo zzera je o to zazdrosc albo sa wyrodne i dzieciakow nie lubia..sama nie wiem zreszta juz po co takie osoby wchodza na forum, na ktorym matki szukaja porad czy pocieszenia...

Gość i dobrze
Kobieta, która nie lubi dzieci jest wyrodna?? Pierwsze słyszę. Ja nie lubię dzieci, ale dla swojego dziecka będę idealną matką. Jedno drugiego nie wyklucza, aczkolwiek cudzych dzieci już raczej nie polubię.

Kobity, tu chodzi o sposob w jakimo tym sie mowi. Zadko ktora mowi, ze chce miec DZIECKO, a nie dzidzie, wklejaja tysiace kwatuszkow, serduszek... Pezeciez nie mowie, ze matki starajace sie o drugie (czy w ogole) dziecko sa najgorsze, tylko \'\'mamunie stalajacie sie o dluga dzidzunie, psecinek, kwiatecek, seldusko\'\' ironcznie:P

Gość KINDZIA 100
mnie drazni do nieprzytomnosci brak tolerancji matek i przyszlych mam.Nie rozumieja tematu "poronilam","nie chce tej ciazy" itp.Dlaczego nie???? Przeciez sa rowniez kobiety ktore borykaja sie z takimi problemami.Dlaczego IM nie wolno wypowiadac sie co czuja??? (sama krytyka)Sama jestem "starajaca sie" ale ludzie !!! inni sa tez wokol nas.

Gość SunLIghtttttttttttt
to moj nicek > słoneczne światło> wiem powiedziałam ok. ale to razi Może zmień na inny:)

Gość june
Kindzia, zgadzam sie z Toba! Widze, ze na forum zawsze cos nie pasuje....jak ktos mowi o aborcji, to od razu, ze to morderstwo, lepiej oddac do adopcji...jak ktos mowi, ze chce oddac do adopcji, to jest wtedy wyrodna matka i najgorsza...jak mloda dziewczyna zatrzymala dziecko (czyli nie miala aborcji i nie oddala do adopcji) to tez jest niedobra bo w takim mlodym wieku rozkladala nogi zamiast sie uczyc...zrozumienia dla czyjejs powaznej sytuacji prawie, ze nie ma! Albo komentarze "ja nie moge zajsc w ciaze wiec Ty to powinnas sie z ciazy cieszyc" tez sa dobijajace. Kazdy ma swoj problem i jak tu pisze to zwykle prosi o wsparcie, porade, a nie o ublizanie i moralizowanie.

Gość luckylady asiek78 grzywa
bumpy padlinka mada lena amber

Gość dara44
June rękoma i nogami podpisuję się pod Twoim postem. Wreszcie ktoś napisał coś mądrego🌼

Gość Te kobiety co powyzej
sa spoczko... sympatyczne i daja dobre rady (kangurek tez), a zazdrosnica to ta co je wymienila. Rasowy przyklad :-)