Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda lekarka

BĘDĄC MŁODĄ LEKARKĄ

Polecane posty

Gość młoda lekarka

która w ślad za kofyreuszami nauki zastanawia sie czy dinozaury byli ospałe czy zrywne, wszedł raz do mnie pacjent o wyglądzie tego pierwszego -dziędobry pani doktór. -dziędobry, co panu dolega? -mózg. :classic_cool:

Gość Hundot
jak coś - to koryfeuszami, niedouczona pani doktor... i niech się pani trochę stylistyki języka polskiego nauczy,bo opowiadac to pani nie umie...

Gość chybaaaaaaa
dzień dobry

Gość matko jedyna
łoj to pani doftor nie strajkuje ?

Gość kombinuję inaczej
Pani doktór wykonuje swój zawód wyuczony solidnie i nie patrzy na jakieś tam strajki swoich durnych kolegów, którzy znowu chcą jakieś tam pięć złoty dodatkowo do wypłaty , pani doktór pamięta o przysiędze 'PITAGORASA' i każdego pacjenta traktuje jednakowo , czyli kiedy pacjent przyszedł do pani doktor się zapytala uprzejmie , co pacjentowi dolega ? Pacjent się żalił baaardzo na brak ochoty do pracy, więc : pani doktór posmarowała pacjenta maścią 'cyk-cyk' i następnego dnia pacjent gorzej się poczuł a trzeciego dnia pacjent był już gotów . Pomogła pacjentowi pani doktór bardzo i pacjentowi i ZUS-owi , trochę ubezpieczyciel ucierpiał ale i tak zarobił :)

Gość młoda lekarka
Po wstępnych oględzinach skonsumowałam cały okraszony owsikami stolec przyniesiony przez pacjenta do analizy:classic_cool:

Gość kombinuję inaczej
I co , smakowało ?

Gość kombinuję inaczej
To podaj i swój przepis przygotowania. Bo mi zawsze wychodzi jakis zatęchły i pózniej musze wszystko jeść bo rodzinka nie chce:(

Gość kombinuję inaczej
Znasz powiedzenie, że kto zjada ostatki to jest piękny i gładki :)

Gość młoda lekarka
młoda lekarka klon - ty się pode mną nie podpisuj stara jędzo. kontynuując moją rozmowę z pacjentem o wyglądzie obolałym: (...) -mózg. -a, to się świetnie składa, niedawno był albowiem był światowy tydzień mózgu i w sąsiedniej gminie mieliśmy ze sołtysem konferencję więc mam to w małym palcu. -co? -no właśnie mózg. a jak on panu dolega? -a to zwykle jest spokojniutki i cichutki jak myszka ale czasem znienacka chodzą po nim pytania. -jakie mianowicie? -na przykład: jak to jest, że zus zgubił nagle w rachunkach miesiąc? -a nie zna pan książki 'o dwóch takich, co ukradli księżyc'? a księżc to jest proszę pana po staropolsku miesiąc.

Gość bosa stopka
dlaczego czepiacie się młodej lekarki ? zachwujecie się jakbyście wszystkie ( a propro ) rozumy pozjadali.

Gość gluuseet
ale ty glupoty bredzisz lekarka, skoncz juz te zalosna pisanine...

Gość młoda lekarka
A wracajac do właściwego tematu... Dostarczony stolec kroje najczęściej na plasterki i delikatnie podsmażam na masełku, mam ten przepis po mamie:)

Gość bosa stopka
młoda lekaraka, opowiedziała nam anegtotę z życia wziętą :) co wyście się tak wszyscy je uczepili ? Zły dzień jakiś macie czy co ? Jestem z tobą młoda lekarko

Gość młoda lekarka
gluuseet - mózg nie może leżeć w pańskiej potylicy jak głupi, tylko trzeba go gimnastykować myśleniem bo w mózgu jest ciałko które się wabi synaps i jak człowiek myśli to ono biege od komórki do komórki a jak ono biega to fałduje mózg bo mózg nie może być gładki, mogę go panu trochę pofałdować, proszę się położyć na leżance

Gość bosa stopka
młoda lekarko licze ze za udzielone poparcie poczęstujesz mnie tym wyśmienitym stolcem na masełku:)

Gość bosa stopka
skoro jesteś lekarką, to może powiesz co mi przedwczoraj dolegało ? To było tak: bolał mnie brzuch z lewej strony. Cały dzień. Gdy zginałam lewą nogę bolał jeszcze bardziej. A gdy cała się przechylałam, robiłam skłon - przestawało. Potem zaczęłam się ruszać. Biegać po schodach, przechadzać się. Przeszło mi. Teraz się zastanawiam co to mogło być. Jakaś diagnoza ?

Gość gluuseet
uwazaj, bo chyba twoj cos nadto wygladzony Medice, cura te ipsum !

Gość marcus122
a czy pani doktór flirtuje z pacjętami ;)

Gość młoda lekarka
bosa stopko, po prostu zbyt rzadko sie wypróżniasz, piernij sobie żwawo to Ci na pewno pomoże:)

Gość bosa stopka
gdzie się podziała pani doktor ? czekam na diagnozę :)

Gość bosa stopka
dzięki młoda lekarko :* uratowałaś mi życie tym stwierdzeniem.

Gość młoda lekarka
pecjęci czasem stawiają mię w kropce ale nie mogę sobie podważać autorytetu

Gość Werdotto
ale porady, niczym jak u Gozdzikowej, co za pseudo-lekarka..tiaaaa..pierdnij porzadnie,zakrec sie 3 razy , a potem spluń za prawe ramie..ech zalosne

Gość bosa stopka
Werdotto , ale czemu by nie pozwolić tej berobotnej kobiecinie na puszczenie wodzy wyobaźni. Może całe życie marzyła aby zostać lekarką i teraz jej marzenia niejako się spelniają :P

Gość Loppiop
hehe, wlasnie sobie odtworzyla na kafe swoja prywatna praktyke lekarske, szczyt marzen :P

Gość Gajowy Marucha
młoda lekarko, to nie TO pololenie! :D

Gość Gajowy Marucha
poKolenie, miało być oczywiscie! 🖐️

Gość młoda lekarka
będąc młodą lekarką sprawdzającą się bez nieustanku na swej placówce wszedł raz do mej przychodni osobnik w wieku średnim -dziębobry pani doktór -dziędobry, co panu dolega? -może ja stanę pod światło, to pani doktór sama zobaczy -ach istotnie widzę po kolorze, że się pan nabawił. czy jest to żółtaczka zakażna w ramach strzykawki wielorazowej czy też mechaniczna? -jest to żółtaczka artystyczna. -przepraszam, ale nie chwytam w lot. -otóż pani doktór jestem rezyszerem srebrnego ekranu. -ach jakże mię miło gdyby posiadał pan dla mnie rolę we filmie mogłabym się spróbować.

Gość bryuut
źałosne, co jedna scenka to gorsza ... nie wiadomo czy sie z pani smiac czy plakac ....