Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda lekarka

BĘDĄC MŁODĄ LEKARKĄ

Polecane posty

Gość młoda lekarka
(udawał że nie słyszy) -otóż pokusiło mnie i poszłem incognito na 'człowiek z żelaza'. czy obił się on pani doktór o uszy? -częściowo się obił, ale nie zupełnie jestem albowiem zmuszoną sprostywać nawałowinę pracy. -no. więc siedzę ja na tej sali paczę i skrącam się, bo trzeba pani doktór wiedzieć, że jestem rezyszerem wybitnym, pochwalanym przez krytykę a do tego społecznie aktywnym, a tu takie cuś zdmuchło mi sprzed nosa złotą palmę. -cóż dalej? -i jak jeszcze ta durna publika złożyła ręce do spontanu i zaczęła bić aplauz to mi tak nagle coś w brzuchu chuchło, gwizło, pękło i trach - żółć mię zalała. -rozumiem. problem jest trudny medycznie, albowiem żółć rozlała się na przestrzał i skalpelem jej wszak nie wytnę, mogę natomiast spróbować hipnozy.

Gość kombinuję inaczej
młoda lekarka , doradź proszę , czy w czasie lata należy się opalać i jak należy się opalać ?

Gość ktobytomógłwiedzieć
ta lekarka jest dziwna - lepszy wczoraj Kabaret Moralnego niepokoju - uwielbiam skecze z dyrektorem tej fabryki. Wczoraj zainstalował bramki (ale z prominiowaniem). Oglądał ktoś? Żeby mu nikt nie rpzeszkadzał. :o

Gość ktobytomógłwiedzieć
z prominiowaniem rentgenowskim w dawce zabijającej nawet słonia jakbyście mieli wątpliwości. I tylko nie wiem czy ten odważny robotnik przeżył tę wizytę w celu prośby o urlop...:o

Gość młoda lekarka
(...) -mogę natomiast spróbować hipnozy. -no jak zwał tak zwał byle szybko, bo czuję, że ta żółć mię zdławi. -proszę się więc położyć na leżance, rozluźnić i zamknąć oczy. rękę ma pan ciężką, nogę ma pan ciężką, powieka panu opaduje...czy już pan śpi? proszę więc poupadać pod mą sugestię jak następuje: człowiek z żelaza jest to miernota buszująca na emocjach, nadgroda w cannes jest wrogiem działaniem określonych sił, publiczność jest głupią i w dodatku nieważną, ważną jest bowiem opinia głównego urzędu kinematografii. ja zaś jestem jednostką genialną, czemu dał wyraz jeden gniewny czołowy krytyk i dwie moje kuzynki po kądzie. (klasnęłam) budzę pana z hipnotycznej zapaści, jak się pan czuje? -wspaniale, moc twórcz wzdyma się we mie jak ocean! pacjent wybiegł na skrzydłach nie ponawiając neistety propozycji zaangażowania mię. przełkłam to małe rozczarowanie pocieszając się satysfakcją, że wyszłam człowiekowi i że niedługo będziemy mieć pewny serial o na wskroś słusznej postawie.

Gość gtyu
TEJ PANI JUZ DZIEKUJEMY.

Gość ktobytomógłwiedzieć
bardzo mało to rozumiem:( jedyne co rozumiem to veterinary hospital z Muppet Show:( naprawdę:(. nic mnie więcej nie obchodzi...

Gość młoda lekarka
ktobytomógłwiedzieć - miałam pacjęta mało rozumnego, trzeba mu było mózg pofałdować, bo w głowie musi być sfałdowane. wprawnie znieczuliwszy pacjęta odpiłowałam mu odejmę czaszki i unaoczniłam sobie zawartość. ciałka synaps niestety nie zlokalizowałam, ale za to ztwierdziłam że mózg pacjęta byl taką gładzizną jak lodowiec. nacisłam go więc ostrożnie ręką do przodu i troszku się sfałdował. popchłam mocniej, mocniej i jeszcze mocniej i fałdy zrobiły się niemal przepaściste. szybko nałożyłam więc obejmę i obudziłam pacjęta. gdy pofałdowany pacjęt pędem oddalał się pomyślałam że gdyby więcej narodu przychodziło do mnie na zabiegi to mogłoby uruchomić mózg dotychczas mało używany i nagle cóż mnie aż dźgło - przecież on nie miał skierowanai od pierwszego kontaktu!

Gość ktobytomógłwiedzieć
tak płaski mózg - to rozumiem. ale czemu niektórzy mają płaskie mózgi? ktoś umie to wyjaśnić? przecież w sumie muszą mieć fałdy skoro funckjonują społecznie? może to wina całych społeczeństw?:( who knows...?

Gość gtre
powtarzasz sie lekarko, p tym niepofaldowanym mozgu juz pisalas ...czyzby pomysly sie wyczerpaly ?

Gość ktobytomógłwiedzieć
zostaw lekarkę - jest niezła. gładzizna mózgu to choroba większości tego forum. ja tu tylko...marnuję czas a reszta?:o

Gość młoda lekarka
będąc młodą lekarką o dużem gabarycie wiedzy medycznej wszedł raz do mię pacjent o wyglądzie zdecydowanym na wszystko. -dziędobry pani doktór. -dziędobry, co panu dolega? -otóż cierpię na eskerozę rozsianą. -hm. a bardzo się panu rozsiała? -chyba po całym oragnizmie. -ja będąc młodą lekarką najbardziej wierzę w skalpel -znaczy jakto w skalpel? -to znaczy: co tylko w organizmie nieadenkwantne to wyżynać. ale mam jedną szkopułę. -jaką mianowicie? -że to będzie pana drożej kosztowało, ze względu na rozsianie. -nie ma sprawy, nie poskąpię. -miło mię to słyszeć, ale mam jeszcze drugą szkopułę. -jaką? -młotek do narkozy mię się obluzował, a znieczulenie wmiejscowe nie wchodzi w rachubę, właśnie na skutek rozsiania. -to może zagłuszymy ból interesujacą rozmową o zemstach? -pan będzie zagajał, a ja będę rżła -no to rżnie pani doktór.

Gość a ja to pamiętam z radia
lubiłam to bardzo, i jeszcze ''kocham pana panie Sułku! ciiicho, dobra dobra!'' :D fajnie , że mi przypomniałaś/eś :) {czesc]

Gość heheh
też pamietam ,ale to było super ,z pamietnika młodej lekarki :D .pozdrawiam młodą lekarkę i tych, którzy kumają, o co tutaj chodzi heheh

Gość młoda lekarka
A i zapomniałam dodać, że jutro kończę 62 latka i z tej okazji zapraszam wszystkich do mnie na imprezę: GDAŃSK, ul. Pomorska 8. Na koniec imprezy pobawiamy się w doktora, a ja będę pielegniarką i kazdy dostanie zastrzyk w pupę.

Gość młoda lekarka
będąc młodą lekarką miotaną całym wachlarzem rozterek wszedł raz do mej przychodni mężczyzna o spojrzeniu rozbiegniętym. - dziędobry, pani doktór. - dziędobry, co panu dolega? - jestem, pani doktór, desydentem. - wobec tego proszę wyjść. Jest to placówka uspołeczniona i nie wolno jej zarażać wpływem wrogim i określonym. proszę wyjść! - ale nie dysydentem, tylko desydentem. - ach tak. proszę więc wybaczyć stukrotnie. proszę się rozpłaszczyć, usiąść i poczęstować paluszkiem słonym, którego paczkę posiadam na stanie w ramach reperezentacji. na cóż się pan uskarża? - otóż, pani doktór, chciałbym się usztywnić. - słucham? - usztywnić! albowiem dostrzegam w sobie samym niebezpieczne drendy do miękczenia i giętczenia. na przykład tu, po prawej, odczuwam rosnącą chęć dialogu. - aha. - po jedzeniu czasem bobruje mię tu, niżej, pluralizm. - ahaaa. - a jak gardło otworzę i powiem "aaa", to widzę kompromis. - rozumiem. i chciałby się pan usztywnić. - otóż to właśnie. - a czemu? - bo to należy. ja to wyczuwam. ja już mam, pani doktór, takiego nosa, co mnie nigdy nie zmyli. Hehe.

Gość młoda lekarka
- chętnie wyjdę panu otworem. o przepraszam, stanę naprzeciw. proszę się położyć na leżance i nie oddechać. wiedziałam, że aby sprostać pacjentowi, muszę obnażyć mu kręgosłup, który jest organem najbardziej podatnym na określone wpływy. Co też uczyniłam dwoma zręcznymi cięciami skalpela. kręgosłup w istocie był elazdyczny do obrzydliwości i giął się na lewo i, co gorsza, na prawo, kiwał się i chwiał się, jakby był głupi. między wszystkie kręgi wlałam mu więc przygotowany w kiuwecie beton, któren po chwili związał, po czym zeszyłam cięcie cadgutem. - już po wszystkiem! - ooo ! o rany, ale mnie usztywniło! - czym chata bogatą, tym radą. - a dlaczego, jeźli wolno zapytać, ja tak promieniuję? - albowiem usztywniłam pana betonem budowlanym krajowym, któren sporządzany jest na bazie popiołu i przez to jest radioaktywnym. - wszelka aktywność jest chwalebną! czy mię to aby nie przeszkodzi na zdrowiu? - pewnie przeszkodzi, ale za to każdy prominęt powinien promnieniować. - przekonała mnię pani doktór ! całuję te śliczne złote rączki i idę do mych zadań. gdy pacjent wyszedł, aby prawdopodobnie usztywniać dalej, ja zadumałam się nad mym posłannictwem na rubieży, które gdzie może, to orze.

Gość a ja to pamiętam z radia
:D 🖐️

Gość młoda lekarka
do usłyszenia 🖐️