Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mamusia18

młode mamy

Polecane posty

Gość kokokokoko23
No jesteście baaaardzo dorosłe :) heheeeeeheeeeee Gratuluję haaahaaaaaaaa

Gość Siris88
a ty taki/taka zabawna i w ogole wyluzowana, nie? :D

Gość przynajmniej jak pójdziesz
na wywiadówkę, to większość mamuś będzie z zawiścią patrzyła na to, jaka jesteś jeszcze młoda i atrakcyjna... i wychowywanie dziecka jest łatwiejsze - bo ma się zwyczajnie więcej energii. A siły są potrzebne w dużej ilości. No i zanim dziecko podrośnie i pójdzie do przedszkola - dla ciebie nie będzie jeszcze za późno na tzw. robienie kariery. Dopiero zaczniesz żyć, kiedy twoje koleżanki będą siedziały w pieluszkach i zupkach...

Gość i macie za swoje
jak sie mysli dupa a nie glowa to takie sa efekty

Gość kokokokoko23
co za pustaki:) I ponownie gratuluję hahahhahahhaaa Takie myślenie jest dorosłe :) hhehhehehehee

Gość katarineczkaaaaaaa
czy ktos tu nie rozumie ze tabletki gumki i inne "zapobiegacze" są zawodne???? no taaak;) bo lepiej jest zaczac wspolzycie w wieku 30 lat jak sie ma juz meza i wogole po slubie;) ahh no tak no zapomnialam ze sexem nie wolno sie cieszyc;) no taa.....

Gość i macie za swoje
wole sie cieszyc mlodoscia niz nianczyc bachora - jak sie daje dupy na prawo i lewo to sie ma dziecko w wikeu 18 lat; ja przynajmniej skoncze studia i bede miec prace o kotrej mamusia z dzieckiem bedzie mogla pomazyc - figura tez juz nie bedzie ta sama i nie mowcie ze nie bo widuje laski po ciazy np na plazy - dobrz ze sie do konca nie rozbieraja!!!!!!!!

Gość katarineczkaaaaaaa
kokokokoko23 za to Twoje wypowiedzi są naprawde dojrzale:D:D:D:D:D:D "pustaku" ;)

Gość Młoda mama18
A jeżeli chodzi o to dlaczego założyłam tego posta ponieważ chciałam zczerpnąć innych opini o tym. Nie mam z dużo znajomych ponieważ nie mam na to za bardzo czasu. Wiecie szkoła, dorywcza praca bo niechce być na garnuszku rodziców i jeszcze dziecko:):)

Gość kokokokoko23
wasze wypowiedzi mnie autentycznie rozśmieszaja:) Proszę o więcej mądrych i dojżałych puent :0 hehehehhhhhhhhhhhhhh

Gość Siris88
chwila moment. Spalam z jednym facetem, po ponad dwoch latach zwiazku - i to twoim zdaniem jest dawanie dupy na prawo i lewo? =P

Gość Młoda mama18
Ja niedawałam dupy na prawo i lewo bo miałam jednmego partnero i to stałego!!

Gość i macie za swoje
ale myslalas czyms innym niz glowa!!!!

Gość Młoda mama18
Tabletki też zawodzą:(

Gość Siris88
e tam, na pewno sie i tak puszczalas, tak jak ja. Wiesz, ludzie wiedzą lepiej =P

i macie za swoje -> i tu sie mylisz...znam sporo dziewczyn po porodzie bardzo szczuplych.....bys sie zdziwila, ze niedawno dziecko rodzily:O wiec nie uogolniaj...gowno prawda, ze kazda po porodzie jest gruba:O

Gość juz dojrzala mama
i macie za swoje -- to ze Ty "dajesz dupy na prawo i lewo" nie znaczy ze wszyscy tak robia:) bo widzisz... czasami czasu na zajscie w ciaze sie nie wybiera:) wspolczuje twojemu dziecku--bachorowi wg Ciebie wspolczuje ze wolisz byc dlugo pieekna chyba masz pusstke w glowie ze figura jest dla Ciebie najwazniejsza

To sa np zastrzyki - metod jest duzo wiec czemu plegac tylko na gumce? Tego nie rozumiem!!

Gość ccllaauuddiiaa
o ja pier....!!!!!!!!! Nie przejmujcie sie tymi glupimi komentarzami, sex to sprawa normalna i naturalna dla wszystkich ludzi (nawet i malodych) Czasami nawet gumki czy tabletki zawodza, a nawet jak sie zdarzy to lepiej jest urodzic i wychowac niz usunac! Tylko kretynki sie chyba wypowiadaja na temat aborcji :D

kokokokok023-> ty niby taka \"dojrzala\", ze nawet po polsku bez bledow nie umiesz pisac:o lec lepiej do ksiazek.....

Gość i macie za swoje
mam wiecej ambicji niz gromadka dzieci - dziecko to nie problem zrobic jak widac ale co potem no a wy mlode mamy pozostaje mi tylko wspolczuc....

Gość juz dojrzala mama
czsami lekarz przepisze tabletki ( w mojej miejscowosci i to nie kazdy!!! ) czasem nie chcą lekarze hormonalnie obciązać mlodych dziewczyn:(

opalona-> autorka pisala, ze pigulki antykoncepcyjne zawiodly:o naucz sie czytac moze....zastrzyki tez nie daja 100% pewnosci:o

Gość i macie za swoje
co do bledow to jak ktos nie ma konkretnych argumentow to czepia sie pisowni itp - taka mala wstawka

Gość Siris88
hm, może to mało odpowiedzialne, ale mimo wszystko dopóki nie współżyję regularnie, a bardzo żadko, to wolę ryzyko potencjalnego dziecka, niż truć sobie organizm tabletkami (a to z zastrzykami hormonalnymi to już mistrzostwo świata.). tak, tak, napewno to bardzo niedojrzałe.

i macie za swoje -> widac te twoje ambicje jak nawet ortografii sie nie uczysz:o to na czym ta ambicja polega??:o

Gość ccllaauuddiiaa
nic nie daje 100% pewnosci, zreszta uwazam ze nie ma nic lepszego jak mloda mama :D zaluje ze sama wczesniej sie nie zdecydowalam na maluszka, choc teraz mam 24lata i za 3 miesiace bede miec synka :D

To sie laczy kilka metod ot ciezko pomyslec - np tabletki + gumke i temu podobne rzeczy a nie ze laski sie dziwiaO! Zaszlam w ciaze! Jak mi z tym zle!

Gość mi pozostaje tylko wspolczuc
tobie. nie jestem ani mloda ani mama. wiem ze nie zawsze "zrobic" dziecko to problem bo mam znajomych co bardzo chca ale juz nie jest tak latwo. mam nadzieje, ze nie przyjdzie nigdy taki czas, ze pozalujesz tych slow.. mloda mamo powodzenia :) najwazniejsze, ze cieszysz sie z malenstwa i ze jest zdrowe. zycze powodzenia bo przed toba trudny ale i nie pozbawiony wspanialych chwil okres macierzynstwa. :)