Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 m艂oda mamusia18

m艂ode mamy

Polecane posty

Go艣膰 kokokokoko23
No jeste艣cie baaaardzo doros艂e :) heheeeeeheeeeee Gratuluj臋 haaahaaaaaaaa

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Siris88
a ty taki/taka zabawna i w ogole wyluzowana, nie? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przynajmniej jak p贸jdziesz
na wywiad贸wk臋, to wi臋kszo艣膰 mamu艣 b臋dzie z zawi艣ci膮 patrzy艂a na to, jaka jeste艣 jeszcze m艂oda i atrakcyjna... i wychowywanie dziecka jest 艂atwiejsze - bo ma si臋 zwyczajnie wi臋cej energii. A si艂y s膮 potrzebne w du偶ej ilo艣ci. No i zanim dziecko podro艣nie i p贸jdzie do przedszkola - dla ciebie nie b臋dzie jeszcze za p贸藕no na tzw. robienie kariery. Dopiero zaczniesz 偶y膰, kiedy twoje kole偶anki b臋d膮 siedzia艂y w pieluszkach i zupkach...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i macie za swoje
jak sie mysli dupa a nie glowa to takie sa efekty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokokokoko23
co za pustaki:) I ponownie gratuluj臋 hahahhahahhaaa Takie my艣lenie jest doros艂e :) hhehhehehehee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katarineczkaaaaaaa
czy ktos tu nie rozumie ze tabletki gumki i inne "zapobiegacze" s膮 zawodne???? no taaak;) bo lepiej jest zaczac wspolzycie w wieku 30 lat jak sie ma juz meza i wogole po slubie;) ahh no tak no zapomnialam ze sexem nie wolno sie cieszyc;) no taa.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i macie za swoje
wole sie cieszyc mlodoscia niz nianczyc bachora - jak sie daje dupy na prawo i lewo to sie ma dziecko w wikeu 18 lat; ja przynajmniej skoncze studia i bede miec prace o kotrej mamusia z dzieckiem bedzie mogla pomazyc - figura tez juz nie bedzie ta sama i nie mowcie ze nie bo widuje laski po ciazy np na plazy - dobrz ze sie do konca nie rozbieraja!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katarineczkaaaaaaa
kokokokoko23 za to Twoje wypowiedzi s膮 naprawde dojrzale:D:D:D:D:D:D "pustaku" ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M艂oda mama18
A je偶eli chodzi o to dlaczego za艂o偶y艂am tego posta poniewa偶 chcia艂am zczerpn膮膰 innych opini o tym. Nie mam z du偶o znajomych poniewa偶 nie mam na to za bardzo czasu. Wiecie szko艂a, dorywcza praca bo niechce by膰 na garnuszku rodzic贸w i jeszcze dziecko:):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokokokoko23
wasze wypowiedzi mnie autentycznie roz艣mieszaja:) Prosz臋 o wi臋cej m膮drych i doj偶a艂ych puent :0 hehehehhhhhhhhhhhhhh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siris88
chwila moment. Spalam z jednym facetem, po ponad dwoch latach zwiazku - i to twoim zdaniem jest dawanie dupy na prawo i lewo? =P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M艂oda mama18
Ja niedawa艂am dupy na prawo i lewo bo mia艂am jednmego partnero i to sta艂ego!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i macie za swoje
ale myslalas czyms innym niz glowa!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M艂oda mama18
Tabletki te偶 zawodz膮:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siris88
e tam, na pewno sie i tak puszczalas, tak jak ja. Wiesz, ludzie wiedz膮 lepiej =P

Udost臋pnij ten post

i macie za swoje -> i tu sie mylisz...znam sporo dziewczyn po porodzie bardzo szczuplych.....bys sie zdziwila, ze niedawno dziecko rodzily:O wiec nie uogolniaj...gowno prawda, ze kazda po porodzie jest gruba:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juz dojrzala mama
i macie za swoje -- to ze Ty "dajesz dupy na prawo i lewo" nie znaczy ze wszyscy tak robia:) bo widzisz... czasami czasu na zajscie w ciaze sie nie wybiera:) wspolczuje twojemu dziecku--bachorowi wg Ciebie wspolczuje ze wolisz byc dlugo pieekna chyba masz pusstke w glowie ze figura jest dla Ciebie najwazniejsza

Udost臋pnij ten post

To sa np zastrzyki - metod jest duzo wiec czemu plegac tylko na gumce? Tego nie rozumiem!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ccllaauuddiiaa
o ja pier....!!!!!!!!! Nie przejmujcie sie tymi glupimi komentarzami, sex to sprawa normalna i naturalna dla wszystkich ludzi (nawet i malodych) Czasami nawet gumki czy tabletki zawodza, a nawet jak sie zdarzy to lepiej jest urodzic i wychowac niz usunac! Tylko kretynki sie chyba wypowiadaja na temat aborcji :D

Udost臋pnij ten post

kokokokok023-> ty niby taka \"dojrzala\", ze nawet po polsku bez bledow nie umiesz pisac:o lec lepiej do ksiazek.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i macie za swoje
mam wiecej ambicji niz gromadka dzieci - dziecko to nie problem zrobic jak widac ale co potem no a wy mlode mamy pozostaje mi tylko wspolczuc....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juz dojrzala mama
czsami lekarz przepisze tabletki ( w mojej miejscowosci i to nie kazdy!!! ) czasem nie chc膮 lekarze hormonalnie obci膮za膰 mlodych dziewczyn:(

Udost臋pnij ten post

opalona-> autorka pisala, ze pigulki antykoncepcyjne zawiodly:o naucz sie czytac moze....zastrzyki tez nie daja 100% pewnosci:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i macie za swoje
co do bledow to jak ktos nie ma konkretnych argumentow to czepia sie pisowni itp - taka mala wstawka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siris88
hm, mo偶e to ma艂o odpowiedzialne, ale mimo wszystko dop贸ki nie wsp贸艂偶yj臋 regularnie, a bardzo 偶adko, to wol臋 ryzyko potencjalnego dziecka, ni偶 tru膰 sobie organizm tabletkami (a to z zastrzykami hormonalnymi to ju偶 mistrzostwo 艣wiata.). tak, tak, napewno to bardzo niedojrza艂e.

Udost臋pnij ten post

i macie za swoje -> widac te twoje ambicje jak nawet ortografii sie nie uczysz:o to na czym ta ambicja polega??:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ccllaauuddiiaa
nic nie daje 100% pewnosci, zreszta uwazam ze nie ma nic lepszego jak mloda mama :D zaluje ze sama wczesniej sie nie zdecydowalam na maluszka, choc teraz mam 24lata i za 3 miesiace bede miec synka :D

Udost臋pnij ten post

To sie laczy kilka metod ot ciezko pomyslec - np tabletki + gumke i temu podobne rzeczy a nie ze laski sie dziwiaO! Zaszlam w ciaze! Jak mi z tym zle!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi pozostaje tylko wspolczuc
tobie. nie jestem ani mloda ani mama. wiem ze nie zawsze "zrobic" dziecko to problem bo mam znajomych co bardzo chca ale juz nie jest tak latwo. mam nadzieje, ze nie przyjdzie nigdy taki czas, ze pozalujesz tych slow.. mloda mamo powodzenia :) najwazniejsze, ze cieszysz sie z malenstwa i ze jest zdrowe. zycze powodzenia bo przed toba trudny ale i nie pozbawiony wspanialych chwil okres macierzynstwa. :)

Udost臋pnij ten post