Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosia18

Zakochałam się w bracie najlepszej koleżanki

Polecane posty

Gość Małgosia18

Powiedzieć jej o tym? Interesuje mnie czy istnieje tak duża solidarność między rodzeństwem aby ona zaraz poszła i mu powiedziała.

Gość Do Małgosi
Pewno że mówić, nawet gdyby mu powiedziała to przecież może okaże się że też mu się podobasz

Gość __ona
jesli nie chcesz, zeby sie dowiedział i chcesz miec rzeczywiście ten sekret tylko dla siebie, to nikomu nie mów:)

Gość ja jestem na NIE
Ja bym swojemu bratu zdecydowanie nie zdradziła takiego sekretu. Ale jakoś tak bym strategicznie zagrała, żeby wybadać grunt ;) i ukierunkować braciszka odpowiednio ;) :D wiecie co mam na myśli..:)

Gość Chłopak24
Ja był bym zadowolony gdyby jakaś koleżanka mojej siostry we mnie się zakochała, taka 18 mniammniam.

Gość Chłopak24
byłbym

Gość kasioaljjjjjjjjjj
A co w tym takiego złego to ja nie wiem?Gorzej by było gdybys zakochała sie w jej chłopaku!fajnie-siostra widzi sie z nim napewno na codzień wiec bedzie go miała samowolnie w razie czego cały czas na oku!i razem stworzycie niezły duet rodzinny!nie mam pojecia czym Ty się zamartwiasz!!!!Twoja koleżanka zna go napewno lepiej niz kto inny,wiec bedziesz pewniejsza,że nie jest jakims wariatem tzn.czy nie jest jakimś złym człowiekiem!Ciesz się tylko!fajna sprawa!!!

Gość Małgosia18
Nie przeszkadzało by Ci że dziewczyna 8 lat młodsza.

Gość ZAWSZE LEPSZA 18 NIZ 26

Gość 26 lat
no tak,, przecież my, kobiety po 25 roku życia już do niczego się nie nadajemy...

Gość patatjaka
no pewnie , a od 18stki zawsze lepsza 14stka.....................

Gość Chłopak24
18 jest idealna. Żadna po 25 roku się nie umywa. Więc nie musisz się martwić. W twoim wypafdku wiek działa korzystnie.

Gość małgosiu
We mnie zakochał się brat najlepszej koleżanki. Powiedział jej, ona powiedziała mi... ależ byłam zaskoczona! oczywiście mile ;-) zaczęłam mu się bacznie przyglądać....to było 8 lat temu. Teraz jesteśmy małżeństwem i jest pięknie :-)