Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pATI_82

LIRENE NATURE MATTE I CITY MATTE?? JAKIA ROZNICA?

Polecane posty

Gość pATI_82

ZASTANAWIAM SIE JAKA JEST ROZNICA POMIEDZY TYMI PODKLADA OPROCZ OPAKOWANIA I CENY???? MIALAM KIEDYS NATURE MATTEI BYL OK A NIE WIEM JAK CITY MATT??? NIE WIEM CZY OPLACI SIE WYDAWAC 10 ZL WIECEJ ?????

Gość Kasienka_82
szkoda kasy! polecam z calego serca nature matte foundation!zuzywam juz 3 tubke i....nie zamienie go na zaden inny! swietnie matuje cere i nie tworzy na twarzy efektu maski!do tego ladnie pachnie,swietnie sie rozprowadza i w ciagu dnia nie splywa z twarzy! jak dla mnie rewelacja!!!!!

Gość pATI_82
DZIEKU ZA ODPOWIEDZ. JA TEZ MIALAM NATURE MATTE I TEZ UWAZAM ZE JEST DOBRY ( CHOC MALO TRWALY ) A CZYTALAM COS NA TEMAT CITTY MATT I STAD SIE ZASTANAWIAM BO MA DOBRE RECENZJE

wg mnie city matt to najgorszy podklad jaki moze byc- tworzy placki, kolory sa okropne-marchewkowe i do tego maska tragiczna kupilam i uzylam raz po czym wyladowal w koszu...a tego drugiego nie znam

Ja też uważam, że ten City matt sie nie opłaca. Ja jestem zachwycona nature Matte Foundation kolorem najjasniejszym. Odcień żółty idealnie się stapia z moją bladą cerą. To najlepiej dobrany odcień podkładu jaki miałam. Te z City Matt sa zaciemne i za pomarańczowe. Poza tym Nature Matte Foundation fajnie matują i w ogóle są dobre. No i ta cena ok 12 zł :) Nie zamienie go na żaden inny :)

Gość pATI_82
HEJ KASIULEK NIE ROB REKLAMY HEHEHE !! DZIEKI CI ZA ODPOWIEDZI .. JAKOS MI SIE TAK ZDAJE ZE TEN CITY MATT TO TEN SAM ALBO PODOBNY PODKLAD TYLKO W INNYCH KOLORACH I INNYM OPAKOWANIU LEPSZYM LADNIEJSZYM ZEBY SIE LEPIEJ PREZENTOWAL W LAZIENCE WIEC CHYBA NIE WARTO

Gość podkłady Eris to badziew
:o

Gość p_ATI82
AJAKIE SA DOBRE Z TEJ CENIE ???

Gość kaledonia
p_ATI82,ja lubię Soraya.Są kryjące do suchej,matujące i antybakteryjne do mieszanej.I kolorki nie żółte!Cena 12zł

City Matt jest dobry na jesien i zime, a Nature Matt na wiosne i lato. Takie jest moje zdanie i tak ja ich używam :)

Gość Kasienka_82
ja uzywam nr 13-cappuccino.do mojej karnacji kolor jest dobrany idealnie-nie robie rekalmy.probowalam wiele podkladow ale wlasnie tak jak moja imienniczka wyzej napisala albo byly za pomaranczowe albo jakies dziwne te odcienie albo robily totalna maske na twarzy!a matte foundation ma fajne naturalne kolorki,ktore sie tonuja z cera.nie pisze tego zeby robic jakas kryptoreklame czy zachecac do kupna-zapytalas wiec odpowiadam! dla mnie jest OK.nawet teraz jak jest goraco nie"splywa"z twarzy,co zdarzalo sie innym pozdrawiam

Gość pATI_82
mialam ten sam kolor , teraz mysle nad naturalnym albo karmelowym fajne jest to ze nie sa w rozowym odcieniu co jest wazne jesli ma sie cos do ukrycia jakies przebarwienia zmeczona zszarzala cere bo kolor zolty niweluje zaczerwienienia tak jak sa korektory zolte na zaczerwienienia , zielone na krostki itd