Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anglia

callanetics

Polecane posty

Gość Areneith
milka trzymam za ciebie kciuki i zycze ci 36, albo 38 :D ja już jakieś tam efekty widze, przy kucaniu moje nogi są szczuplejsze :D

Gość Maria Mariewna
no tak, bo bialko zakwasza organizm i przy jego trawieniu wytwarzaja sie gazy... A tekst, ze nogi A. wygladaja szczuplejsze przy kucaniu porazil mnie :))) Ja dzisiaj niestety znow sie nie wyrobilam, zeby pocwiczyc wiecej, zrobilam tylo z 15 minut wszystkiego razem na brzuch :( i kurde tez mi sie wydaje, ze jak siadam to mam mniej walkow ;) hehe

Gość Maria Mariewna
Noooo :) dzis na czczo krecilam 10 minut hula hoopem i zrobilam cwiczenia na brzuch, nogi i pupe :) Tym razem spocilam sie niesamowicie, bylam cala az czerwona :) A w ogole to przed sniadaniem centymetr pokazal mi 73 centymetry w pasie :) kurde to 3 cm. mniej niz 1,5 tyg. temu! Czy to mozliwe? Narazie nie wpadam w euforie, bo tluszcz wciaz jest, no i nie wiadomo ile bede miala w pasie na wieczor :) No i jeszcze trzeba stracic z 10 cm, ale nastepny cel to narazie 70. Calusy

Gość Areneith
No, no, kobiety, widze że u was efekty są oszałamiające :D Ja dzisiaj robiłam 9 dzień a6w, a callanu niestety nie. Byłam cały dzień nad morzem i nie mialam siły na callana :p

Gość marilynn
GRATULUJĘ EFEKTÓW! już niedługo i będzie mogła wam pozazdrościć niejedna nastolatka :D jeśli chodzi o mnie, to motywacji wciąż nie brakuje, tym bardziej, że... widzę efekty! :) to dopiero 3 dzień ćwiczeń, ale nieźle wcześniej ćwiczyłam (callanetics + 8 minut na brzuch + co najmniej 200 brzuszków). może to tylko autosugestia, ale ważne, że daje niezłego kopa do dalszych starań ;)

fuckintastic! Mario, Ty się dziwisz, że faceci na Ciebie tak reagują??? Około 70 cm w pasie i ponad 100 w biodrach - toż to dla nich niemal korrida :D !

Gość Maria Mariewna
Nie chce was dolowac, ale dzis rano mialam 72 w pasie :) i zaczelam sie zastanawiac czy aby moj centymetr dobrze funkcjonuje, hehe. Nie wiem czy to mozliwe... Kilogram tez w dol o dziwo, a przeciez i winko i piwko i chipsy byly wczoraj na meczu, ale nachodzilam sie troche i cwiczylam rano wiec moze dlatego? Powabniejaca Milko :) jesli twoja waga oscyluje wokol 60 kilo i jesli stracilas cale kilo tluszczu -czy to sa 4 kostki masla? :) - to jak dla mnie jest juz super! Gratulacje! Ja tez mam pare ciuchow w ktore chce sie zmiescic. No i nie musze miec rozmiaru 36, starczy mi moj dawny 38 ale taki prawdziwy (niektore rzeczy w 38 wciaz wchodza,czasem 40 bo nie wiadomo czemu ale mi sie tluszcz w ramionach zbiera, a na tylek musze miec 40-44 zalezy w jakim sklepie numeracja) bo uda tez mam masywne jak cholera. Jak pojade do Polski na sierpien to wyjme moje rolki i bede na nich zaiwaniac :) (przeskakujac dziury w asfalcie) . Rolki swietnie rzezbia nogi w bardzo krotkim czasie! Polecam. Marilynn- troche sie przerazilam liczba brzuszkow , ktore wykonujesz juz na poczatku. Pamietaj , ze z czasem bedziesz musiala zwiekszac ich ilosc , zeby miec efekty a nie powinno sie cwiczyc brzucha dluzej niz 15 minut. Ale ogolnie to szacunek! Areneith: dobrze ci... proponuje cwiczenia izometryczne na plazy- zwieranie i rozluznianie miesni:) Moj egzamin to TOEIC i mam go dopiero w czwartek. Super , ze pytasz Milko :) No i oczywiscie musze sobie zrobic przerwe w kuciu na cwiczenia skoro zaczynaja az takie efekty przynosic :)

Gość Areneith
Mario, wydaje mi się, że to 5 kostek masła, a nie 4, bo zazwyczaj są po 200dag :p Zazdroszcze wam tych efektów, ale przecież zazdrość to grzech ;p Muszę się bardziej postarać, tak jak milka. Ale, przez te upały to się strasznie rozleniwiłam. A w dodatku od a6w kark mnie rozbolał :/ Nie polecam wam brzuszków - oj, nie polecam. Czytałam na stronie www.sfd.pl (czy jakoś tak), że brzuszki są bardziej polecane dla figury męskiej, bo rozbudowują też mieśnie boczne (tzn. wcięcie w talii zanika). Bardziej przydatny dla kobiet jest ten mój a6w, bo rozbudowuje górne mięsnie brzucha, i oponkę :D Ale to też zależy od waszej figury. Każde ciało inaczej reaguje na ćwiczenia i ruch.

Gość Maria Mariewna
5 to jeszcze lepiej, tu w Irlandii kostka masla to 454 gramy czyli jedna uncja (nie dojde z tymi uncjami nigdy do ladu :( Trzeba uwazac robiac brzuszki, musisz robic cwiczenia na tzw. talie osy, cwiczenia na miesnie boczne koniecznie. Kladziesz sie na boku z podkurczonymi w bok nogami i robisz brzuszki. No i sklony prawym lokciem do lewej nogi i odwrotnie. No i hula hoop dobrze dziala na talie a z Callaneticsu bardzo mi odpowiadaja te sklony w bok z rozgrzewki, ciezko w tym wytrzymac te sto sekund jesli rzeczywiscie sie wyciaga miesnie, ale na 100% to cwiczenia przynosi efekty na talie!!! Pozdrowienia

Gość Areneith
milka, ty jedna nieustannie dotrzymujesz nam towarzystwa i wspierasz nas w walce z tłuszczem i niechcianymi "cellulitami". No, i można też dodać brakiem ruchu. :p Też mnie wkurza ten cały sposób wklejania odpowiedzi, bo nigdy nie wiem czy tam to sie pojawi, czy napisałam w powietrze. Tak, na urlopie jestem, dosyć długo nawet, bo do 15 sierpnia. Narazie nigdzie się nie wybieram, ale planuję na 4 dni za granicę :P Ja tez uwielbiam jeździć na łyżwach , ale rzadko zdarza mi się wywrotka. Jak już, to w najgorsze miejsce ;d

Gość marilynn
oj, jestem zła, bo wczoraj totalnie sobie odpuściłam. jak o 6 wybyłam z domu to wróciłam po 21 i nie miałam już na nic siły. dziś też ciężko znaleźć mi w sobie chęci na chociaż godzinkę callaneticsu, ale zaraz się zmobilizuję i jeszcze 8 minut na brzuch zrobię, a co! :D aj, aj, serdecznie wam wszystkim gratuluję wyników :) i okropnie zazdroszczę wam samozaparcia ;) jeżdżenia na łyżwach i na rolkach też zazdroszczę! nigdy, przenigdy nie umiałam i już raczej nigdy się nie nauczę ;) życzę dalszych sukcesów i ponawiam prośbę o trzymanie kciuków :D

Gość marilynn
no cóż, wczoraj trochę jednak przeceniłam swoje siły :) finalnie zrobiłam tylko 8 minut na brzuch i połowę callaneticsu. więcej już po prostu nie miałam jak ;) za chwilę zabieram się znów za ćwiczenia :D i po raz kolejny mogę stwierdzić, że widać efekty - autosugestia czy nie, coraz lepiej czuję się w swoim ciele :) jeśli wciąż będę codziennie się callaneticsować, to wydaje mi się, że z czystym sumieniem będę mogła wyruszyć w przyszłym tygodniu nad wodę ;) i to w dwuczęściowym bikini, w którym będę się cudooownie czuła! :D a u was jak? ciepełko rozleniwia, prawda? ;)

Gość Areneith
Hmm, milka, cóż za klimat. Świeczka i romantyczna muzyka :D Pozdrawiam wszystkich i życzę dobrej zabawy w weekend ;)

Gość marilynn
kiedy dziś spojrzałam na siebie w lustrze w przymierzali doszłam do wniosku, że jednak jeszcze wcale nie wyglądam tak, jak wyglądać pragnę, chociaż waga powoli spada w dół. mam jeszcze okropne boczki, a i brzuch nie jest aż tak płaski. brzuszki odpuściłam, bo któraś z was pisała, że wcale nie są takie fajne. znacie jakieś inne ćwiczenia na brzuch (oprócz 8 minut, bo to ćwiczę; A6W też raczej odpada), które dają dość szybkie efekty? niby w internecie tego mnóstwo, ale nie wiem, czemu można wierzyć ;) aj, milka, jak długo ty już ćwiczysz? jak przeglądałam to forum dość często można było zauważyć nick twój i MM. matko, jesteście moimi wzorami do naśladowania :D tyyyyyle w tym trwacie i nadal macie siłę! ja już czuję, że mam coraz mniej chęci, chociaż niby motywacja tak samo silna. a teraz wakacje, toby pokazanie się w końcu w tym bikini nie zaszkodziło ;) a z psem też chętnie bym powychodziła, ale u mnie w domu ktoś się już tym zajmuje, a psiur dosyć spory, więc męskiej ręki potrzebuje. Boże, co wy robicie, jak tak strasznie wam się nie chce?