Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam.

adopcja

Polecane posty

Gość pytam.

Wiem, że przed adopcją trzeba dopełnić mnóstwo formalności, że czeka mnóstwo rozmów itd, ale chodzi mi o jedną kwestię. Czy to, że kiedyś było się leczonym psychiatrycznie nie pozwala na adopcję? Nie mówię o chorobach powodujących niepoczytalnośc, ale o depresji. Czy to dyskwalifikuje na zawsze?

Gość ja adoptowalam dziecko
nikt mnie nie pytal jak i gdzie sie leczylam adoptowalam prawie roczne dziecko teraz ma 10 lat i jest moja najukochansza istota na swiecie!

Gość popytaj
strona "nasz bocian"wpisz w wyszukiwarce. Znajdziesz dużo informacji o adopcji

Gość pytam.
dziękuję za odpowiedzi :)

Gość ja adoptowalam dziecko
i tak naprawde to nie mialam wiekszych problemow z adopcja-mysle ze wszystko zalezy od osrodka jaki wybierzesz chcesz to podaj e-mail dam ci kilka wskazowek

Gość pytam.
Dziękuję bardzo. Kiedyś usłyszałam, że nie można w takiej sytuacji, a więc widocznie ktoś akurat trafił do bardziej rygorystycznych ośrodków. do "ja adoptowalam dziecko" - dziękuje za chęć pomocy, ale to było z mojej strony pytanie dużo na wyrost. Wiem tylko, że prawdopodobnie nie mogę mieć dzieci, ale na adopcję zdecyduję się dopiero, jeśli będę miała z kim... Tak więc to dalekosiężne plany i jeszc.e nie skonkretyzowane :( Pozdrawiam :)